15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dette møbel er en designprisvinder fra A ’Design Award & Competition 2017

en designpris og konkurrenceprisvinder

Den internationale A ’Design Award finder sted hvert år & Konkurrence finder sted. Dette er en verdensførende designkonkurrence, der hædrer de bedste møbler og design af designere fra hele verden med A ’designprisen. Nye bidrag accepteres årligt indtil den 28. februar, og designprisvinderne vil blive offentliggjort den 15. april. Formålet med konkurrencen er at finde projekter, der bidrager til samfundet og gør vores verden til et bedre sted. I dette indlæg præsenterer vi nogle af de møbeldesigner, der vandt designprisen i 2017.

Hvad er A ’Design Award & Konkurrence?

møbler designer en designpris og konkurrence konkurrence

A ’Design Award & Konkurrence er en konkurrence med det filantropiske mål at forbedre samfundet gennem innovation, videnskab, design og kreativitet. Innovative og originale ideer, der forbedrer vores liv og finder praktisk brug i hverdagen, belønnes. Alle poster gennemgås af eksperter i den relevante disciplin og vurderes anonymt af en særlig jury. Juryen består af erfarne videnskabsmænd, berømte pressemedlemmer og eksperter, der bestemmer designprisvinderne på hvert område. Konkurrencens endelige mål er at samle designere, virksomheder og producenter, der vil gavne samfundet med deres produkter og projekter.

I princippet kan alle deltage i konkurrencen ved at registrere deres design på A ’Design Award -webstedet. De deltagende møbler, boligtilbehør og pyntegenstande kan være udkast eller projekter, der allerede er implementeret. Dog vil kun poster, der er designet i de sidste 10 år, blive accepteret.

Vinder af designpris for 2017

designkonkurrence designpris

Nu vil vi gerne introducere nogle af de prisvindende produkter og designs fra den sidste udgave af A ’Design Awards. Disse omfatter praktiske møbler, innovative lamper og multifunktionelle systemer, der imponerer med deres usædvanlige og funktionelle design.

Fritstående modulopbygget møbelsystem Lynko af Natalia Geci

prisvindende møbeldesign fritstående møbelsystem

møbeldesign design pris modulsystem praktisk

modulært møbelsystem fritstående designpris

Inspireret af hendes nomadiske livsstil har den argentinske designer Natalia Geci designet denne samling modulære, fritstående møbler, der tilsammen udgør en lille husstand. Ejeren kan tage disse møbler med sig hver gang de flytter og har dermed alt, hvad de har brug for. Uanset om det er et hjemmekontor, et køkken eller en betjent, kan systemet hurtigt redesignes med tilhørende tilbehør.

Julia stol af Mariel Nina Lazo

designer stol træ metal moderne design

Denne elegante stol med et originalt design ligner en ædel trone. Asketræslisterne danner en cirkel rundt om stolen og minder om et åbent påfuglhjul. Stolen leveres med et blødt polstring for mere komfort.

Stocker stol fra Freudwerk

stole design pris vinder træ farve prøve

Stocker Chair er designet som en kombination af en stol og en skammel. Designet kombinerer æstetik med funktionalitet og tilbyder en praktisk løsning til spisepladsen. Stocker stole fås i tre farvevarianter, kan stables oven på hinanden og er udelukkende lavet af massivt træ.

Multifunktionel stol fra Yestudio

multifunktionelle stole lyse farver

farverige udendørs stole multifunktionelle moderne

Denne designprisvinder handler igen om en stol. I modsætning til de tidligere designs er dette produkt en multifunktionel stol, der kan opdeles i fire individuelle dele (to stole, bord og skammel) og tilbydes i lyse, lyse farver. Det kunstneriske design tilhører en designer fra Taiwan og imponerer med sit legende look og flotte funktionalitet.

Filoferru udendørs stol af Robby Cantarutti og Partners

vinder design konkurrence udendørs stol

Filoferru er en stol designet til udendørs brug og bruger den berømte Diamond Chair fra Bertoia som inspiration. Sædets form er meget ergonomisk og behagelig, selvom den udelukkende er lavet af ståltråd.

Sagano Bambus møbelsamling af Alice Minkine

designermøbler træfiner stol lysbord

designprisvinder stol træfiner moderne

moderne vedhæng lys usædvanligt design

Pendellampe designkonkurrence prisvindende

Sagano Bamboo -kollektionen indeholder en lænestol, et sofabord og nogle vedhængslamper med originalt design. Designeren valgte bambus, fordi den er mere miljøvenlig end andre træsorter. Bambus vokser hurtigt, og deres livscyklus er meget kortere end andre træers. Designeren har udviklet sin egen teknologi, som bambusfiner kan formes efter ønske. Sådan opstod den særlige møbelsamling.

Kaffe og sidebord lavet af metal af Apiwat Chitapanya

sofabord sidebord metal træ moderne design prisvinder

Grundlaget for disse attraktive borde består af mange fjedre, der er lavet stykke for stykke, som udgør en hel sammensætning. Du kan vælge mellem et sofabord og et sidebord, hvorved de adskiller sig fra hinanden både i højde og design. Læs mere om denne designprisvinder i denne artikel.

Trapesi bistrobord af Phebos Xenakis

bistro bord design taske hængende

praktisk vinder af bistroborddesignpris

Højdepunktet på dette bistrobord er den lille afstand mellem bordbenene og bordpladen, som kan bruges som et lille opbevaringsrum eller til at hænge posen op.

Bølgebord af Attila Stromajer

sofabord træbølget design

Flere og flere møbler bliver inspireret af naturen selv. Dette moderne glas- og træbord er ingen undtagelse, da dets design gengiver havbølgernes bevægelse. Møblet er en gylden designprisvinder.

Drop Marble sofabord af Buket Hoşcan Bazman

prisvindende designmøbler sofabord marmor moderne praktisk

Dette sofabord med sin elegante marmorbordplade tilbyder et samspil mellem elegance og funktionalitet. Det minimalistiske design ser virkelig meget moderne ud, og den frie plads mellem bunden og bordpladen giver praktisk opbevaringsplads.

Chieut Table af Jay Design

sofabord minimalistisk design moderne glas metal

Enhver, der kan lide minimalisme, har helt sikkert ret med dette bord i deres egne fire vægge. Den meget tynde ramme af stål er designet på en sådan måde, at den let kan bære vægten af ​​bordpladen og andre genstande på den.

Hjerteformet cykelholder fra Martin Foret

vinder af cykelmonteret hjerteformet vægdesign

hjerteformet vægmonteret cykel moderne

Denne hjerteformede cykelholder tilbyder en praktisk løsning til moderne indretning. Den fås i forskellige farver og kan stadig bruges som en original vægdekoration.

Couch Mobius fra New Fundamentals Research Group

sofa design design pris møbel behageligt

Mobius sofaen er et specielt møbel i sten og kulfiber. Designprisvinderen er lavet af et helt stykke sten og imponerer med et moderne design med et industrielt præg.

Vinkel reol af Selami Gündüzeri

praktisk boghylde originale designfarver

Angle reolen består af flere små elementer, der kan kombineres efter ønske og dermed tilpasses den ledige plads i rummet.

Rumdeler Bolina af Alessandra Meacci

lodrette rumdelere farverig designprisvinder

Bolina er en rumdeler, der ville passe perfekt i enhver bylejlighed. Det kan ikke kun opdele et rum i forskellige områder, men det kan også tjene som en lodret have. De optimistiske farver og den seje runde form sætter smukke accenter i interiøret.

Gyngesofa Gravity af Technical Emotions

prisvindende møbeldesign gyngesofahave

Denne gyngesofa er en del af en hel kollektion til udendørs møbler, der imponerer med sit interessante design og høje komfort.

Gyngestol og fodboldmål Panama Banana af Agota Rimsaite

vinder af liggestol gyngestol design pris

gyngestol fodboldmål multifunktionelt design

gyngestol vinder af moderne designpris

Dette multifunktionelle møbel er den perfekte ledsager for en dag på stranden. I form af en liggestol kan du slappe af på den, og hvis du lægger den på siden, oprettes et lille fodboldmål, der er fantastisk til at spille på stranden.

Multifunktionel Binhi bænk af Ito Kish

multifunktionel bænk indendørs planteholder

I dag er stor funktionalitet mere og mere efterspurgt. Derfor bruges denne bænk med sin organiske form ikke kun til siddende, men giver også plads til opsætning af indendørs planter.

Previous Post
Arrangering af barokmøbler på en moderne måde – 55 attraktive ideer og tips
Next Post
Dockingstation lavet af drivved som en DIY -idé med 15 varianter