15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Træterrasse i flere etager med pergola – ideer til udendørsarealer

Bankirai terrasse bygget på 2 plan

Hvad synes du om en Træterrasse med pergola og også ikke kun bygget på et, men på flere niveauer? Selvom det er kompliceret, er træterrassen en attraktiv og langsigtet investering for udendørsarealet. Introduktion til Dream Deck for Family Homes- en interessant terrasse på flere niveauer i Iowa. Husejerne har renoveret deres vredt 14 år gamle dæk og gjort det til et nyt boligareal. Du har drømt om et udendørs opholdsområde, hvor du kan chatte og nyde solen.

Byg en træterrasse med en pergola

Træ gårdhave træ havemøbler eukalyptus

Træet skaber en varm og hyggelig atmosfære. Rødt cedertræ blev valgt til terrassegulvet, fordi dets varme farver og fine tekstur er perfekte til et udendørs design. Brugen af ​​lyst træ var meget vigtigt af æstetiske og praktiske årsager: det skal være meget vejrbestandigt. Grøn cedertræ er også let fleksibel. Det øverste niveau af Træterrasse med pergola var også udstyret med en grill, et lille bord og stole. Trædækket, som er cirka 6 × 6 meter, understøttes af gangbroer i kobberrør og har 2 pergolaer, en på hvert niveau, som definerer den ønskede fortrolighedszone. Nyd det smukke efterårsbillede.

Træterrasse med pergola og komfortable havemøbler

Træterrasse med pergolaer havemøbler

Husejerne valgte havemøbler som dem i Monets have i Giverny, Frankrig. Disse er lavet af eukalyptus, som er endnu mere holdbar end cedertræ. Uopdagede tyndprofilede rækværk forstyrrer ikke den vidunderlige udsigt. Det hyggelige siddeområde var pyntet med farverige planter. Hurtigt voksende klatrestokke snor sig rundt om pergolaens trægitter og giver generøs skygge. Til Træterrasse med pergola en lille romantisk cykelsti fører.

Malerisk udsigt over området

Pergola trædæk havebrug

det Træterrasse med pergola tilbyder en malerisk udsigt over landskabet fra alle niveauer. Uopdagede tyndprofilede rækværk forstyrrer ikke den vidunderlige udsigt. Husejerne har givet deres gårdhave individualitet og karakter. Hvis du blev inspireret af din idé og nu vil bygge en lignende terrasse, skal du overveje følgende tip:

-Først skal du være klar over præcis, hvor meget plads du har.

-Det lavere niveau kan også bruges som opbevaringsplads til haventilbehør.

Gitter som en støtte til vinstokke

Gitterpergola klatreplanter til støtte for byggeri

-Plant klatrevine, så du kan bruge den til at oprette en privat zone på Træterrasse med pergola bestemme.

-For mere komfort kan du også installere en pejs på det lavere niveau.

-Tilføj tilstrækkelig belysning – gulvlamper eller havelanter – hvis du planlægger at bruge et område til at grille eller spise.

– Det er vigtigt, at trappen også er godt oplyst..

Idéer til havedesign til trædæk

lagdelt dæk-vinranke gårdhave-træ

– Jo flere bænke, siddepladser og planter, jo bedre.

Resultatet er fantastisk Træterrasse med pergola- en elegant blanding af haveelementer, samt effektiv udnyttelse af den ledige plads.

Previous Post
Bryg din egen øl – Sådan laver du din egen yndlingsdrink med humlesmag
Next Post
Lav kreativ påskeemballage af stof, papir og poser, og pakk smukt påskegaver ind