15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Møbler i massivt træ og læder – 5 fine møbler i Lamborghini -stil

massivt træ møbler riva 1920 lamborghini reol asymmetrisk på ydersiden

I dagens artikel vil vi gerne præsentere dig for en unik møbelsamling af høj kvalitet, der blev skabt i samarbejde mellem Riva 1920 og Lamborghini. Karim Rashids stilfulde kollektion, der er vokset i popularitet under navnet Authentic Living, indeholder fem unikke møbler fremstillet af naturlige materialer af høj kvalitet som blødt læder og massiv valnød. I det følgende galleri kan du se nærmere på de unikke møbler i massivt træ og læder, beundre det og hvorfor ikke finde noget, der passer til dig selv.

lamborghini design stil elegant sportsvogn

Den internationalt kendte designer Karim Rashid var den person, der underskrev Authentic Living -møbelsamlingen og forenede Lamborghini -verdenen med Riva 1920. Grundlaget for dette succesrige partnerskab er passion, opmærksomhed på detaljer og manuelle færdigheder parret med moderne teknologier og kreativitet. De karakterfulde og tidløse møbler i massivt træ og læder kombinerer tradition, innovation og kreativitet. Den eksklusive møbelsamling i Lamborghini -stil er klart resultatet af mødet mellem to store italienske mærker, hvor passion og ekspertise er meget vigtigt.

skrivebordsclip massivt træ læder

Lamborghinis superbiler er blevet til ikoner og går langt ud over en bils standardfunktioner. Denne kvalitet blev også overført til andre områder, som det kan ses fra Authentic Living -samlingen. Riva 1920 genkender sig selv i Lamborghini -filosofien. Selvom det har sine rødder i traditionen, er virksomheden afhængig af de mest moderne teknologier og innovationer. Riva 1920 er kendetegnet ved brug af træ af høj kvalitet og en naturlig olie-voksbase.

klip skrivebordsstole design glasfront

“Klip” -bordet fra den elegante designsamling består af et massivt træpanel og læderbeklædte fronter. Dette møbel af massivt træ og læder er kendetegnet ved linjernes enkelhed og lethed. Reolen i massivt træ imponerer med sine asymmetriske ydersider lavet af buet træ med flere ansigter, der er dækket med skinneskind. De 6 hylder er også lavet af massiv valnød. Denne reol med det imponerende navn “Finesse” blev endelig behandlet med voks med fyrrekstrakter. Den polstrede stol “Klutch” er også dækket med læder og har dekorative, synlige sømme.

møbler massivt træ læder lamborghini design

Sofaen, kaldet “Dynamic”, er lavet af træ og en praktisk hylde, der løber rundt om hele møblet. Den “dynamiske” sofa er udstyret med gennemgående sæde- og ryghynder og også dekoreret med synlige sømme. “Speed” bordet var udelukkende lavet af massivt træ. Det unikke møbel fascinerer med dets asymmetriske bordben og bundplade samt med bordpladen med afrundede kanter. Karim Rashids kurvede møbler i massivt træ og læder med det ædle design er elegant, moderne og nærværende takket være bidrag fra virksomheder som Riva 1920 og Lamborghini.

valnøddesignmøbler læder moderne

reol finesse design møbel læder massivt træ

stol klutch grå syning ædel

dynamik arkivering karim rashid lamborghini

sofa dynamisk hylde massivt træ

speedbord afrundet møbler i massivt træ

massivt træ kurvede stole bord

* mere information og projekter fra Karim Rashid, Riva 1920 og Lamborghini

Previous Post
Interiør af træ og beton i den moderne bungalow “Cabin 2”
Next Post
Tiltræk sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære