15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hængende loftshylde til køkkenet eller stuen – indret din lejlighed stilfuldt med en hængende hylde fra loftet

Hængende loftshylde træ stue indretning industriel ståltråd tocifret køkken ø taburet vindue skov

En hængende loftshylde har stort potentiale i mange forskellige tilfælde, miljøer og dekorationer. Dette er et foretrukket valg til værelser som køkken, spisekammer, vaskerum, men også sociale områder såsom stuen eller spisepladsen. Væghylder er en del af mange store redesign og kan let behandles som et DIY -projekt. At have en hængende hylde fra loftet er en fantastisk måde at tilføje stil til et værelse uden at tage plads. Denne variant kan også kombineres meget godt med skriveborde eller andre møbler.

Hængende loftshylde ideer

hængende loftshylde træ skrivebord kombination lænestol pels fotovæg parketgulv

Brug f.eks. En hængende loftshylde i den øverste del af en væg, og læg den over en køkkenø som praktisk opbevaringsplads til dine køkkenredskaber. Selve køkkenøen kunne også være udstyret med sådan en hylde. Betragt denne kombination som inspiration til dit næste køkkenindretning.

hængende loftshylde træ skrivebord kombination reol arbejdsområde tæppe drejelig stol

Skriveborde og hylder kan lige så godt kombineres på mange andre måder. Et sådant design er meget alsidigt, og det kan faktisk være et gør-det-selv-projekt. Processen kan være meget let. Sprøjt på skinnerne og beslagene og fastgør dem til væggen. Så kan du ganske enkelt montere en hylde, der hænger fra loftet. Dette giver dig mulighed for at oprette flotte konfigurationer, som du kan bruge i ethvert opholdsområde. Du kan bygge to af disse og placere dem symmetrisk i stuen på hver side af en pejs eller et vindue. For at bygge enhederne skal du bruge skinner, beslag, nogle træstykker til hylderne og noget bejdse.

kreative ideer opbevaring flise væg industriel stil rør forbinde køkkenredskaber tallerkener retter hængende hylde fra loftet

Brug rør eller genbrugspaneler til at bygge en hængende loftshylde med et integreret skrivebord til et industrielt udseende. Du skal også bruge nogle stik. Mål og markér, hvor du vil fastgøre rørene til væggen, og opret rammen til møblet. Du kan bruge tape til at få en idé om, hvordan hele enheden ville se ud på væggen.

Valg af det rigtige design

Hængende loftshylde træ køkken stue indretning spise-i køkken bar bordstole rustikt udseende skrå tagbjælker

En anden strategi er at montere flere individuelle hængende hylder på en væg. Du kan tilpasse den måde, den ser ud ved at vælge en bestemt farve til træpletten eller en bestemt type beslag. Designet har en flot rustik stil, som du smagfuldt kan tilpasse til resten af ​​interiøret. Som du allerede kan se, er en hængende loftshylde ekstremt alsidig.

hængende loftshylde træ køkken stue indretning lejlighed stilfuld hængende hylde loft polstrede stole glasbord

Dette er en vidunderlig løsning, når du har brug for et udstillingsrum til ornamenter, dekorationer, men også bøger og andre ting. For at bygge sådan et stykke skal du bruge træplader, kroge, linkkæder eller stålkabler. Hvis du foretrækker et minimalistisk og kompakt design, der passer til et moderne interiør, skal du tage et kig på de anførte eksempler. Disse søde trekantede hylder er ideelle til at vise planter, bøger og andre designelementer. Du kan kombinere flere af dem for at skabe interessante geometriske repræsentationer.

Hængende loftshylde træ stue indretning industrielt ståltråd tocifret køkken hvid moderne

Så disse typer hylder er en af ​​de bedste og sandsynligvis de nemmeste måder at skabe ekstra lagerplads i dit hjem. En hængende loftshylde bruges hovedsageligt i køkkener, fordi den passer perfekt til dette område. Mange mennesker tror, ​​at hængende hylder ikke er dekorative og stilfulde nok til visuelt at appellere til interiøret. Denne antagelse kan dog ses anderledes med nogle gode og praktiske forslag.

Design hængende hylder med glas eller metal

hængende loftshylde metal moderne køkkenindretning minimalistisk hængende hyldeloft

Hængende hylder er normalt lavet af træ. Men glas kan også være en god mulighed, og hvis du placerer det tæt på et vindue, vil det se endnu bedre ud. Den eneste ulempe er, at glas er sværere at rengøre og mere skrøbeligt. Minimalisme er ofte tilgangen til reoler. Især hvis du bruger en hængende loftshylde i et moderne interiør. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at over-dekorere. Alt du behøver er et designelement, der passer ind i designet.

hængende hylde med glas køkken bordplader skuffer vask trappe udsigt haven baggård

Mens væghylder er standard i mange hjem, tilføjer hylde fra loftet flair til dit rum, samtidig med at det fungerer som et praktisk sted at opbevare dine ejendele. Et modulopbygget reolsystem på loftet fungerer også godt til boligejere, der står over for skrøbelige eller overfyldte vægge, eller for dem, der blot vil hænge en hylde over en køkkenø eller et andet centralt element. Inden du investerer i et møbel som dette, skal du overveje de kreative materialer og metoder, du kan bruge til at hænge din hylde i stil med loftet.

Flydende hængende hylde med reb

hængende loftshylde træ stue indrettet et maritimt look give klatring reb knude ur bøger dekoration

Giv din hængende hylde et nautisk look med et reb. Vælg mellem et enkelt tykt reb eller flere tynde reb i naturlige eller farvede designs. Klatretov er også et originalt og usædvanligt alternativ til at hænge en hylde ved hjælp af denne teknik. For at montere dine svingende hylder skal du bore et par huller med stor afstand gennem hylden i hver ende. Kør et reb gennem hvert hul, og bind en stram knude under bunden af ​​rummet, eller træk et enkelt reb gennem hvert par huller og fastgør rebet til dig med en skridsikker knude.

hængende loftshylde planter reb bruge runde form træ vindue gardin

Ideen er at hænge hylden som en rustik gynge for at forhindre den i at vælte. Hæng rebene på øjenkroge eller andre genstande, der er fastgjort til en loftbjælke. Du kan også slutte flere hylder sammen for at skabe en stigeeffekt ved hjælp af denne teknik ved at lægge en knude i rebet under hver hylde. Dem, der bor i områder med jordskælv, kan overveje at forlænge tovene på disse hylder til gulvet for ekstra stabilitet. Bind enden af ​​rebet til en øjenbolt, der er fastgjort til gulvet, og undgå at placere tunge eller skrøbelige genstande på hylden for at undgå personskade eller skade under et jordskælv.

Moderne hængende hylde med kædeled

DIY Hængende loftshylde Jerngitter Stål Metal Kædepander Messing Køkkenrum

Hængende hylder behøver ikke altid træstøtter. I nogle tilfælde er der ikke nok plads nedenunder. I andre tilfælde kan du først designe en anden type hylde og vælge at hænge den på en kæde. Du kan lægge små planter, billeder, souvenirs, mindesmærker eller andre lysskærmgenstande på en hængende hylde. Læg dog kun egnede genstande på hylden, da den har begrænset stabilitet. Det er bedst at holde vægten på et minimum.

diy hængende loftshylde jerngitter stål kædeled planter vinflasker dekoration blomster grå væg

Hylder hængt fra loftet med kæder kan fremstå industrielle eller filigran, afhængigt af hvilken type kæde der bruges. Vælg tykke, robuste kæder til ophængning af tunge hylder, farvede eller messingkæder til mindre hylder og et raffineret look. Hvis du planlægger at bruge tunge hylder og kæder, skal du fastgøre øjenbolte til loftbjælkerne, der understøtter vægten.

Hylde hængende fra loftet træ sofa brun stue fladskærms tv blomster kommode tv bænk magasin

Ellers kan enkle øjenkroge være tilstrækkelige. Tilføj et andet sæt øjenkroge for at fastgøre kæden til toppen af ​​hylden og afslutte installationen. Som med rebstøttede reoler kan kædehængte hylder svaje under et jordskælv. Et øjenbolt forbinder også kæden med jorden for at øge stabiliteten.

Industriel stål med gevind

Hylde hængende fra loftet træ sofa brun stue terrasse gårdhave frugt træplade

Elektrikere bruger gevindstænger i forskellige størrelser til at understøtte lys og andre elektriske enheder. Få et stykke af denne gevindstang fra den elektriske afdeling i en isenkræmmer og brug den til at hænge en hylde fra loftet. Disse stænger tilføjer et moderne, industrielt præg til dit rum og kan bruges til at hænge mange forskellige typer hylder. Juster stangens tykkelse, så den passer til hyldernes vægt, og brug passende dele til at fastgøre stængerne til både loftet og hylden. Til tunge hylder skal du bruge strammebolte til at forbinde stængerne til loftbjælkerne.

Opbevaringssystem til ophæng

DIY Hængende loftshylde Kuffert Overhead Opbevaringsrum Ideer Garage Handy Opsætning Dækkasser

Hylder i høj kvalitet, der kan hænges fra loftet, tilbyder også værdifuld opbevaringsplads i din garage eller kælder. Hængning af hylderne i stedet for at bruge stativer hjælper også med at beskytte genstande mod oversvømmelse, mens gulvet efterlades frit til andre formål. Den nemmeste måde at hænge et opbevaringsrum på er at hente et trapezformet system, der er designet til at holde tunge hylder. Disse systemer er fastgjort til loftsbjælkerne med tunge øjenbolte og danner derefter et trapez under hylden for at understøtte vægten. For at oprette dit eget hængende opbevaringssystem kan du vedhæfte et par firkantede tømmer vinkelret på dine loftbjælker. Installer derefter firkantet træ, der hænger lodret i hver ende fra loftet.

diy hængende loftshylde kuffert overhead opbevaringsrum ideer garage praktisk indretning steel.jpg

Brug standard hjørnehylder til sikkert at forbinde de to træsæt. Tilføj gevindstangen vandret til bunden af ​​de lodrette firkantede tømmer. Skub derefter et stykke PVC -rør over stangen. Tilføj et robust bræt over PVC -overfladen for nem opbevaring af hylder. Vær opmærksom på, at tunge eller skrøbelige genstande, der er gemt på disse typer hylder, kan falde under et jordskælv eller andre byggearbejder.

hængende loftshylde træ vaskerum opbevaringsvask foran vindueshanen vaskemaskiner gardin

Prøv kun at bygge denne installation i områder, der er langt væk fra indkørslen. Dette kan f.eks. Være i et hjørne af garagen. Overvej også kun at bruge en hængende loftshylde til lette genstande for at undgå skade eller personskade.

Previous Post
Sauna på badeværelset – et wellness -univers derhjemme
Next Post
Lav papirposer og dekorér med farver – DIY ideer med vejledning