15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sæt virkelig dekorative hylder i rampelyset som interiørmøbler

hylder interiør-opbevaring-funktionel-æstetik

En hylde er for længst ophørt med at være en simpel vare. Du kan finde ud af her, hvordan du korrekt iscenesætter hylder. Smukke skænke med top, buffethylder tilbyder ikke kun tilstrækkelig opbevaringsplads, men er også et imaginært blikfang som tilbehør i lokaler. Uanset om det er i køkkenet til daglig porcelæn eller som et dekorativt og opbevaringsskab, for eksempel i stuen, kan alle typer hylder i forskellige farver og former bruges på forskellige måder. Det ædle design af porcelæn kan ikke bare stuves væk på en hylde. Det ville være en skam. Ved at fremhæve en hylde bliver det ædle design af porcelæn bag glasdøre eller på hylden et iøjnefaldende. Alle kan forestille sig, hvilken effekt smukke stykker har på den rigtige hylde. I et buffetskab / buffethylde er porcelænsdele, der sjældent bruges, normalt dekoreret. Den dekorative hylde har fået en funktion i vores liv, der har til formål at holde praktisk opbevaringsplads som redskaber. Det kan også se tiltalende ud.

Dekorative hylder tilbyder funktionel æstetik

Hylder træ-mørke-hvide-organisere-dekorationsartikler

Et skab, der i princippet indeholder en hylde, kan let omdannes, så det passer til behovene. En skænk kan f.eks. Let omdannes til et åbent buffetskab med en ekstra hylde. Således kan der opnås mere lagerplads, og det ser smart ud. Der kan spilles med farve for at sætte personlige accenter. Afhængigt af materialets beskaffenhed kan hylden let til enhver tid males om igen. Fordelen ved en plasthylde er de glatte overflader på hylderne, som let kan sættes i det rigtige lys med møbelfolie. Selv i et stabilt trælook, fx fra La Redoute. Tunge skabe opstillet i træk er ofte ikke længere nødvendige i dag. De fylder alt for meget fra boligarealet og blokerer også udsigten til det væsentlige. Hylder er lette, dekorative og tilbyder lige så meget opbevaringsplads, især da de kan deles mere komfortabelt. Det er også muligt at tage alle gulvpaneler ud af en hylde, at dække sidevæggene ved at male dem over eller dække dem med møbelfolie og vedhæfte to glasdøre for at gøre hylden brugbar som et udstillingsvindue. Hvis du lader det stå åbent, vil et repræsentativt anlæg også have den effekt, at det modtager et langt højere estimat. Porcelæn, vaser, cognacglas osv. Finder deres sted korrekt placeret på en barhylde. Det er vigtigt, at atmosfæren i opholdsrum forbliver konsistent.

Åbn hylder som stilfuld opbevaringsplads

hylder-træ-rum-butik-bøger-dekorationsgenstande

Åbne hylder er praktiske og smarte. De kan bruges i alle rum. Alligevel bør støvning ikke ses som en skruestik. Enheder med justerbart lufttryk blæser simpelthen støvet væk. Så du bør ikke lade glæden ved stilfuld boligindretning med åbne hylder blive taget fra dig. I køkkenet med et flot gardin eller plisségardin til opbevaringsglas, i stuen med præsentable tallerkener / porcelæn og til kontoret med bøger og blade, er hylden af ​​uvurderlig værdi.

væg-hylder-træ-hvid-arrangér-bøger-dekoration

Hylder er et yndet møbel i ethvert hjem. De er forskellige i deres natur og opfylder i øvrigt også deres praktiske formål. At hænge på væggen eller stå i et værelse er ligegyldigt. Et køkken er for eksempel et fantastisk blikfang med hylder til krydderier. De smukke krydderi beholdere gør din appetit på sund mad tilskyndet. Som bekendt spiser øjnene med dem. Selv på hver lille gang er der stadig en hylde, der tager godt imod den besøgende. Som paraply og knagerække med et spark eller beregnet til sko, lavet uigennemsigtig med et attraktivt rullegardin. Det samme spil på badeværelset, det koster heller ikke meget.

Hylder-hjemmekontor-organiser-ordre

Previous Post
Moderne tæpper og vægbeklædninger fra Kyle Bunting
Next Post
Byg selv et dukkehus, og organiser et legeområde i børneværelset