15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fascinerende samling af udendørs havemøbler fra Vondom

Vela-strålende-havemøbler-polyethylen-vondom

Tag et godt kig på denne fascinerende samling af Patio møbler og du vil ikke kun blive tiltrukket af dens elegance og skønhed, men du vil begynde at drømme om en vidunderlig terrasseterrasse i dit hjem. Dette mål er ikke svært at opnå – tværtimod – en terrasse i stedet for en have med masser af planter er meget lettere at opnå. Så du skal bare bane området omkring huset med nogle af disse ideer til eksklusivitet Patio møbler opsæt og dekorér i din egen inspirerende stil.

Square fra Vondom – lysende havemøbler

kvadrat-vondom-lysende-terrassemøbler

Hovedelementerne i Patio møbler er sofaer, taburetter og borde. Den landlige stil med en retro og romantisk stil kommer med en træbænk og bord i stedet for en så moderne kollektion fra Vondom. På en luksus Terrasse terrasse du kan også sætte et massivt stål- eller marmorbord og en lædersofa med plys. Hovedideen i produktionen af Patio møbler er at være behagelig og hyggelig for kunderne, for trods alt er terrassen stedet, hvor vi hviler og slapper af.

Pillow by Vondom – havemøbler med UV -stråling

UV-stråling-pude-havemøbler-vondom

Det meste af Patio møbler Ideer kombineres med yderligere elementer såsom parasoller eller liggestole, der ligger lige ved siden af ​​en kæmpe swimmingpool. Palmer eller rajgræs er den eneste naturlige tilstedeværelse (hvis vi overhovedet kalder det kunstgræs). Den boheme stemning understreges med en hængekøje, der kan erstatte bænken eller sofaen, hvis din terrasse er for lille, og du stadig vil beholde de gamle træer i din have.

luksuriøse havemøbler – Fez by Vondom

luksuriøs-havemøbler-vondom-fez

Til Patio møbler For at holde det uberørt og velplejet, må du hellere lægge det på massivt gulv – beton, keramik eller mursten – omgivende loungemøbler med en væg eller et sødt hegn, og endelig – læg en slags beskyttelsesbetræk over stole, bord , og sofa. Et andet alternativ til beskyttelse af dine havemøbler er at købe nogle lette og kompakte, så du let kan fjerne dem i regnfulde og blæsende dage.

Abigail

imponerende samling af Vondom

   hvide havemøbler fra Vondom

hvid-terrasse-møbler-vondom

Doux – grønne havemøbler fra Vondom

doux-grøn-terrasse-møbler-vondom

Patio møbelsamling – Vertex by Vondom

møbler-samling-vertex-vondom

hvide havemøbler fra Vendom

hvid-gårdhave-møbler-vendom

Lava – terrassesofa fra Vondom

lava-gårdhave-sofa-vondom

Udendørs loungestol fra Vondom

udendørs lænestol vondom

hvide havemøbler i polyethylen fra Vondom

hvide terrassemøbler-polyethylen-vondom

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning