15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

“Leaf” klapstol – kunstfærdig og banebrydende foldeteknologi

Klapstol Blad spisestuemøbler aluminium rustfrit stål

Designeren af Folde, Alexander Gendell, er forfatter til et interessant projekt inspireret af hans rejser. Kunstnerens idé er at skabe et design, der ikke kun er funktionelt, men også originalt, æstetisk og pladsbesparende. “Leaf” klapstolen kan bruges i spisestuen såvel som i stuen, kontoret, udendørs eller simpelthen som et kunstobjekt.

Foldestolen fra Folditure med en kunstnerisk og avantgarde silhuet

Klapstol Leaf art objekt stue

De fleste mennesker forventer ikke at finde trøst i foldemøbler, men Leaf vil overraske dig med de muligheder, det giver. Ryglænet er stort og ergonomisk til at understøtte ryggen i hele længden. Sædet er afslappende, lavet af solide materialer som aluminium og rustfrit stål.

“Leaf” klapstol med innovativ foldeteknologi

foldestol-rustfrit stål-banebrydende-folde-teknologi

“Leaf” er en perfekt stol til din spiseplads. I modsætning til de fleste klapstole har det et pyntet udseende og ser pænt ud omkring et spisebord. Det er faktisk et dejligt blikfang og behøver sandsynligvis ikke at blive foldet og lagt væk. Når det ikke er i brug, fungerer Leaf som et kunstværk med sin udsmykkede og avantgarde silhuet, originale udseende og elegante tilstedeværelse i interiøret. Det er vigtigt at nævne, at efter at den er blevet foldet, er dens bredde fantastiske 2 cm!

kun 2 cm bred, når den er foldet

Klapstol-Blad-pladsbesparende-møbler

En aluminiumsramme i rustfrit stål, hængsler i rustfrit stål, der bruges til flykonstruktion og andre materialer af høj kvalitet bruges til dette kunstobjekt. Disse gør den modstandsdygtig over for meteorologiske forhold, hvorfor den også er ideel til udendørs brug. “Leaf” foldestolen passer perfekt til ethvert indretning, men spiller samtidig rollen som et hovedelement.

ideel til det udendørs område

Udendørs-område-klap-stole-vandafvisende-materiale

rød version

futuristiske-spisestue-møbler-klap-stole-aluminium-røde-ryglæn

Klapstol-Leaf-Folditure-Alexander-gendell

B. Angelov

Previous Post
To-etagers loftslejlighed i Kina
Next Post
Volkswagen imponerer med sin nye, aggressive VW Golf R Evo 2014