15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

25 nemme frisurer til små piger på 2 minutter eller mindre

klassiske frisurer til små piger to fletninger let hurtigt

Småbørns forældre ved, at hvis de vil style den lille hår, skal de handle meget hurtigt. De fleste børn kan ikke sidde stille i lang tid, og derfor er udførlige frisurer udelukket for mange. Alligevel er piger ret forgæves om deres hår. Derfor har vi i dagens indlæg samlet nogle lette frisurer til små piger, der kan opnås på 2 minutter eller mindre. De er perfekte til forældre, der mangler tid, og til børn, der er uhæmmet.

Hurtige og lette frisurer til små piger

Frisurer til små piger 2 minutter to fletninger med sløjfer

To minutter virker måske ikke som nok til et barns frisure. Faktisk er de mere end nok til at tæmme hår og fremtrylle smuk styling. At vælge den rigtige frisure til din lille pige vil afhænge af et par faktorer: Barnets hårlængde og tekstur og dit færdighedsniveau spiller hver en rolle.

Småbørnsfrisure pige, der binder kort hårbue

Småbørn har normalt kort og meget tyndt hår. Hvis dette også er tilfældet med din pige, behøver du ikke nødvendigvis at undvære en smuk frisure. Med mini hårbånd og en sød sløjfe kan selv tyndt børnehår styles fint. Hvis for eksempel pandehårene er længere end resten af ​​håret, så kan du binde dem i en mini hestehale eller bare sætte dem fast til siden med et lille hårspænde.

side fletninger slips sløjfe frisure lille barn

Hvis håret er langt nok til at blive bundet med et hårbindebånd, er frisurer med en eller to grisehaler perfekte til småbørn. For at give den ellers sædvanlige børns frisure en legende touch, skal du binde hestehaler med en smuk sløjfe.

Frisurer til små piger med sløjfer i fletninger bag på hovedet

De bundne hårgrisehaler ser også smukke ud på længere børns hår. De kan bindes enten på siderne eller bag på hovedet, som på billedet ovenfor. Det eneste vigtige er at lave en lige afsked i midten og binde fletningerne stramt med hårbåndene.

Frisurer til små piger hestehale øverste side sløjfe

En høj hestehale ser lige så sød ud, især på små piger med længere hår. Fletningen behøver ikke nødvendigvis at være bundet bag på hovedet, men kan stå til side for en interessant effekt. Et interessant hårbindebånd eller en farvet sløjfe tilføjer fede accenter.

Frisurer til små piger omvendt hestehale sidelæns

Hvis du leder efter interessante ideer til din piges frisure, kan du prøve den omvendte hestehale. Først bind håret i en lav fletning. Brug derefter fingrene til at lave et hul over hårbinderiet og træk til sidst hestehalen ned gennem hullet. komplet!

lette frisurer til små piger på mindre end 2 minutter

Hvis du mangler tid og stadig vil style din lille prinsesses hår smukt, inden du går en tur i parken, kan du prøve dette trick. Alt du behøver er to smukke hårspænder i enhver farve. Lav en midterste eller ikke for dyb afsked på siden, og tag først en lille streng op fra den venstre del af håret. Vrid dette mod bagsiden af ​​dit hoved et par gange, og pin det derefter til siden. Gentag med et hårstrå fra højre, og den hurtige styling er udført. Det fungerer lige så godt med glat og krøllet hår.

Bollefrisurer til små piger

Frisurer til små piger to boller sidelæns

Bunts eller boller er meget populære blandt kvinder og tilbyder forskellige stylingsmuligheder. Selvfølgelig ser de også godt ud på små piger og kan styles rigtig hurtigt. Du bestemmer selv om en topknude, de såkaldte rumboller eller flere små boller.

Frisurer til små piger med buer to mini boller

For at style en bolle skal du først holde håret som en hestehale og derefter vride det, indtil det danner begyndelsen på bollen. Derefter skal du blot vikle resten af ​​hestehalen rundt om den og sikre bollen med et hårbinderi. Ved flere topknaster, del håret først, og styl derefter boller.

Frisurer til små piger topknot flettet nakke

Den flettede hals er en god tilføjelse til topknuden. I dette tilfælde kan frisuren dog tage lidt mere tid.

Søde børns frisurer med hårbånd

smukke frisurer til små piger hestehale hår slips

Med de farverige mini hårbånd kan du fremkalde interessante frisurer til små piger. De lykkes meget hurtigt og holder også børns hår væk fra ansigtet. I fotogalleriet herunder finder du et par eksempler på søde børns frisurer. Følg mønstrene på billederne for at genskabe dem.

Frisurer til små piger med hårelastiske enkle ideer

Frisurer til små piger søde fletninger let

Frisurer til små piger farverige hårbånd Børns frisure

sød frisure lillebørnepige hårbånd

Flettede frisurer til små piger, der lykkes hurtigt

hurtige frisurer til små piger hollandsk fletning

Endelig deler vi et par forslag til smukke, men enkle flettede frisurer til små piger. Disse tager kun lidt tid og er velegnede til enhver lejlighed. Det eneste krav er, at du har en lille fletningsoplevelse. Ellers kan du bruge lidt mere end 2 minutter til at style.

Tip: Fletning er lettere og hurtigere med let fugtigt hår.

enkle fletningsfrisurer til små piger lyserød sløjfe

Mulighederne for flettet frisurer til små piger er mange og kan variere fra meget enkle til ekstremt komplicerede og tidskrævende. Da vi kun har samlet børns frisurer, der tager lidt tid i denne artikel, er de også relativt enkle. Disse omfatter de klassiske hollandske, franske og bondefletninger samt et par variationer af dem. De flettede frisurer kan også krydres med forskellige hårtilbehør såsom hårspænder og sløjfer.

smukke frisurer til små piger to fletninger sløjfer

Se resten af ​​vores forslag i billedgalleriet, og prøv de enkle frisurer med din datter. Vi ønsker dig al mulig succes!

sød fletninger frisure til lille pige

Frisurer til små piger halvåbne hår små fletninger

elegante frisurer til små piger 2 minutters fletning af hårbånd

Frisurer til små piger fletter pandehår 2 minutter

Frisurer til små piger simpelthen hurtige pandehår fletninger

hurtige frisurer til små piger toddler mini fletning

Previous Post
Bandana frisurer – 28 ideer til at udtrykke kvindelighed
Next Post
Træningsboldøvelser: En oversigt over de mest effektive øvelser til en tonet krop!