15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan slipper du af med mørke rande under øjnene – husholdningstip og råd

Slip af med mørke cirkler Tips og ideer

Takket være de mange kosmetiske produkter, der formodes at stramme og hydrere huden og tilføre den kollagen, formår de fleste kvinder at holde deres hud ung og frisk. Men desværre trodser den stressende hverdag ofte dette og tager sig af det mørke rande under øjnene, som der endnu ikke er noget magisk produkt til. Mørke rande under øjnene og pletter, der får dig til at se træt og stresset ud hele tiden, er svær at bekæmpe.

Slip hurtigt af med mørke rande

Korrekt dækning af mørke-under-øje-cirkler

Selvom de let kan dækkes med makeup eller en korrekturlæser, er de et tegn på, at vi bør ændre visse vaner eller endda afbryde dem, og det hurtigst muligt. Indtil da har vi et par nyttige husstandstip til dig, der hjælper dig hurtigt og nemt mørke rande under øjnene kan slippe af med.

Slip af med mørke rande under øjnene – tip 1. Sov længere

man-skal-sove-nok-mod-mørke-rande under øjnene

For at kunne genoplade sig selv med energi og for at kunne hvile godt, har kroppen brug for 8 timers søvn. Hvis disse ikke er garanteret regelmæssigt, opstår der mørke rande. Dette er fordi de er et tegn på træthed og mangel på søvn. Du er måske en natugle, men glem den vane, hvis du er mørke rande under øjnene vil af med. Ændre dine søvnvaner gradvist. Der er tricks, du kan bruge til at sove tidligere og få den mængde søvn, du har brug for: Gør ting, der gør dig træt, som at drikke et glas varm mælk med honning og kanel før sengetid, eller dyrk noget motion for at hjælpe dig selv At udmatte kroppen. Du bør også holde din mobiltelefon langt væk fra puden. Dempet belysning og en lavendelduft, som du fordeler i soveværelset, er lige så hjælpsomme. Bare prøv det!

Teposer mod mørke rande under øjnene

Slip af med mørke rande med teposer

De vidunderlige poser, alle har i køkkenskabet, suger den mørke farve og beroliger huden, hvilket hjælper med at lette hævelsen omkring øjnene. Så hvis du opdager, at du har hævede øjne om morgenen, skal du tage to teposer, fugte dem med koldt vand og placere dem på dine lukkede øjne for at slippe af med mørke rande.

Isterninger mod mørke rande

Slip af med mørke rande med isterninger

Dette trick hjælper også med hævede øjne. Kulden reducerer hævelsen og forbedrer blodcirkulationen i dette område.

Ananas-skiver-mod-mørke-cirkler

Ananas stykker

En anden variant, som du kan slippe af med de mørke rande på, er ananasskiver. Den lækre frugt er som bekendt god for figuren, men også et middel mod huden. Alt du skal gøre er at lægge ananasringene på dine øjne i cirka 5 minutter, og du vil blive overrasket over hvilken imponerende effekt de har.

Agurk-skive-is-tern-mod-mørke-cirkler

Grøn agurk hjælper også mod mørke rande under øjnene

grøn-te-beskytter-mod-mørke rande

Grøn te og dens magiske virkninger

mørke rande-tykke steder

Make-up tip-mørke cirkler under øjnene

Vejledning til øjenmake-up: Tips til makeup til et festlook

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blandt unge mennesker, men ikke kun
Next Post
Gode ​​ideer til hvad du skal lægge påskeæg og instruktioner til at gøre det selv