15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan vælger du møbler til vuggestuen

børns møbler-lyse-træ-blå-vægge

Først skal du beslutte, hvilket rum i huset som planteskole er sat op. Det skal være det mest lyse, tørre og varme rum, helst på solsiden. Ideelt set bør hvert barn have deres eget område, hvor de kan lege og bevæge sig rundt. det Møbler til vuggestuen bør ikke være for overflødig eller overbelastet, kun de vigtigste ting. Dette vil gøre det lettere at holde rummet pænt og ryddeligt. Gør brug af hver meter af pladsen, opbevaringssystemer og loftsenge er gode valg til mindre rum.

Møbler til børneværelser – delikat lyserød farvepalet

møbler-børneværelse-delikat-pink-farve-palet

Den bedste mulighed for børneværelset er de transformerende møbler. Sådan Møbler til vuggestuen har flere forskellige funktioner. Disse multifunktionelle strukturer kan være køjesenge, skabe, hylder og natborde. Børnemøblernes multifunktionalitet gør det muligt at spare plads og tilpasse sig de konstant skiftende børns ønsker.

kompakte møbler til børneværelset – køjesenge

rød køjeseng design til børneværelse

Når du vælger Møbler til vuggestuen vær opmærksom på materialet – gerne træ og plast, da de er lette at rengøre. Prøv at inkorporere tæpper, gardiner og andre tekstiler, der er lette at vaske og allergivenlige. Tænk også på sikkerheden i vuggestuen, især for små børn. Hjørner, kanter og håndtag på møbler til børneværelset skal afrundes. Vælg børnevenligt Møbler til vuggestuen, altså ikke for høj og temmelig blød som en sækkestol.

lilla børneværelse med kompakt hems

lilla-børneværelse-kompakt-lofts seng

Og noget andet vigtigt – det er bedre at købe farverige børnemøbler, så du skaber en stemning, og børneværelset ikke ser for dyster ud.

  Farverige børnemøbler – gul og grøn i børneværelset

farverige-børnemøbler-gul-grøn-børneværelse

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag