15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Royal stue og soveværelse møbler af Meroni

Royal-soveværelse-møbler-Meroni

Kongelig stue og soveværelsesmøbler fra Meroni er simpelthen uforlignelige. Med deres storhed og traditionelle stil er de velegnede til enhver type til ethvert luksuriøst interiør. Luksus har helt sikkert et nyt navn – “Meroni“. Alt om disse klassiske møbler skriger “perfektion”.

Kongelige soveværelsesmøbler fra Meroni

Royal-udsmykkede-soveværelse-møbler-Meroni

Virksomheden blev grundlagt i 1868 og er blevet overdraget fra far til søn i mange generationer. På denne måde har virksomheden bevaret det kongelige luksusmøbeldesign og implementeret traditionerne i det nye århundrede – med en kombinatorisk tænkning og innovativt udsyn. Meronis designs er ekstraordinære, fordi de ser fantastisk flotte og helt fantastiske ud, samt at de er fantastisk behagelige. Du er det, der kan tage vejret fra dig, når du går ind i et værelse. Med deres franske traditionelle skønhed og funktionelle ergonomi er de kendt verden over som nutidens luksuriøse klassiske soveværelsesmøbler.

Soveværelsesmøbler af Meroni i royal stil

Royal-soveværelse-møbler-Meroni-håndlavet

Det er ingen hemmelighed, at ægthed er det, de rige søger nogle gange. Selvom denne møbelproducent er velkendt på markedet, er det ikke kun knowhow, der er værdifuldt her … Det er designernes vision om stil, klasse, luksus og komfort. Meget af soveværelsesmøblerne er faktisk skræddersyet.

Royal-soveværelse-møbler-Meroni-guld-dekoreret

En interessant kendsgerning er, at mange af træelementerne i møblerne faktisk er lavet i hånden. Dette er meget værdsat på markedet. Derfor eksporterer Meroni sin produktion til hele verden og er meget populær i USA og i hele Vesteuropa.

indbygget i sofa-hvide-skabe-royal-stil

Virksomheden har modtaget adskillige priser gennem årene for fremragende produktion af førsteklasses møbler. I 2002 vandt Meroni førstepræmien for sine træmøbler fra Regione Lombardia og Lombard Craft Companies Association, hvor træmøbler i soveværelset var fremstillet udelukkende af miljøvenlige materialer. Der er ikke noget, Meroni ikke kan opnå; Royalty er let i virksomhedens historie.

Kongelig stil-stue-møbler-Meroni

Royal-stue-sæt-Meroni

Royal-stue-møbler-Meroni

Royal-sofa-design-Meroni

Royal-stue-møbler-Meroni-rød

Royal-seng-Meroni-rig-dekoreret-sengegavl

Royal-bed-Meroni

Royal-soveværelse-møbler-Meroni-guld-ornamenter

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro