15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den ultraflade glasradiator fra Sprinz med digitale printmotiver

elektrisk glas radiator supratherm sprinz digital udskrivning

Den elektriske Glas radiator “Supratherm” fra Sprinz er super elegant og helt tilpasselig. Denne flade radiator bringer et strejf af æstetik og moderne varme til dit badeværelse. Denne moderne glasradiator er lavet af sikkerhedsglas og anvender de nyeste teknologier inden for opvarmningsteknologi.

Elegant glasradiator med håndklædetørrer

glas radiator supratherm væghåndklædeholder

Denne glasvarmer giver den samme mængde varme og fylder betydeligt mindre med sin enkle, flade form. Det ultratynde glasplade kan udskrives med dit yndlingsfoto, mønster eller næsten ethvert digitalt billede og ser fantastisk realistisk ud. På denne måde kan du tilføje et særligt personligt præg til dit moderne badeværelse. Den fritstående variant af Glas radiator kommer i forskellige former og størrelser afhængigt af dine krav.

Flad glas radiator i badeværelset

glas radiator frostet glas vægmontering sprinz

Vægmonteret version fås også og er særligt velegnet til badeværelsesdesign, da modellen er kombineret med en håndklædetørrer. Hvis Supratherm -glasvarmeren ikke er blevet udskrevet, er dens klare udseende næsten usynligt, men du kan mærke dens tilstedeværelse med det samme. Kraftfuld, smuk og meget funktionel.

Glasvarme og badeværelsesdesign fra Sprinz

glas radiator sprinz væg orange hvid badeværelse

Previous Post
25 praktiske ideer til bordplader i køkken og badeværelse
Next Post
Lav din egen dekoration til vuggestuen – 25 kreative ideer