15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rita Ora og Jude Laws søn Rafferty udløser romantiske rygter ved efterfesten efter Fashion Awards

Rita Ora kunne have en ny mand i sit liv. Tirsdag aften blev sangeren set sammen med ingen ringere end Jude Laws ældste barn, Rafferty Law. 29-årige Ora og 7-årige Law sås deltage i en British Fashion Awards efterfest på Harry’s Bar i London. Øjenvidner hævder, at de to havde "kyssede udenfor på terrassen". Øjenvidnet tilføjede: "De lignede et par, der holdt hænder og nussede."

Bare en flirt til Rita Ora?

britiske modepriser efter show fest rita ora rafferty law

Efter at festen blev stille, forlod de to skuespillere baren omkring kl. På et tidspunkt i løbet af natten så øjenvidnet begge flygte fra festen for et kys. "Rita og Rafferty virkede virkelig kærlige, Rafferty kyssede dem på verandaen, mens de røg", sagde øjenvidnet. "De to så meget glade ud for at være sammen."

rita ora som den kunstfærdige dodger og rafferty law as oliver twist på filmen, der foregår i england

Det er stadig uklart, hvordan forholdet mellem Rita Ora og Rafferty ser ud i øjeblikket, men det spekuleres i, at de to har været i et forhold siden arbejdet med sættet til genindspilningen af ​​Oliver Twist. I november meddelte Rafferty, at han og hans filmpartner "med det samme" ville have etableret en forbindelse. Dette blev tydeligt af de utallige fotos, der kom frem fra sættet. Så de to skinner positivt og trodser det kølige London -vejr på denne måde.

søn af jude law og rita ora spiller i genindspilningen af ​​oliver twist

Faktisk, efter deres sjove aften, vendte Rita Ora og Rafferty Law tilbage til Oliver Twist -sættet, hvor hun spillede Artful Dodger og Rafferty spillede Oliver Twist. Når det er sagt, er paparazzibilleder sandsynligvis det eneste, du vil se af dette potentielle par. I det samme interview i november sagde Rafferty, at han både har et offentligt og privat Instagram, hvor sidstnævnte indeholder alle de ting, han ikke er så tryg ved. Det ser ud til, at fans bliver nødt til at nøjes med at se parret, når filmen udkommer næste år.

spottet at gå ud på rihanna fest rita ora og rafferty law Du kan finde flere fotos og oplysninger om Side i dailymail se.

Previous Post
Efterårsfrisurer 2016 – de mest populære trends og hårfarver
Next Post
Åbn, når du selv laver bogstaver – 22 kreative emner og ideer