15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Unikke møbler i en moderne stil fra Il Loft

Unikke møbler-italiensk design-siddepladser-polstring-farve-moderne

Unikke møbler er ikke længere en illusion, når du vil have det perfekte arrangement i dit hus eller din lejlighed. Takket være det professionelle arbejde og kunstneriske forestillinger, der kommer direkte fra værkstedet og det kreative atelier i Il Loft Studio, er det smukke, komfortable og indretning i høj kvalitet en realitet, som alle har råd til. Tag et kig på Il Lofts samlinger for at sikre, at de mest egnede produkter kan være til din livsstil.

Unikke møbler fra Il Loft – corporate vision

Unikke møbler-italiensk design-sofa-oval-form-polstring

Det er helt let at svare på hvorfor unikke møbler fra Il Loft er så fantastiske og pålidelige. Svaret ligger i den virksomhedsvision, som teamet har fulgt i mere end fem årtier. Siden virksomheden blev grundlagt, har arbejderne og designerne taget sig af kvaliteten og holdbarheden af ​​deres produkter. På grund af dette har publikums tillid været bevaret i de sidste 50 år. Produkternes stabilitet og høje kvalitet garanteres, og det originale design opnås ved at understrege de moderne og innovative koncepter.

Unikke møbler fra Il Loft – Populære samlinger

Unikke møbler-italiensk-design-moderne-lænestol-farve-polstring

Når vi taler om unikke møbler fra Il Loft og taler om samarbejdet mellem disse produkter i et komplet operativt interiør, bør vi advare dig om, at du bør forlade dine traditionelle synspunkter og principper uden for butikken. Her har originaliteten og skørheden erobret de sædvanlige tendenser og klassiske ideer. Det, du kan finde om Il Lofts vidunderlige samlinger, er en stor mængde dekorationer, møbler og boligtilbehør, som du ikke har set andre steder.

Unikke møbler fra Il Loft – modernistiske og utraditionelle

Unikke møbler-italiensk-design-poslter-pastel-farver-specielt

Unikke møbler fra Il Loft er tæt forbundet med kombinationen af ​​minimalisme og højteknologiske stilarter, der er blevet ekstremt populære i disse dage. Den japanske linje kan også mærkes, når det kommer til siddepladser og borde – spisebord med lav eksponering og sofabord med et ikebana -udseende. Blødheden og enkelheden i sofaen og lænestole er afbalanceret med et let farveskema, som forlænges med de ekstra tilføjelser til de indre samfundsopfattelser. Et persisk tæppe i en elektrisk farve eller en stråmåtte med et retro -look, men med en innovativ produktionsteknik.

Unikke møbler med et lækkert design

palace-sofa-De-unikke-møbler-fra-Il-Loft

Den virkelige skønhed og originalitet af unikke møbler fra Il Loft kan ses i deres nye samling af senge. Der er ikke noget, der hedder en normal seng med en normal og klassisk form, og hvis du finder en, vil den blive dekoreret med en mærkelig dekoration eller lavet med atypiske materialer og komplekse teknikker. De afrundede senge er vores foretrukne Il Loft -produkter. Nogle af dem er endda elegant konstruktion lavet af flere dele, der kan bruges til forskellige formål i dagtimerne.

Særlige ideer til møbeldesign og materialer, der bruges af Il Loft

tæppe-De-unikke-møbler-fra-Il-Loft

Kontoridéerne til Il Loft præsenterer moderne unikke møbler. Hovedkonceptet bag deres produktion er at hjælpe kontorarbejderen med at frigøre hans eller hendes kreativitet og færdigheder, så produktionen kan blive effektiv og gavnlig. Skrivebordene følger også en japansk stil, og stolene er konstrueret på en måde, der inkorporerer de højteknologiske ideer med den innovative kraft i de futuristiske ideer.

Unikke møbler – Accademia sofa

accademia- De-unikke-møbler-fra-Il-Loft

De særlige materialer, der bruges til fremstilling af Il Loft -møbler, er klassiske. Il Loft holder til træoverflader til senge, borde og stole. Træsorterne er eg og bambus, fordi elegance og raffinement betragtes som reglen nummer et for Il Loft -teamets arbejde. Mikrofiber og læder – naturligvis ikke kunstlæder – er de vigtigste tekstiler, der bruges til dekoration og damask.

De unikke møbler fra Il Loft – Bed Design

De-unikke-møbler-fra-Il-Loft-soveværelser

Unikke møbler til soveværelset i  brun og orange

De-unikke-møbler-fra-Il-Loft-soveværelse-møbler

Unikke møbler til Stue i blå

De-unikke-møbler-fra-Il-Loft-farverige-stue

Unikke møbler i sandfarver – Super Roy

De unikke møbler-fra-Il-Loft-super-roy-sofa

De unikke møbler fra Il Loft – tæpper

De-unikke-møbler-fra-Il-Loft-runde tæppe

Unikke møbler og matchende ting tæppe

De-unikke-møbler-fra-Il-Loft-tæppe

Unikke møbler til kontoret

cicago-De-unikke-møbler-fra-Il-Loft

OL

olympisk-De-unikke-møbler-fra-Il-Loft

Mirak

mirak-De-unikke-møbler-fra-Il-Loft-kontor

Il Loft -møbler – en blanding af former, farver og strukturer

De-unikke-møbler-fra-Il-Loft

Unikke møbler harmonerer med kunstgenstandene i rummet

De-unikke-møbler-fra-Il-Loft-sofa-super-roy

Unikke afslapningsmøbler – fancy polstret lænestol

De unikke møbler-fra-Il-Loft-lænestol

Unikke møbler til individuelt rumdesign

De-unikke møbler-fra-Il-Loft-modul-sofa

* Du finder hele Il Loft produktlinjen her

Previous Post
Moderne køkkenindretning til enhver smag