15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

At lave møbler til dukkehuset selv: 15 gør -det -selv -ideer med husholdningsartikler

Møbler til selve dukkehuset skaber ideer

Der er næppe en pige, der ikke er glad for et dukkehus – legetøjet har vist sig at være en absolut klassiker gennem årene. Og for dem, der finder de moderne plastudgaver for upersonlige, kan de i stedet få det gamle træhus ud af kælderen, male det om og stille det til rådighed for de unge. Møblerne til dukkehuset skal selvfølgelig ikke mangle. Hvis det gamle udstyr er beskadiget eller mangler helt, kræves kreativitet frem for alt. Vi viser dig 15 ideer til, hvordan du selv kan lave møbler af husholdningsartikler. Lad dig inspirere af forslagene – instruktionerne er super enkle og ideelle, selv for begyndere.

Lav dine egne møbler til dukkehuset: gæstehus ud af papir

Møbler til dukkehusets vægge vinduesdør træpinde foldes

Har det gamle dukkehus brug for en husforlængelse – for eksempel fordi der ikke er plads nok til alle Barbies? Så tilbyder et pensionat lavet af papir en hurtig rumløsning. Skær blot væggene ud af pap. Skær åbninger i pap til døren og vinduet, og sæt træpinde på døren og vinduesrammen for mere stabilitet. Nu skal du bare samle huset – og arrangere legetøjet indeni.

Tinker indendørs planter til dukkehuset af naturlige materialer

Lav møbler til dukkehusplanterne kastanje -rhinsten

Til den fantasifulde dekoration vist ovenfor har du brug for følgende materialer: flere kastanjer, træpinde, grønne træperler, lyserøde glasperler, varm lim eller varm limpistol og skruetrækker. Bare bor huller i kastanjerne med en skruetrækker, indsæt træpindene og lim dem på plads. Dekorer kastanjerne med træ- og glasperlerne.

Tinker fotovæg til dukkehuset

Dukkehusmøbler billeder væg træpinde fotos

Væggene i det nye gæstehus må på ingen måde forblive tomme. Klip flere fotos ud af gamle blade, lav fotorammer af træpindene. Lim billederne så arrangeret på væggen.

Lav dine egne møbler til dukkehuset: et sofabord lavet af telys og en skål lavet af en flaskehætte

Møbler til dukkehuset Barbie stue sofa sofabord dekoration selv

Lad os komme i gang med opsætningen – først viser vi dig, hvordan du laver et sofabord ud fra to telys og et dåse låg. Alt du skal bruge til projektet er silikone lim. Du kan dekorere bordet med en “skål” – faktisk en flaskehætte fyldt med glasperler.

Lim møbler til dukkehuset, sofabord, telys sammen

Lim først de to fyrfadslys sammen med undersiden og lad dem tørre til side. Telysene danner bordssøjlen, som du senere vil vedhæfte bordpladen på.

Tinker møbler til dukkehuset kan låse sofabord

Placer nu dåsens låg på telysene, og fix det med den varme limpistol. Vi anbefaler, at du sliber de skarpe kanter ned med en fil eller sandpapir.

Møbler til dukkehusets dekorationsskål, flaskehætte, glasperler

Eventuelt kan du bruge et plastikdæksel af sikkerhedshensyn.

Møbler til dukkehuset: Lav din egen sofa af opvaskesvamp

Byg dine egne møbler til dukkehus sofa opvaskesvamp lerpapfilt

Sofaen må ikke mangle i nogen stue – nu kan din yndlingsdukke også slappe af på en behagelig sofa. Til det næste kunsthåndværksprojekt skal du bruge følgende materialer: en svamp, filt, pap, varm limpistol.

Lav dine egne møbler til dukkehus sofaen, fad svamp filt

Bare vikl filtstoffet rundt om svampen og lim stoffets ender sammen. Skær en detalje ud af pap til ryglænet. Hvis du ønsker det, kan du male det eller dekorere det med indpakningspapir. Fastgør papdetaljen med den varme limpistol. komplet!

Tilbehør til dukkehus – filttæppe

Møbler til dukkehuset, skær et tæppe af filt ud

Et rundt tæppe af filt tilføjer sidste hånd til stuen og afrunder møblerne i loungeområdet. Du skal blot tegne en cirkel på filten med et kompas og blyant, klippe den ud og placere den foran sofaen.

Tinker garderobe fra æske

Lav din egen garderobe dukke papkasse emballage

Vi har allerede vist dig, hvordan du laver Barbie -tøj af husholdningsartikler. Det nye tøj, håndtasker og bukser kan naturligvis ikke bare ligge i huset. Barbie har desperat brug for et stort skab!

Gør det selv garderobe dukkehus instruktioner

Du skal bruge følgende materialer til garderoben: en papkasse, pap i forskellige farver, silikone lim, tråd, papirclips og glasperler. Følgende værktøjer hjælper dig med opgaven: trådskærere, en blyant, en lineal. Følg fotoinstruktionerne ovenfor trin for trin.

Lav selv tøjkroge garderobe dukkehus

Når skabet er klar, bøj ​​papirclipsen med trådskærerne, så det ligner en lille bøjle.

Lav en garderobe til dukkehus pap papirclips kroge

Møbler til dukkehuset – seng til Barbie

Lav dine egne møbler til dukkehuset, bygg en barbieseng

Når Barbie sover om aftenen, har hun brug for en behagelig seng. Vi viser dig, hvordan du laver en af ​​en papkasse. Du skal bruge papemballage (f.eks. Risemballage), pap, farvet emballagepapir, filt, 3 træpinde, silikone lim eller en varm limpistol.

Lav dine egne møbler til dukkehuset i en æske med pap

Og sådan er sengen lavet: Dæk æsken med farvet indpakningspapir på siderne. Lim et stykke pink filt (det vil tjene som et lagen til Barbie) på toppen. Skær hovedgærdet ud af pap, stabiliser det med træpindene og fix det med den varme limpistol. Brug et stykke gult filt som en dyne.

Sy puder af filt

Møbler til dukkehuset Barbie -seng lav pap selv

Så Barbie er så behagelig som muligt, alt hvad hun behøver er en pude. Du kan selv lave dette af filt og vatrondeller. Du har brug for: et lille firkantet stykke filt, 2-3 vatrondeller, sytråd, en nål, en saks.

Møbler til dukkehus sengepude

Fold vatpuden i to og brug den som et “fyld” til puden. Sy derefter enderne af det firkantede stykke filt sammen.

Lav selv møbler til dukkehuset – spisebord og stole lavet af plastikkopper

Lav selv møbler til dukkehuset, stole og borde

I denne hyggelige spisestue kan Barbie afslutte aftenen med sine venner over middagen. Dekoreret med farverige billeder på væggene, hyggelige husplanter og et dybt bunketæppe af papirserviet ser rummet hyggeligt og indbydende ud. Det eneste der mangler er spisebord og stole.

Lav dine egne møbler til dukkehusets spisebord

Til spisebordet har du brug for en cd, et stykke lyserødt pap, en gennemsigtig plastkop, en saks, en blyant og en varm limpistol. Brug først cd’en som en skabelon og skær en cirkel ud af pap. Lim den lyserøde cirkel på cd’en og lad den tørre.

Spisebord dukkehus lav dig selv plastik kop

Endelig limes plastkoppen og cd’en sammen (se foto ovenfor).

Møbler til dukkehusstolen plastik kop filtsæde

Til de fire stole skal du bruge fire plastikkopper, pink filt, en saks og en varm limpistol. Følg fotoinstruktionerne ovenfor.

Lav møbler til dukkehuset, bordet, stole, plastikkopper

Previous Post
Interiør af træ og beton i den moderne bungalow “Cabin 2”
Next Post
Tiltræk sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære