15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne hytte med bæredygtigt design

Designet af Fabio Galeazzo

Moderne bæredygtig hytte

Designeren Fabio Galeazzo har forvandlet en forladt gammel hytte til et moderne kunstnerisk hjem. Beliggende i solrige Sao Paulo, Brasilien, tilbyder dette lille, hyggelige hus en unik atmosfære takket være det nye interiør og facade. Taget er dækket med grønne termiske fliser, der beskytter mod varmen. Den gamle bygning kunne ikke modstå den ekstra vægt, så der blev bygget en ny konstruktion af bambus.

Kunstnerisk facade – hytte med bæredygtigt design i Brasilien

 moderne-kunstnerisk-facade

det Hytte med et bæredygtigt design er lille, og træstrukturen gør det muligt at blande sig med miljøet. For at designet ikke mangler individualitet, besluttede arkitekten Fabio Galeazzo at omdanne facaden og væggene i interiøret til en ejendommelig kunstudstilling. Væggene er malet med mange geometriske figurer i forskellige farver og bidrager til en munter og hyggelig atmosfære. Inspireret af kunstneren Tarsila do Amaral inspirerer denne moderne facade med stærke farver med sit innovative design.

Spændende design – hytte med bæredygtigt design

runde reoler stue

det Hytte med et bæredygtigt design har også en baggård med hyggelige siddeområder. Naturmaterialer blev brugt der for at skabe en stille atmosfære, der er velegnet til afslapning. Køkkenet er forbundet med grillen i det udvendige område, som lover mange hyggelige middage med familie og venner. Men selvom denne moderne kabine ligner et kunstgalleri udefra, er interiøret endnu mere imponerende – det er sat op på samme måde som det ydre område, men tilføjer et par ekstra detaljer. Interiøret består af et enkeltværelse, der er præget af originale træmøbler og dristige farver. De fleste møbler er underlige former og er rigt dekoreret. det Hytte med et bæredygtigt design  er et eksempel på, hvordan du helt kan transformere selv mindre bygninger med kreativitet og fantasi.

Af K.H. Christova

Spændende designidee – vægur som dekoration

moderne indvendigt vægur

moderne farvet spisestue

bæredygtigt design spisebord

farvet vægdekoration

farvet væg stue

Moderne vægmaleri

lys stue

Moderne hytte med have

moderne hytte havemøbler

Lille badeværelse med et minimalistisk design

design af lille badeværelse

moderne hytte med glasfacade

moderne trævægshytte

elegant sofabord

pyntet sofabord

moderne belysning og farvede stole i stuen

moderne lysekrone

Previous Post
To-etagers loftslejlighed i Kina
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014