15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sjove Halloween -opskrifter – skræmmende forretter og uhyggelige fingermad

sjove halloween opskrifter skræmmende-forretter-uhyggelige-finger-mad-boller

Halloween er en ferie, der er sjov og spændende for både børn og voksne. Mange mennesker forbereder særlige kostumer og dekorationer, der er tematisk relateret til det. For at skabe en autentisk atmosfære skal sjov og skræmmende mad tilberedes til denne festlige lejlighed. Så dit bord er dækket med den rigtige fingermad og forret til festen, tilbyder vi dig disse enkle Halloween -opskrifter her. Det tager ikke meget tid at forberede sig, men du vil være i stand til at hjemsøge og underholde dine gæster på samme tid.

En af grundene til, at denne fest er så sjov, er kreativiteten, som vi kan vise vores venner og bekendte til Halloween -opskrifterne og dermed give dem en godbid. Vi har valgt nogle velsmagende og sjove forslag specifikt til dette.

Nemme opskrifter til Halloween

sjove halloween opskrifter skræmmende-forretter-uhyggelige fingermad

Du kan finde adskillige Halloween -opskrifter på nettet, men hvis maden skal tilberedes hurtigt og let, så er en simpel buffet med de passende uhyggelige forretter den rigtige beslutning. Det primære højdepunkt ved hver Halloween-fest er naturligvis det udskårne grinende græskar eller jack-o-lanternen, som enten kan bruges som dekoration eller som spisemulighed. Prøv bare disse interessante og hurtige Halloween -opskrifter til din næste allehelgensdag.

Uhyggelig spøgelsespizza

sjov-halloween-opskrifter-skræmmende-forretter-uhyggelig-spøgelses-pizza

Du kan forberede Halloween -opskrifter til børn i alle aldre. For eksempel denne yndige spøgelsespizza, der er lavet som enhver anden normal pizza. Som en kreativ Halloween -topping kan du oprette uhyggelige spøgelsesformer, der vil være sjovt for alle til festen.

Ingredienser:

 • Hjemmelavet eller færdiglavet pizzadej
 • 1 spsk jomfru olivenolie
 • Tomatsauce, færdiglavet eller tilberedt på forhånd
 • 250 g mozzarellaost
 • hakkede sorte oliven
 • hele grønne oliven
 • Rosmarin blade

Forberedelse:

Forvarm ovnen til 225 grader. Smør og mel en pizzapande og rul dejen ovenpå. Fordel tomatsovsen over hele overfladen og bag i 8 minutter. Du skærer nu spøgelsesformer ud af mozzarellaen. Læg spøgelserne på den forbagte pizzadej og læg øjnene på de formede spøgelseshoveder baseret på de hakkede sorte oliven. Sæt spøgelsespizzaen i ovnen igen i cirka 5 minutter, indtil osten er smeltet. Når pizzaen er bagt, spinder du lidt ved at stikke rosmarinbladene i de grønne oliven som ben. Placer edderkopperne ved siden af ​​spøgelserne, og din uhyggelige fingerfood -oprettelse er klar til at blive serveret.

Heksekost lavet af kringlepinde og ost

sjov-halloween-opskrifter-uhyggelig-forretter-heksekost (2)

Disse snacks er lette og hurtige at lave. De vil helt sikkert blive et stort hit til enhver Halloween -fest. Forretterne er lette at samle, og du behøver kun tre ingredienser. Heksekost er en god mad, som dine gæster garanteret vil nyde.

Ingredienser:

 • 250 g Gauda -ost (eventuelt en anden ostetype)
 • 1 pakke kringlepinde
 • Frisk purløg

Forberedelse:

Skær osten i stykker, der er cirka 3 cm lange og 2 cm brede. Lav længere snit ned i midten af ​​hvert stykke, så det ligner en kost. Sæt en kringlepind i den uklippede ende af hvert stykke ost. Bind en strimmel af purløg sammen og skær resten af. komplet!

Øjeæble Caprese salat til vegetarer

sjov-halloween-opskrifter-skræmmende-forretter-øjne-caprese-salat-flagermus

En lav-carb version af de sunde Halloween opskrifter, der er super nemme at lave. Øjensalaten er et godt vegetarisk alternativ til de kødfulde forretter og slik, der normalt serveres til en Halloween -fest.

Ingredienser:

 • Basilikum blade
 • Mozzarella bolde
 • sorte oliven
 • Cocktail tomater
 • Balsamico eddike

Forberedelse:

Skær først tomaterne i halve og oliven i skiver. Knus derefter mozzarellakuglerne lidt med en ske. Dette giver dem lidt mere tekstur og får dem til at se større og uhyggeligere ud. Læg derefter basilikumbladene på en bakke og læg et lag tomater, mozzarella og oliven på hver. Krydr derefter alt med balsamico og server denne fingermad enten med tandstikker eller med kiks.

Halloween opskrifter – heksehatte

sjov-halloween-opskrifter-uhyggelig-forretter-heks-hatte.jpg

Hvis du vil overraske dine børn til Halloween -festen, er disse søde heksehuer ideelle. De er lavet med iskegler og runde kiks. Du kan bruge mørk couverture til farven.

Ingredienser:

 • 8 iskegler
 • 150 g mørk eller sødmælk
 • 8 småkager, runde og flade
 • Sukker eller chokolade drys

Forberedelse:

Smelt couverturen over et varmt vandbad og pensl vaflerne med den. Du kan fylde iskeglerne med forskellige søde overraskelser for at gøre børnene endnu gladere. Dyp kiksene i resten af ​​koverturen, og tryk hver på en vaffel for at lave en hat. Kom sukker eller chokoladesprinkler ovenpå, og du er færdig!

Skummende knogler

sjove-halloween-opskrifter-skræmmende-forretter-skummende-knogler

Haunt gæster store og små med disse lette, luftige forretter lavet af marengs.

Ingredienser:

 • 3 eller 6 afkølede æggehvider
 • 1,5 kopper sukker

Forberedelse:

Pisk æggehviderne til sne i en varmebestandig skål over en gryde med kogende vand. Tilsæt sukker gradvist, indtil det opløses, og blandingen bliver varm. Overfør marengsen til en plastikpose med spidsen skåret ud. På en bageplade med bagepapir injiceres blandingen i knogleformer, der hver er cirka 10 cm lange. Bag de skræmmende snacks i cirka 1 time, og lad dem derefter køle af. Server de skummende knogler med en matchende “blodig” dip lavet af enhver rød sauce eller sød marmelade.

Halloween opskrifter – Muffinspider

sjove-halloween-opskrifter-skræmmende-forretter-uhyggelige-fingermad-muffins-edderkopper

Skræmmende tarantler lavet af muffins kan også skabe en uhyggelig følelse hos dine gæster og være en lækker overraskelse for børnene ved Halloween -festen.

Ingredienser til 10 stykker:

 • 60 g smør
 • 150 g brunt sukker
 • 3 æg
 • 150 g mel
 • 1 tsk bagepulver
 • 4 teskefulde kakaopulver
 • Chokoladeglas
 • til øjnene – slik og til benene – vaffelstokke
 • Chokolade drys
 • Papirforme til muffins

Forberedelse:

Bland smør, sukker, æg, mel og bagepulver sammen. Hæld blandingen i bageformene og stil dem i en ovn, der er forvarmet til 180 grader i cirka 20 minutter. Smelt chokoladeglasuren og brug den til at lime edderkoppebenene fra vaffelstængerne sammen. Lad muffinsene køle godt sammen med de tinkerede ben. Dæk overfladen af ​​den hjemsøgte kulinariske glæde med den resterende glasur og stikk forsigtigt 6 ben og 2 øjne ind i hver tartelette. Drys til sidst med chokoladesprinklerne. De uhyggelige forretter er klar til bordet.

Æbler bider med 3 ingredienser

sjov-halloween-opskrifter-skræmmende-forretter-æble-bid

Halloween opskrifter kan være meget enkle, men den næste er særlig let og også lav i kalorier. Æblebidene kan serveres som forret eller dessert og skaber en ægte skræmmende stemning på bordet.

Skær først æblerne i kvarte. Lav derefter en mundåbning på hvert stykke ved at skære to tværsnit med kniven. Fordel marmelade eller jordnøddesmør på det, så det ligner en bid fra en vampyr eller et monster. Derefter gennembore flere skiver mandler på hver side af åbningerne, så dine æblebider er udstyret med skarpe tænder. Du kan naturligvis også bruge solsikke- eller græskarkerner til dette.

Ved hjælp af disse hurtige Halloween -opskrifter på uhyggelige forretter og uhyggelig fingermad kan du glæde dine gæster med sjove, festlige godbidder.

sjov-halloween-opskrifter-skræmmende-forretter-uhyggelig-finger-mad-boo

sjov-halloween-opskrifter-skræmmende-forretter-uhyggelig-finger-mad-græskar-kage

Previous Post
15 lækre veganske opskrifter på kager og tærter
Next Post
Håndværk med balloner – 11 farverige dekorationsideer at lave selv