15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

E Colibakterier: stammer udviklet i laboratorier bruger kuldioxid i stedet for organiske forbindelser

I løbet af flere måneder producerede forskere i Israel stammer af E Coli -bakterier. Disse bruger CO2 til at generere energi i stedet for organiske forbindelser. En sådan præstation inden for syntetisk biologi understreger den utrolige plasticitet af bakteriel metabolisme. Undersøgelsen kunne også danne rammen om fremtidens klimaneutrale økologiske produktion.

E Colibakterier som energikilder

e. coli bruger co2 som energikilde videnskabeligt studie klimaforandringer

Den levende verden er opdelt i autotrofer og heterotrofer. Førstnævnte omdanner uorganisk CO2 til biomasse, mens sidstnævnte forbruger organiske forbindelser. Autotrofiske organismer dominerer biomassen på jorden og leverer meget af vores mad og brændstof. En bedre forståelse af principperne for autotrof vækst og metoderne til forbedring af den er afgørende for vejen til bæredygtighed.

"Vores hovedmål var at skabe en praktisk videnskabelig platform til forbedring af CO2 -forbruget. Dette kan hjælpe med at løse udfordringerne i forbindelse med en bæredygtig produktion af fødevarer og brændstoffer samt global opvarmning fra CO2 -emissioner". Sådan siger hovedforfatter Ron Milo, systembiolog ved Weizmann Institute for Science. "Konvertering af kulstof fra E. coli, bioteknologiens arbejdshest, fra organisk kulstof til CO2 er et vigtigt skridt i opbygningen af ​​en sådan platform."

Forskere udvikler colibakterier i laboratoriet til at forbruge co2

En stor udfordring inden for syntetisk biologi var at skabe syntetisk autotropi i en heterotrof modelorganisme. På trods af udbredt interesse for vedvarende energilagring og mere bæredygtig fødevareproduktion har tidligere bestræbelser på at udvikle industrielt relevante heterotrofiske modelorganismer til at bruge CO2 som den eneste kulstofkilde mislykkedes. Tidligere forsøg på at etablere autokatalytisk CO2 -fiksering i cyklusser i heterotrofer krævede altid tilsætning af organiske forbindelser med flere carbonatomer for at opnå stabil vækst.

Nye perspektiver for bæredygtighed

processen med forbrug af kuldioxid af colibakterier

"Fra et grundlæggende videnskabeligt perspektiv ønskede vi at finde ud af, om en så fundamental ændring i bakteriens kost, fra afhængigheden af ​​sukker til syntesen af ​​al deres biomasse fra CO2, er mulig". Det siger forfatteren Shmuel Gleizer, en post-doktorand ved Weizmann Institute of Science,. "Vi ville ikke bare teste gennemførligheden af ​​en sådan transformation i laboratoriet. Vi bør også vide, hvor ekstrem en justering er med hensyn til ændringer i den bakterielle DNA -plan."

I det fremtidige arbejde vil forskerne forsøge at levere energi gennem vedvarende elektricitet for at løse problemet med CO2 -udledning. På denne måde kan de også afgøre, om omgivende atmosfæriske forhold kan understøtte autotrofi. Disse mutationer, der er mest relevante for autotrof vækst, kan derefter indsnævres i overensstemmelse hermed.

e coli -bakterier udviklet i laboratorier som bæredygtige energikilder Du kan finde mere om dette i denne artikel.

Previous Post
Gør-det-selv Halloween-havedekorationer-enkle ideer
Next Post
Håndværk med balloner – 11 farverige dekorationsideer at lave selv