15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Syltede kapers sunde for hjertet og hjernen takket være quercetin

Ny forskning har vist, at en forbindelse, der sædvanligvis findes i syltede kapers, aktiverer proteiner, der er nødvendige for normal menneskelig hjerne- og hjerteaktivitet. Desuden kan disse resultater endda bidrage til potentiel fremtidig behandling af epilepsi og hjertearytmier.

Syltede kapers med sundhedsmæssige fordele

kapers syltet i glas spise sundt quercetin forbindelse hjertesundhed

Forskere fra Californien fandt ud af, at en forbindelse kaldet quercetin direkte kan regulere nogle vigtige proteiner. Disse er nødvendige for fysiske processer såsom hjerteslag, tanker, muskelsammentrækning og normal skjoldbruskkirtelfunktion. Sådanne processer finder også sted i bugspytkirtlen og mave -tarmkanalen. Den publicerede undersøgelse blev udført af laboratoriet af professor Geoffrey Abbott ved Institut for Fysiologi og Biofysik ved University of California. Kaitlyn Redford, en ph.d. -studerende ved Abbott Lab, var undersøgelsens hovedforfatter. Abbott Lab fandt ud af, at quercetin, et plantebioflavonoid, modulerer kaliumionkanaler i KCNQ -genfamilien. Disse kanaler har en stor indvirkning på menneskers sundhed, og deres dysfunktion er relateret til flere almindelige sygdomme. Disse omfatter diabetes, hjertearytmier og epilepsi.

hjerterytme illustration med medicin i forskellige farver

Så undersøgelsen fandt ud af, at quercetin modulerer KCNQ -kanalerne ved direkte at regulere, hvordan de fornemmer elektrisk aktivitet i cellen. Dette antyder en tidligere uventet mekanisme for kapers terapeutiske egenskaber. Mekanismen kan også strække sig til andre fødevarer i den daglige kost samt quercetinbaserede kosttilskud. Derudover kan forskere gennemføre fremtidige medicinske kemiundersøgelser. Således kan små molekyler baseret på quercetin udvikles og optimeres til mulig brug som terapeutiske midler.

forskningsresultater

træske og gaffel til madlavning ved siden af ​​sunde grøntsager som grøn paprika og persille

Abbott Lab undersøgte planteekstrakter for deres evne til at ændre aktiviteten af ​​KCNQ -kanaler. Teamet fandt ud af, at en procent af syltet kapersekstrakt aktiverede kanaler, der er vigtige for den normale aktivitet i den menneskelige hjerne og hjerte. Yderligere undersøgelser afslørede, at den molekylære mekanisme quercetin fra ekstrakten binder til et område af KCNQ -kanalen. Dette er nødvendigt for at reagere på elektrisk aktivitet. Det får kanalen til at åbne, når den normalt ville være lukket. At øge aktiviteten af ​​KCNQ -kanaler i forskellige dele af kroppen kan være en stor fordel. Syntetiske lægemidler, der gør dette, er blevet brugt til behandling af epilepsi og unormale hjerterytmer.

Blomsterknopper fordele for hjernen som en potentiel behandling for epilepsi

Undtagen dette studie, Ifølge arkæologiske beviser har syltede kapers længe været kendt for deres gavnlige egenskaber. Ifølge arkæologiske fund fra mesolitiske jordforekomster i Syrien og stenalderhuleboliger i Grækenland og Israel dateres disse op til 10.000 år. Kapers er traditionelt blevet brugt som folkemedicin i hundredvis, hvis ikke tusinder af år, og bruges i øjeblikket eller undersøges for deres potentiale som kræftforebyggende, anti-diabetisk og antiinflammatorisk egenskab samt deres potentielle kredsløbs- og gastrointestinale fordele.

Previous Post
Valg af de rigtige solbriller – hvad er vigtigt at vide?
Next Post
Julegaver – spiselige og håndlavede ideer