15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lurvet smarte møbler til en eventyrlig indretning

Shabby Chic møbler hvid-pink-stue-beige-tæppe

Shabby chic er en kombination af gammelt og nyt. Til dette bruges ofte gamle møbler, antikke billedrammer eller lysekroner. Det nye look giver dig et feminint og romantisk, men samtidig elegant look. Til dette behandles møblet på en sådan måde, at det får et gammelt, slidt look. Nu skal du ikke lade dig narre af dette ord, for den resulterende effekt ser alt andet end lurvet ud (hvilket i øvrigt er den tyske oversættelse af “lurvet”). Hvad angår farverne på Lidt chic møbler prangende undgås. Pastel, sarte farver bruges, men alle mulige nuancer er tilladt. Hvid, antik hvid og forskellige lysegrå toner, beige og lyseblå, rose og gul er særligt populære.

Lurvet chic møbel og dekoration

lurvet-chic-dekoration-metal-krystal-glas

En lang række blomster og tilbehør kan bruges til at fremhæve Shabby Chic -møblernes vidunderlige stil med matchende dekorationer. For eksempel er dekorative genstande i sølv, pæoner eller syrener egnede. Hvis du vil bruge puder til dekoration, skal du bruge skinnende silke eller fløjl. I princippet er alt, hvad der er naturligt, tilladt. Håndlavet er også en god idé. Så uanset om det er hæklet eller blonder eller håndblæst glas – du kan ikke gå galt med disse materialer. Rummet kan se endnu mere elegant ud, hvis du bruger krystal til at matche de lurvede smarte møbler. Blomstermotiverne kan også gentages i tapetet, på gulvtæppet eller i form af ornamenter.

Lurvet smarte møbler til en eventyrlig atmosfære

Tag et kig på gode eksempler her for at få en idé om den eventyrlige atmosfære, som du kan opnå med lurvede smarte møbler og en matchende dekoration.

1. Kommode

lurvet-chic-soveværelse-møbler-kommode-blå

Det originale træ skinner igennem i denne smukke kommode. Det flotte look understøttes af de buede linjer i dette møbel.

2. kommode i antik hvid

lurvet-chic-møbler-høj kommode-gamle-hvide skuffer

Antik hvid blev valgt som farven på denne høje kommode. Fødderne og håndtagene på de enkelte skuffer er udsmykkede og skaber et romantisk look. Se bare hvor vidunderligt blomstret tapet kan gå med lurvede smarte møbler.

3. Lurvet smarte møbler i stuen

lurvet-chic-møbler-stue-møblering

Med denne facilitet blev den lurvede smarte stil ikke reddet. Men som du kan se, er resultatet en vidunderlig stemning. Her opnås det ved at kombinere forskellige Shabby Chic -møbler i forskellige farver. Men dekorationerne bidrager også.

4. Lurvet smarte møbler i køkkenet

lurvet-chic-køkken-fløde-møbler-pink-tilbehør

Hvad synes du om dette drømmende køkken i shabby chic stil? Vi har virkelig ingen ord. Det nye tekøkken blev kombineret med lurvede smarte møbler i form af en gammel, pyntet madlavningsø og et genbrugt skab. Og resultatet er fantastisk! Blomstermotiver blev valgt som dekoration til dugen, til viskestykker, men også til de synlige fade. Varerne i rose er vidunderligt fremhævet af den blågrønne væg i baggrunden. Madlavning er endnu sjovere i dette køkken.

5. Lurvet smarte møbler i soveværelset

lurvet-chic-møbler-soveværelse-møbler-pink-mønster-sengelinned

Selvfølgelig er den shabby chic -stil også perfekt til soveværelset. Faktisk tror vi på, at det helt sikkert vil skabe vidunderlige drømme. Sengen, garderoben og toiletbordet er lavet af antik hvid og, som du kan se, blomstermotiverne i form af et sengetæppe, kunstige og ægte blomster og en lampeskærm danner accenterne.

6. Lurvet chikke møbler – spisebord og stole

Shabby Chic møbler -spisestue-møbler-hvid-pink

Du kan også indrette din spisesal i denne stil. Som du kan se i dette eksempel, var kun kanterne på stolene og bordbenene slidte. Sæderne og bordpladen har et nyt look. Du tror ikke, at det er den perfekte kombination af gammelt og nyt?

7. Lurvet chikke møbler – sofabord

Shabby Chic møbler sofabord-blå-creme-deco-grene

Sofabordet må ikke mangle i nogen stue. Hvis din stue er indrettet i en shabby chic stil, bør sofabordet også matche det. Her blev valgt en pastelblå. Og selvom blå faktisk er en kold farve, ser det i dette tilfælde ud til at udstråle en vis varme. Naturlige kviste, stearinlys og en lurvet gulvlampe bruges til dekoration.

8. Lurvet chic møbel – gyngestol

Shabby Chic Furniture - gyngestol - babyværelse - pink sædehynde

Gyngestolen er et drømmemøbel i sig selv. Hvem kan ikke lide at svinge på en kold vinterdag med en kop te og en bog foran pejsen? Forestil dig nu, hvilket indtryk en hyggelig gyngestol lurvet stil ville have. For eksemplet blev antikhvid valgt i kombination med rosen- og blomstermotiver. Det perfekte valg til et romantisk babyværelse. Vugge din lille datter i søvn!

9. Shabby Chic Møbler – Skab

Lurvet-chic-møbler-skab-blomsterdekoration

Et virkelig unikt skab er dette eksempel. De blomsterdekorationer i en gul nuance skaber en vidunderlig accent til det ellers hvide træ. Pift dit køkken op med sådan et skab, og du får et unikt møbel, som ingen let kan efterligne.

10. Shabby Chic Furniture – Toiletbord

lurvet-chic-møbler-soveværelse-toiletbord-spejl

Fantastisk, ikke sandt? Møblet alene er opfyldelsen af ​​næsten enhver dames drøm. I kombination med den lurvede stil bliver det kosmetiske bord endnu mere perfekt. Og med denne glæde vil make-up og frisure helt sikkert blive bedre.

Previous Post
Moderne tæpper og vægbeklædninger fra Kyle Bunting
Next Post
Byg selv et dukkehus, og organiser et legeområde i børneværelset