15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Designer i søgelyset – Designermøblerne og idéerne fra Monica Armani

designer monica armani produkter designermøbler og ideer

det Designer Monica Armani er unik i sin evne til at kombinere sin familie, arbejde og miljø på en fantastisk måde, som også er hendes Designer møbler og ideer inspireret. Lær mere om deres verden og kreative designs.

Designer møbler og ideer af Monica Armani

Designer møbler og ideer monica armani levende ideer grøn stue

1. Designet.

Din indtog i designverdenen falder sammen med lanceringen af ​​Monica Armani -mærket. Året er 1998. Fokus er på Progetto 1, siden 2006 i kataloget over B. & B Italia. “Det var bordet, jeg altid har drømt om, men endnu ikke er designet.” Bordet er skabt til en privat kunde og markerer begyndelsen på et organisationssystem til køkkenet med hylder, bordplader og stole, og senere bliver det til strækker sig og omfatter haven (med borde og bænke), badeværelset, også computerborde og sofaborde. De fælles træk er: enkelhed, elegance og fleksibilitet.

Italienske designermøbler og ideer

progetto1 borddesign monica armani designermøbler og ideer

2. Holdet. “Designet er i vores familie og studiet – en del af huset. Luka, min mand og jeg arbejder sammen. Hos os er vores børn Marcelo og Mariana. Arbejde og familieliv hænger sammen. Vi skændes og retter hinanden. Når det kommer til teknologi, er loven normalt på Lukas side, men når det kommer til detaljerne, vinder jeg. ”Og går i stykker for at genvinde styrken? Tiden med børnene. Men også vores lille flugt til Nordafrika på jagt efter endeløse horisonter og absolut stilhed. “

PIanura badeværelse i sort til Boffi

pianura moderne badeværelsesdesign sort og hvid monica armani

pianura badeværelsesdesign monica armani sort bagbelysning

Boffi pianura dårligt design Monica Armani designideer

3. Din idé til et bad. Jeg kan godt lide tanken om et sort bad. Det var min filosofi, da jeg udviklede systemet Pianura til Boffi. Træpaneler, baggrundsbelyste hylder, hængende håndvask, få centimeter fra væggen og sådan en følelse af flydende genstande. Et vægspejl og skabe fuldender interiøret.

Monica Armani italienske designermøbler og stueidéer

4. Dit yndlingsrum. „Stuen takket være den vidunderlige udsigt over gården og det grønne. Vi bor i stueetagen i en lille bygning, som vi tegnede for et par år siden. Når jeg vil slappe af, sidder jeg på den berømte Æggestol af Arne Jacobsen. Jeg tænder også Davide Groppis Goodmorningchina bordlampe – et tyndt stativ og en kæmpe ballon lavet af lyserødt papir. Magisk effekt. “

Træt reol

tred reol moroso italien monica armani hvid

tred hvidt bogreol stofbetræk skillevæg

5. I begyndelsen var der rummet. Monica Armanis hus har ingen døre, kun skillevægge. I den forbindelse designede hun sin første reol til Moroso – “Træt hylde”. Enkle åbne hylder, lodrette elementer dækket med stof. Tre forskellige længder af hylder. Forbindelsen giver mange muligheder for kombinationer. Og en detalje mere, ingen grund til montering ved siden af ​​væggen.

indretningsarkitekt monica armani træpaneler hvide blå møbler

6. De gode lærere. Min far er utvivlsomt i første omgang. En arkitekt, der har haft mange projekter og altid med en stor finesse. Vi arbejdede sammen i ti år. Jeg skylder min opmærksomhed på detaljer og troen på, at det aldrig er så lille at blive overset. Også troen på, at tiden gør ideer tydeligere. Blandt de største designnavne – det evige amerikanske par Charles og Ray Eames. Et møbel, der er ikonisk for dig, Eames loungestolen. ”Jeg ville ønske, jeg havde designet det,” siger hun med et smil.

WGS -partition

WGS Gallotti Radice design monica armani skillevæg

7. Gæstfrihedens kunst. ”Når vi inviterer gæster til middag, dækker jeg bordet med en mørkegrå hørdug og blonder i midten. Kinesiske porcelænsfade, bestik af sølv eller stål fra Muji og store glas til vand og vin. Jeg bruger også vedbend til at dekorere servietter, stearinlys og glasskagestativer, som jeg har samlet i årevis. Jeg kan ikke modstå det. Som et nyt par sko med betagende høje hæle.

WGS grøn skammel

wgs ​​skammel grøn designermøbler og ideer monica armani

8. Teksturerne. Jeg kan godt lide den strenge stil, herunder mønsteret. Samt enkelheden og enkelheden i den sort -hvide kombination. I disse farver designede jeg en ny porcelæn stentøjskollektion til Mutina. Hendes navn er Bark og minder om træbark. Når hun vælger stoffer, leder Monica altid efter en balance mellem materiale og purisme. “Jeg elsker linned, men også den filt, jeg brugte til polstring af WGS -taburetten til Galloti & Radice eksperimenterede.

LEM til Coro

lem coro spisebordsstole rustfrit stål design monica armani

9. Foretrukket materiale. Rustfrit stål. Som med projektet LEM, en samling borde og stole til Coro. Noget nyt er muligheden for at ændre polstring af sæderne takket være et innovativt klipsystem.

Designermøbler og ideer af Monica Armani – Wafer Chair

Molteni Wafer stole polstring sæderyglæn

10. Undtagelsen. Skive. Træstolen til Molteni & C. Rene og stærke linjer. Men denne gang er materialet massivt træ, genfortolket takket være bildesign. Ryglæn og sæde er polstret.

wgs ​​bordtræ organisation bordlampe

elegante kontormøbler  produkter ideer designer monica armani kontormøbler osmannisk

hvidt køkken til Efeti

mak2 køkken efeti producent designer monica armani

Designer møbler og ideer af Monica Armani

krystal bord rektangulær monica armani glasplade

Previous Post
Køkkenindretning og rumlig fordeling
Next Post
Udformning med blondeblusser til attraktive DIY -dekorationer