15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne radiatorer til varme og hyggelige møbler

moderne radiator stue interiør

Vi præsenterer dig en idé til moderne radiatorer –  en stilfuld tilføjelse til dit interiør, der giver varme og komfort. Funktionalitet og udseende er kombineret i ét i den nye Adhoc Makura radiator. En ramme i rustfrit stål med minimalistisk elegance ser mere hjemlig og indbydende ud takket være de polstrede puder i dristige farver. Hynderne kan adskilles, hvis det ønskes.

Moderne radiatorer med aftagelige puder

moderne radiatorer i eksotiske farver

Makura puder er specielt behandlet og har en interessant polstring, der udstråler varme jævnt hele dagen. Puderne kan kombineres med hinanden og på denne måde helt ændre designet. Pudenes farver har en eksotisk eftersmag fra Asien – stærk orange, mørkeblå eller rød blev brugt som accenter.Moderne radiatorer med et unikt farveskema, der matcher din indretning – hvad mere kan du bede om?

 Moderne radiatorer i stærke farver

Radiator med farvede accenter

Den eksklusive model af Takahide Sano er en del af den nye kollektion af Ad hoc, som tilbyder interessante designerradiatorer til hele lejligheden – stue, soveværelse og endda badeværelse. Makura fås som en enkelt version eller i kombination med flere puder. En stilfuld radiator med en fleksibel og stilfuld finish – Adhoc kombinerer dygtigt tradition og modernitet.

Radiatorer til stuen

Radiator væg stue

Moderne radiator med et interessant design

Adhoc Design Makura model

Previous Post
“Dream” – seng i massivt træ af Ign.Design
Next Post
20 moderne julepynt ideer til et godt humør