15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksushus i Brasilien bringer minder fra barndommen

Luksus hus-smuk-belysning

Ejerne af denne fantastiske Luksus hjem – kaldes stadig JPGN -huset, i Brasilien levede på det samme som et barn. Vinduerne i hans planteskole bød på en forbløffende udsigt over Paranoa -søen. At nyde dette smukke landskab og lade naturen komme til sin ret var et grundlæggende krav for konstruktionen. Derfor besluttede arkitekterne at bygge huset på træbjælker og på den måde sikre en uforstyrret udsigt over tagene på nabohusene.

Luksus hjem i Brasilien for en ung familie

moderne hus fladt tag design

EN Luksus hjem frem for alt betyder hygge og komfort for familien – og husejerne var et ungt par uden børn. Med hensyn til fremtiden blev det besluttet, at soveværelset, stuen, køkkenet og skabet – skulle placeres på anden sal. Hovedideen var at indrette et praktisk opholdsområde, så alt var inden for rækkevidde. Bygningen blev bygget på flere niveauer – garagen, en elevator og soveværelse til personalet og et rummeligt terrasseområde tilføjer det overordnede billede. Taget blev bygget fladt, og en tagterrasse lover behagelig tid udendørs. En swimmingpool inviterer – vandet reflekteres i den generøst glaserede væg på første sal.

Luksus hjem i Brasilien – facilitet

rummeligt opholdsstue-træmøbler-udstyret køkken

At Luksus hjem i Brasilien har fået stor opmærksomhed på detaljerne af arkitekterne i Magedo, Gomes og Sobreira Opsætning. I stuen er der valgt et praktisk, men hyggeligt interiør. De naturlige materialer som træ, småstenmosaik og naturstenvægge kommer til sin ret takket være den interessante belysning. Farveskemaet er også neutralt og lader de smukke omgivelser stå i forgrunden. En stor tagterrasse med betongulv kan senere plantes. Store vinduer slipper masser af lys ind, og de blanke gulve og hvide vægge får interiøret til at se mere rummeligt ud. Det bedste ved husdesign er den subtile belysning, der får den smukke husfacade bedre frem.

Moderne træmøbler i stuen

moderne-træmøbler-elegante-stole-stue

Småstenmosaik i terrassen

Pebble Mosaic Patio Area

Stor tagterrasse med en fantastisk udsigt

stor tagterrasse enfamiliehus projekt

Enfamiliehus med fantastisk belysning

Enfamiliehus-interessant-belysning-idé

Moderne husarkitektur i Brasilien

Luksus hus moderne arkitektur brasilien

Previous Post
Håndværksideer til børn – smukke julekort til familien
Next Post
Frisurer til hatte – 25 ideer til smukke frisurer