15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Privat arbejdsplads ROOM One til åbne kontorer – funktionelle, bæredygtige og billige

privat arbejdsplads lydisoleret bod modulært miljøvenligt værelse et

Ved et NeoCon -arrangement præsenterede ROOM -virksomheden et fascinerende privat rum til kontorer med et åbent kontorkoncept. Det nye produkt i kontormøbelindustrien kaldes “ROOM One”. Funktionelt design kombineret med bæredygtighed er det, der definerer arbejdshytten. ROOM One er et privat arbejdsområde, der kombinerer elegant design og en miljøvenlig databeskyttelsesløsning.

Privat arbejdsplads med bæredygtigt design til åbne kontorlokaler

værelse en lydisoleret bod privat arbejdsplads bærbar støjisolering

Den lydisolerede bod er lavet af genbrugte plastflasker. VÆRELSE Man kan finde på markedet til halv pris af lignende arbejdsrum. Det private arbejdsområde kombinerer funktionalitet og bæredygtigt design med det formål at forbedre arbejdsverdenen i stor skala og løse det irriterende støjproblem for millioner af amerikanere, der arbejder i åbne kontorer hver dag.

Selvom åbne kontorer tilbyder et kreativt miljø, har undersøgelser vist, at de påvirker både medarbejdernes produktivitet og sundhed. Næsten 50% af dem, der arbejder på åbne konceptkontorer, ser privatlivets fred som nummer én årsag til frustration. I modsætning til mennesker, der arbejder på lukkede kontorer, er medarbejdere i åbne kontorer oftere sygemeldte.

Moderne privat arbejdsplads skræddersyet til medarbejdernes behov

åbent kontor privat arbejdsplads lavet af genbrugte plastflasker bæredygtigt værelse et

ROOM One bruger et enkelt, smart design til at sikre privatlivets fred på kontoret i åbent plan og dermed sikre et gladere og sundere arbejdsmiljø. Denne modulære og fleksible arbejdsplads er designet af Alejandra Albarrán, en prisvindende indretningsarkitekt og kreativ direktør fra Mexico. Arbejdshytten kan samles på stedet på bare 40 minutter, hvilket sparer komplekse og dyre byggeprojekter, meget tid og ressourcer for virksomheden. Arbejdspladsen er en miljøvenlig og overkommelig måde at skabe en moderne arbejdsplads, der er skræddersyet til medarbejdernes behov for privatliv og samarbejde.

værelse en privat arbejdsplads lydisoleret bod kompakt modulær bæredygtig

ROOM One skaber den perfekte arbejdsmiljø. Selvom kontorlokalet har et specielt design, kan Room One -kabinen let tilpasses det. Denne tilpassede oprettelse kan afspejle virksomhedsspecifikke koncepter. Arbejdsboden er sagkyndigt designet til at beskytte private samtaler og samtidig give lydisolering. ROOM One reducerer støj med hele 29 decibel.

Det økologiske aspekt ved dette ROOM One -projekt skal på ingen måde undervurderes. Hvert minut ender en million plastflasker på lossepladser. Brug af genbrugte plastflasker til at lave lydisolerede kabiner reducerer også CO2 -emissioner.

miljøvenlig databeskyttelse privat arbejdsplads lydisoleret kabine et

ROOM One er bærbar og kan transporteres fra sted til sted. Kabinen er derfor ingen hindring for det kommende træk Hver modulær arbejdsstation er udstyret med et specielt ventilationssystem, så luften i kabinen forbliver frisk og kølig hele tiden.

Støjen på arbejdspladsen var den virkelige drivkraft bag udviklingen af ​​ROOM One. Designerne hentede genbrugsmaterialer og arbejdede sammen med kyndige akustikeksperter for i sidste ende at skabe en let tilgængelig løsning til moderne kontorlokaler, der giver mere plads til glade medarbejdere og succesrige forretninger.

* Få mere at vide om ROOM One her 

Previous Post
Sauna på badeværelset – et wellness -univers derhjemme
Next Post
Lav papirposer og dekorér med farver – DIY ideer med vejledning