15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vitaminer til immunsystemet i COVID -19 – Sådan beskytter du dine luftveje

En analyse af repræsentative langtidsundersøgelser viste, at især vitaminer til immunsystemet kunne tjene som en forebyggende foranstaltning i tilfælde af luftvejssygdomme, f.eks. I tilfælde af coronavirus. Resultaterne begrunder en yderligere undersøgelse mellem forskellige etniske grupper og regioner med hensyn til den aktuelle COVID-19-pandemi.

Immunsystemets vitaminer, der hjælper med luftvejssygdomme

kosttilskud og kosttilskud til sars cov 2 kan beskytte luftvejene

Kost spiller en central rolle i at reducere risikoen for flere infektioner. Imidlertid er måderne, hvorpå en sådan foranstaltning øger immuniteten, komplekse og ikke fuldt ud forstået. Vitamin A, E, C og D har allerede antaget at understøtte immunsystemets normale funktion. Eksperter mener, at sådanne immunsystemvitaminer også kan hjælpe med at bekæmpe luftvejsinfektioner. Forskerne ønskede derfor at undersøge, om et sådant vitaminindtag i kroppen, både fra mad og fra kosttilskud, er relateret til forekomsten af ​​luftvejssygdomme i en nationalt repræsentativ prøve af britiske voksne. De var baseret på oplysninger fra 6.115 voksne deltagere fra 2008 til 2016, der havde gennemført tre dages eller mere diætdagbøger.

grønne bladgrøntsager og asparges forsyner kroppen med vitamin A

Dette var en løbende undersøgelse, der årligt indsamler oplysninger om al mad og drikke. Disse forbruges af omkring 1000 tilfældigt udvalgte mennesker, der bor i private husstande i hele Storbritannien. Respiratoriske sygdomme blev således rapporteret af deltagerne og diagnosticeret af en kliniker. De var brede og omfattede både infektiøse og ikke-infektiøse tilstande såsom forkølelse, kronisk obstruktiv lungesygdom og astma. Forskerne kiggede kun på madindtag og kosttilskud. Potentielt indflydelsesrige faktorer som alder, køn, vægt, rygning, husstandsindkomst og totalt energiindtag blev også taget i betragtning. Så der var i alt 33 tilfælde af luftvejssygdomme. Respondenterne var generelt ældre og havde mindre sandsynlighed for at tage vitamin A, E, C eller D kosttilskud regelmæssigt.

Undersøgelsesresultater

D -vitaminmangel ved covid 19 -infektion

Først var der ingen tilsyneladende sammenhæng mellem kropsmasseindeks, vitaminindtag og luftvejssygdomme. Så det var ikke muligt at etablere foreninger med COVID-19 og C-vitamin, da ingen af ​​de voksne med luftvejssygdomme rapporterede at have taget et sådant vitamin. Indtagelse af vitamin A og E fra både mad og kosttilskud har imidlertid været forbundet med en lavere forekomst af luftvejssygdomme hos voksne i Storbritannien. Store diætkilder til vitamin A omfatter orgelkød som lever, sødmælk og ost samt gulerødder, grønne bladgrøntsager og appelsinfrugter. E-vitaminer til immunsystemet kommer fra vegetabilske olier, nødder og frø. Indtagelsen af ​​D -vitamin fra kosttilskud, men ikke fra mad, var forbundet med mindre luftvejsbesvær. Dette fik forskerne til at påpege, at resultatet er i tråd med den aktuelle videnskabelige debat om værdien af ​​at supplere med D -vitamin..

Bekæmp coronavirus med vigtige vitaminer som d -vitamin og e -vitamin

Dette studie Så tyder på, at tilskud er afgørende for at opretholde tilstrækkelige D -vitaminniveauer. Forskerne advarer dog om, at dette er en observationsundersøgelse. Som sådan kan den ikke bestemme årsagen, der gjorde antallet af luftvejssygdomme lavt. Det betyder, at der ikke kan drages konklusioner om coronavirus -pandemien, ifølge forfatterne af undersøgelsen. Mere forskning er nødvendig for at evaluere den nuværende undersøgelses indvirkning på pandemien ved hjælp af data. Alligevel overses mangel på mikronæringsstoffer ofte som en af ​​hovedårsagerne til stress af underernæring og dårligt helbred. Dette er en yderligere udfordring under COVID-19-pandemien.

Previous Post
Mercedes-Maybach S600- premieren på den nye luksusklasse sedan
Next Post
Sådan kan du selv lave en smuk lysekrone