15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Toiletbordet går ikke af mode

Toiletbord -renovering-lyseblå-farve

Alle i deres hus har sikkert gamle møbler, der endnu ikke er blevet brugt fuldt ud og stadig ikke er nødvendige. Har du måske arvet nogle møbler fra din bedstemor, som du er meget glad for, og som minder dig om din barndom, men som du stadig ikke kan bruge? Tænk igen. Vi giver dig nogle spændende ideer til, hvordan du med succes kan renovere et af de mest populære møbler af alle kvinder – Toiletbord.

Renoveret toiletbord med et klassisk look

makeup-bord-klassisk-look-renoveret

Af Toiletbord spiller en stor rolle i hver kvindes hverdag. Normalt er det i soveværelset, hvor vi gør os smukke efter et forfriskende brusebad eller inden vi går ud. Traditionelt set består et toiletbord af flere elementer – et skab med masser af opbevaringsplads og separate rum til makeup og hårtilbehør, en behagelig stol og et stort spejl. Vi giver dig nogle råd om, hvordan du gør det Toiletbord renover og opfrisk i dit soveværelse.

Renovering af toiletbord – Lurvet chic

gamle toiletbordskuffer

Det første, du skal bemærke, er, hvordan du har den tilsvarende ledige plads til rådighed. Du skal kunne bevæge dig frit i soveværelset, så hvis toiletbordet er for stort, bør du overveje et andet sted – måske i et hyggeligt hjørne i stuen. Møblet skal være godt oplyst – sollys i løbet af dagen og diskret indbygget belysning om aftenen. Woodier Toiletbord stort set let at renovere – du skal male det om. Leg med farverne og sæt accenter – med farvede mønstre eller dekorationer. Sørg for at vælge den rigtige stol – stolen skal være behagelig og matche bordets design. Det er vigtigt, at stolen ikke er for høj.

gammelt toiletbord med renoveret design

gammeldags bord-renovering

Beslut dig om størrelsen på spejlet – har du kun brug for det til make -up, eller vil du bygge i et større spejl? Det er bedst og nemmest at bruge det originale design fra Toiletbord bevare så meget som muligt. Dekorer det vintage møbel med friske blomster, eller stil dine parfumer på bordet som en dekoration – og du har sat dit nye yndlingssted op!

vidunderligt toiletbord lavet af glas

vidunderligt-toiletbord-glas

Vintage bordlampe og glaseret toiletbord

vintage-bordlampe-glaseret-toiletbord

spektakulært spejl og toiletbord

spektakulært spejl-make-up bord

sort stråle gammel frisør

sort-beamalter-frisør

Toiletbord med spejl på skufferne

glas toiletbord

Toiletbord – klassisk design med et moderne look

Toiletbord-klassisk-design-nyt-look

moderne-toiletbord-kuffert-tema

Previous Post
“Dream” – seng i massivt træ af Ign.Design
Next Post
20 moderne julepynt ideer til et godt humør