15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lænestol af asketræ imponerer med sin visuelle lethed

Lounge Chair-Single Cord-Josh Shiau Design Portfolio

Vi præsenterer dig for en yderst interessant Lænestol, designet af den unge designer Josh Shiau, der i øvrigt stadig studerer produktdesign på Rhode Island School of Design. Trærammen og sædet af sammenflettede snore har en vis lighed med en væv, selv en harpe. Stolen fik navnet Single Cord Lounge.

Lænestol giver maksimal komfort med minimalt materiale

Træstol prototype væve-moderne design fortolkning

Den eneste ledning Lænestol, Som navnet antyder, består den af ​​en enkelt ledning med en samlet længde på 30 meter. Dette danner sædet og ryglænet på samme tid. Trækonstruktionen blev bygget af et askebræt. Stolen imponerer med sine klare linjer, der kan spores tilbage til et minimalistisk koncept.

Lænestol designet med gennemsigtighed

Lænestol-moderne designløsning ligner harpe og væve

Af Lænestol er designet til at være ergonomisk og tilbyder ideel siddekomfort trods den visuelle lethed, den formidler. Askekonstruktionen er ekstremt stabil. Sædet tilpasser sig kropsformen og sikrer en jævn vægtfordeling. Josh ønskede at opnå en subtil plasticitet gennem rytmen af ​​linjer og bevægelser.

Moderne luftig stol

Designer stol til afslapning-Josh Shiau asketræ

Den talentfulde designer kan lide at beskæftige sig med håndværk og forsøger at skabe sådanne designobjekter, der er i harmoni med hans ideer og ideer. Josh lægger stor vægt på kvaliteten af ​​de udvalgte materialer. Josh mener, at design gør os i stand til bedre at forstå objekterne omkring os. Vi ser et stort potentiale her. Og dig? For mere information besøg dette Portfolio af Josh Shiau.

Single Cord Lounge formidler hyggelig varme

Askemøbler ergonomisk sæde i flettet snor

30 meter lang ledning blev brugt til sædet og ryglænet

Flettet corduroy stol design moderne

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør