15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

80’er outfit mænd – modetrends for mænd, der ønsker at se stilfulde ud

flæset kortærmet skjorte farverig med lette jeans mode 80'erne mænd

I 80’ernes tøj til mænd handlede mode om overdådighed. Spillets navn var stort og fedt, uanset om det var farve eller silhuet som helhed. Mens vi kender vores vej rundt i mini -nederdele til kvinder, puffærmer og neon -udseende i årtiet, lyder 80’ernes trend for mænd lige så højt, når det kommer til modeudsagn, som vi stadig elsker den dag i dag. Denne stil var tidligere udbredt, fra afslappede plisseringer fra let falmede denimskjorter gemt i slanke jeans med en medium vask til skræddersyede jakkesæt, der ofte havde overdimensionerede skulderpuder, der ligner dametøj. For årtier siden var der t-shirts med rullet ærme, bomberjakker og andre beklædningsgenstande, der ville fylde enhver modebevidst mands garderobe.

80’ernes outfit mænd

80'er outfit mænd med bred sweater, bomberjakke i lyseblå og højtaljede bukser

80’erne var utvivlsomt en interessant tid for mode. Udstyret med dristige designs og lyse farver har tiårets herrer fuldt ud omfavnet trends og stolt præsenteret deres stil. Selvfølgelig forsvandt de modige 80’ers outfit -mænd langsomt med tiden. Dette gjorde derefter plads til stilen i de minimalistiske 90’ere og 2000’ere.

kombiner farverig skjorte med tegneserieelementer og grå bukser med bælte

Denne mode gør dog nu et utroligt afkast. Fra bæltetasker og tykke sneakers til far jeans og windbreakers, det bedste fra 80’ernes outfit mænd er tilbage og bedre end nogensinde. Tænk på hår fra 80’erne, for eksempel kan du sikkert straks huske perms, multer og kassesnit til mænd. De kommer alle tilbage med forskellige grader af ironi. Men alt dette er også svært at gennemføre.

80'er outfit ideer mænd med læderjakke og krave sweater kombination med bordeaux bukser

Så i dette indlæg vil du lære, hvordan du kan bære et moderne 80’ers outfit mænd i denne tid og alder. Designere som Yves Saint Laurent, Gucci og andre har bragt nogle af de mest udtryksfulde udseende i det sidste årti tilbage. Disse har ikke kun påvirket den særlige mode stil, men også hele herremoden. Vi taler om træningsdragter til skræddersyede jakkesæt og alt det, der følger med dem.

kombiner retro-cargo-bukser med sort t-shirt og sneakers til mænds 80'ers outfit

Nedenfor finder du de største mode 80’er mænd, som vi stadig kan finde up-to-date den dag i dag. Skyld internettet, bebrejd ironien, men det plejede at være, at et udseende som dette forsvandt i to årtier, før det blev genopdaget og elsket. Nu kan alt imidlertid findes tilbage på catwalks.

Retro look med et moderne touch

stramme jeans med windbreaker og oxford sko hat og solbriller

Det kan siges, at enhver stil siden krigen gentagne gange har påvirket moderne herremode på en eller anden måde. 1940’erne befandt sig i sportstøjet under de olympiske lege. 50’erne i cubanske skjorter med krave og plissede bukser. 60’erne af motorcyklister osv. Der er en bias for 70’ernes mode, alle har at gøre med 90’erne, og på nogle områder er selv spøgelserne i 2000 blevet fremkaldt. Men nu er 80’erne tilbage igen. Endnu fremmed kombinerer årtiet 50’erne og 90’erne med 80’erstilen. Det er et selvforbrugende kalejdoskop af jeans, boxy blazere og hår, der er kæmmet tilbage.

mønstrede bukser og mørkeblå tank top med hat 80'er fest outfit mænd

Det føles også som om et 80’er -outfit til mænd har været tilbage i stil i cirka 10 år. Sammenstødet mellem forskellige årtier på samme tid synes kun at være en del af den måde, mode fungerer på lige nu. Dette kan være udmattende at implementere, men hvis du forkæler denne eufori, kan du give din garderobe en ubeskrivelig energi. Selvom stilen er tvivlsom og stilfuld på samme tid, bliver afgrænsningen mellem elegant og afslappet lige så fremtidsorienteret og nostalgisk. Med andre ord, uanset hvor vi går hen, har vi ikke brug for regler. Så spænd op og rejse tilbage med os ind i fremtiden med disse tendenser fra 1980’erne, der stadig ser godt ud i dag.

Sportsbeklædning som 80’ernes outfit mænd

herre jeans 80'erne outfit street tøj med sportssko og pose solbriller

Motion kan være populær i dag, men træningstøj har længe været et populært look for mænd. Træningsmode var enormt vigtig i 1980’erne, og den blev introduceret som en række sporty stilarter og hverdagstøj, herunder chunky sneakers, joggingbukser, træningsdragter, windbreakers og atletiske shorts. 1980’erne var den tid, hvor fritidstøj blev mainstream, drevet af eksplosionen af ​​fitnesscentre, fitnessvideoer og den voksende fornemmelse af, at kroppen indeni var mindst lige så vigtig som det tøj, der dækkede det. Dette er faktisk ikke så forskelligt fra nutidens modetrends. Selvfølgelig var kløften mellem sportstøj og resten af ​​din garderobe dengang stadig stor. Du kunne bære en hel træningsdragt som hiphop -pionererne gjorde, men hellere ikke prøve at parre dine joggingbukser med en blazer.

camouflage sweater med aviator briller og jeans stilfuldt tøj 80'erne

Sådanne kombinationer er stort set forsvundet i disse dage. Faktisk er blanding af stilarter den bedste måde at undgå at ligne en dårligt stylet fyr fra fortiden. Frem for alt andet bør du bære noget, der er både moderne og relevant. For eksempel ville en spandhue være en god start, fordi den også er god til at opdatere dine referencer. Vælg 80’ernes tøj ved at bære noget, der ikke direkte kan spores tilbage til den æra. Det betyder at fokusere på nye mærker i stedet for at stole på dem, der definerede blikket dengang. Så dit look skal efterligne og blive inspireret af 80’ernes mænds mode.

Passer til 80’ernes outfit mænd

Oversized jakkesæt fra 80'erne er tilbage i trenden

I 1980’erne blev jakkesæt i plus size brugt med brede skuldre. Nålestribede dragter var en favorit for forretningsfolk, og mænd kombinerede dem ofte med skjorter, slips og seler. Foran kontoret blev pastelfarvede dragter brugt og blev regelmæssigt kombineret med T-shirts med rund hals i stedet for knapper. Efter de spændende dage med herretøj, athleisure -mænd og dets mange udløbere, endte jakkesæt i de fleste garderober.

beige bukser og rustfarvet jakke med sneakers mode 80'erne mænd

Men sådan et 80’er -outfit til mænd var også præget af skræddersyning af den fremherskende slags. Det betyder, at den nu er moden nok til at udskifte den todelte model. Hvis alt du har er en tynd jakkesæt, der var uovertruffen for et par år siden, skal du i dag opdatere din silhuet igen.

lys blazerjakke med blå t-shirt og solbriller som herremodetrend fra 80’ernes outfit

Den overdimensionerede blazer er for eksempel et symbol på mode i 80’erne. Han henviser til de utallige mærker og designere, som Richard Gere kanaliserede i “American Gigolo” til deres nyeste kollektioner. Du behøver ikke nødvendigvis at gå efter high-end, men det er en trend, der er værd at investere i. Det vil sandsynligvis tage et par sæsoner for denne trend at tage fat, fordi en herredragt som denne er svær at have på.

modeikon eddie redmayne med vinterfrakke og v-hals sweater 80'erne mode mænd stil

Tænk dog bare på det som en tyk frakke. Du kan bære en moderne trøje eller skjorte nedenunder. Blazeren ser også godt ud med jeans eller simple, skræddersyede bukser. Du kan endda binde et fodbold tørklæde over det og fuldføre mændenes 80’er outfit med enkle sneakers eller tunge, ensfarvede støvler. Grundlæggende bør du ikke tænke over det for meget og lade fantasien løbe løbsk.

80’ernes trøje

rockstil med sorte stramme jeans -skjorter og læderstøvler

Det har længe været en stilregel, at skjorter med korte ærmer med tropiske tryk var forbeholdt lastbilchauffører. Men så kom Prada og genopfandt Magnum PI og Club Tropicana -favoritterne ved at trække på etikettens rødder fra 1950’erne. Det årti og 1980’erne handlede om ekstravagance. Derfor er begge perfekte til en generation, der deler hvert øjeblik på sociale medier. Og der er den cubanske krave -skjorte pludselig uundgåelig. Så i 1980’erne var der to hovedtyper af skjorter: afslappede skjorter og forretningstrøjer. I erhvervslivet var skjorter til bankfolk og stribede skjorter meget populære. Til fritidstøj foretrækkes løse skjorter med farverige, abstrakte tryk. Poloshirts var også en favorit i årtiet.

militær 80'erne tøj mænd kombinerer moderne med stil

Ifølge modeeksperter er 80’ernes trend delvist inspireret af tv -shows, der begge har fed trykte skjorter hele vejen igennem. Men da vi ikke alle kan bære højt profilerede Prada-stykker, er det lettere at holde dine emblemer subtile og blomster. Plantemotiver er aldrig et must, men Hawaii -motiver er uundgåelige. Gør det samme med farver, som du ville gøre med mørkere toner. Disse kan omfatte mørke baser med en eller to accenter, ideelt i farver. Sørg dog for at undgå de neonfarver, der var så populære i 80’erne og kun er til sko.

80’erne jeans

bære stilfuld denimjakke med pels og aviatorbriller med jeans og se på en moderne måde

Mens syrevaskede jeans stadig gør et comeback, er 80’ernes papa -jeans tilbage på mode. For at fortsætte med at bære det klassiske jeansoutfit i dag, skal du bare hente en falmet mellemblå stil i en afslappet pasform. Vælg også et rørformet snit. Mørke og slankede denim- eller jeanjakker har været forældede i en årrække. Nu er der også Jeans du Jour i alle pasformer og designs, fra høj talje til løse og plisserede modeller.

Strømpebukser med korte frakker og trøjer er trenden for mænd fra 80'erne

Blegemidler er den bedste måde at implementere tendensen på mænds 80’ers outfit. Begge passer godt til den nuværende præference for Club herremode. Undgå bare noget, der er punk-relateret i processen. Hvis du foretrækker at holde fast i din stil med skinny jeans, skal du sørge for, at de ser levende og stilfulde ud. Rifede jeans eller et overdrevent vasket look skaber post-punk, især når du smider en af ​​de teltlignende blazere over dem. Den top-tunge silhuet var en klassiker i 80’erne. Hvis du er i tvivl, kan du se på skuespilleren Jeff Goldblum i 80’erne og i dag til sammenligning.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål