15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

At sove med en bh eller ej – bærer bærer risikoen for brystkræft og forhindrer slappe bryster?

En selvfølge for nogle, utænkelig for andre: At sove med en bh deler ikke kun meninger, når det kommer til komfort, der er påstande om, at det ville forårsage sygdomme som brystkræft. På den anden side formodes det at bære en brystholder i løbet af natten at forhindre brysterne i at falde. Men at sove med en bh er usundt, eller rettere sagt, du kan virkelig drage fordel af det i kampen mod tyngdekraften?

Er det skadeligt at sove i en bh??

At sove med en bh eller ej - fordele og ulemper

Mange kvinder kan næsten ikke vente med at slippe af med dette irriterende tøj, der klemmer og klemmer efter en lang arbejdsdag. At påstå dette vil hjælpe dine bryster til at begynde at hænge over tid får dig til at føle dig skyldig. Andre føler sig derimod så godt tilpas i den, at de selv bærer den i seng. Til gengæld er disse kvinder bekymrede over påstanden om, at dette ikke er godt for deres helbred. Så kan du sove med en bh eller ej?

Der er en øget risiko for brystkræft?

At sove med en bh siges at øge risikoen for brystkræft

Sandsynligvis den største frygt, når det kommer til at sove med eller uden bh, er, at det kan forårsage brystkræft. Dette rygte om, at bh -søvn og brystkræft hænger sammen, startede tilbage i 1995, da en bog blev navngivet "Klædt på for at dræbe" kom frem ved at hævde, at iført en bøjle -bh forstyrrer strømmen af ​​lymfevæsker, og at toksiner ikke kan fjernes på denne måde. Dette fører igen til udviklingen af ​​brystkræft på sigt.

Undersøgelser hævder, at det at sove med en bh øger risikoen for kræft

Ifølge forskellige undersøgelser er der imidlertid ingen beviser for dette. At "John Hopkins All Children’s Hospital" forklarer selv på sin hjemmeside, at det ikke kun er ufarligt, men også at det simpelthen er et spørgsmål om komfort, om man skal sove med en bh eller uden den bedre mulighed. En undersøgelse foretaget i 2014, hvor kvinder, der tidligere led af brystkræft, blev spurgt om deres vaner, når det kommer til at bære bh’er, bekræfter, at der ikke er tegn på en forbindelse. Denne undersøgelse blev udført af National Center for Health Research. BH -typen menes heller ikke at være forbundet med brystkræft. Dette bekræftes af onkologen Dr. Laura Hutchins.

Om natten bh’er i kampen mod tyngdekraften?

Er det skadeligt eller sundhedsmæssigt sundt at sove med en bh

Skal du sove med en bh for at undgå at slappe bryster? Hvis du har plaget dig selv med ubehagelige bh’er om natten af ​​frygt for, at dine bryster ellers ville give efter for tyngdekraften, beklager vi at fortælle dig, at dette var forgæves. Læger, herunder den australske familielæge Dr. Ginni Mansberg, forklar at denne effekt afhænger af andre ting. Bindevævet spiller en stor rolle i dette, og mere præcist tynde bånd lavet af kollagen og elastin.

Ledbåndene udsættes for mere eller mindre vægt i løbet af dagen. Det er derfor normalt, at store bryster på et tidspunkt hænger mere end små bryster. Der er ingen kontrol over dette, så der er ikke noget du kan gøre ved det, hvis du sover med en bh på. Med en sund livsstil er alt hvad du kan gøre at udsætte det. Derudover er brysterne i vandret stilling, når de ligger og er ikke udsat for tyngdekraften – uanset om de er med eller uden bh.

Hvorfor er det usundt at sove med en bh, der ikke passer??

Hvis du har en stor byste, er bh'er meget behagelige for natten

Så slap bryster kan ikke undgås med bh’er, og der er ingen risiko for brystkræft som følge af at bære bh’erne. Men hvad med andre helbredsproblemer som følge af at sove med en bh??

Det største problem med bh’er er, at et overraskende stort antal kvinder (80% ifølge Woman’s Day) faktisk bærer en forkert størrelse bh. Hvis det er for stort, vil det ikke kunne understøtte brysterne, som det skal. Hvis det er for lille, er det ubehageligt, og ifølge Dr. Seth Rankin, grundlægger af London Doctors Clinic, har et par bivirkninger.

Så hvorfor ikke sove med en bh, der faktisk er for stram? For det første vil en bh, der er for stram, efterlade mærker på huden, der kan være permanente, hvis huden ikke får mulighed for at komme sig efter dem. På den anden side kan dette faktisk forstyrre afløbssystemet i lymfekarrene. Derfor er den korrekte størrelse meget vigtig.

Konklusion – er det bedre at sove med eller uden bh??

Skal du have bh på om natten eller ej - tips til kvinder

Uanset om du sover med en bh eller ej, er der ingen fordele eller ulemper, så længe du har den rigtige størrelse på. For at garantere dette bør du f.eks. Søge råd i en butik. Der vil dine målinger blive taget, og den korrekte bh -størrelse og den mest passende bh -type til din fysik vil blive bestemt. Denne procedure bør også gentages en gang om året.

Brug behagelige sports -bh'er om natten for en god nats søvn

Især kvinder med store bryster sover mere behageligt med bh’er, fordi alt er holdt i form. Hvis du også synes, det er mere behageligt, er det tilrådeligt ikke kun at bære forskellige bh’er om natten end om dagen (de slides hurtigere om natten), men også at bære bh’er uden bøjle. For eksempel, hvis du sover med en sports -bh, vil ikke kun brysterne blive holdt i form, men du vil også være skånsom mod huden og undgå ubehageligt pres. Det samme gælder braletten.

Du kan finde mere om emnet på uamshealth og parfaitlingerie; Artikel af John Hopkins All Children’s Hospital; Undersøg fra Nationalt center for sundhedsforskning

Previous Post
Vindeltrappe indeni – eksempler på fascinerende moderne og minimalistiske designs
Next Post
At dyrke sport om vinteren gør dig glad og sund