15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne havemøbler i aluminium fra Kettal

Moderne solseng i aluminium

Kettal har specialiseret sig i produktion af Patio møbler. Hendes nye kollektion, kaldet Maia, er kendetegnet ved et moderne design. De stilfulde og moderne havemøbler er designet af den talentfulde spanske arkitekt Patricia Urquiola, der arbejder i Milano. Aluminiet understreger møblernes noget retro -look og ser samtidig meget moderne ud. I produktionen af havemøbler materialer af højeste kvalitet blev brugt.

Moderne og smarte – havemøbler fra Kettal

elgenate møbler lavet af aluminium til haven

havemøbler skulle fange øjet, skulle de kombinere funktionalitet og elegant design. Kettal har godt forstået deres kunders behov og tilbyder en samling, der er charmerende, men også meget praktisk. Det passer ind i en gårdhave, have eller gårdhave og skaber en gæstfri og hyggelig atmosfære. Møblerne giver afslapning i det fri efter en lang arbejdsdag. De er meget gennemtænkte – designet til at være vejrbestandige og lette at flytte.

Moderne havemøbler – samling af Kettal

Hvide moderne havemøbler

Aluminiumsrammen til disse havemøbler fås i to farver – sort og hvid, men puderne og bordene fås i over 20 farver. Praktisk set uendelige muligheder for spændende farvekombinationer, der tilfredsstiller enhver smag. Ud over Maia -kollektionstilbud Kettal Møbler til terrasseområdet, der er designet efter dine grundlæggende principper – stil og funktionalitet.

 Rebecca T.

moderne sorte møbler til haven

moderne lænestole til poolområdet

moderne aluminiumsstole og bord i haven

Previous Post
Renoveret moderne bolig med et elegant interiør
Next Post
Lav blomster med børn af papir, filt og plast – 16 kreative ideer