15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Marmor designmøbler – Ædle møbler, der efterligner det rislende havvand

marmor designmøbler elegant 3d sort marmor

For mange designere, kunstnere og arkitekter er naturen en uendelig inspirationskilde.I dagens indlæg præsenterer vi marmordesignmøbler, der efterlader et imponerende indtryk på alle og ikke kun opfattes som nyttige møbler, men som virkelige kunstværker. Disse unikke møbler fungerer som en usynlig bro mellem det moderne interiør og naturens naturlighed. Marmordesignmøblerne fra Ocean Memories -kollektionen med deres unikke udseende fortjener vores fulde opmærksomhed. Den franske designer Mathieu Lehanneur har skabt en samling borde, bænke og taburetter, hvis design var inspireret af det mystiske og unikke hav.

ocean memories collection mathieu lehanneur marmor bronze

Ocean Memories -serien er en fortsættelse af Liquid Marble -serien. Alle møbler i marmordesign fra Ocean Memories ser ud som om det rislende havvand pludselig er frosset. Møblerne var digitalt designet af marmorblokke eller poleret bronze. Designeren Mathieu Lehanneur bruger 3D special effects software specielt udviklet til filmindustrien til at skabe de unikke møbler. Den ujævne, tredimensionelle og bølgede overflade ligner vildledende det faktiske vand. Den glatte, polerede overflade reflekterer lyset på lignende måde som vandet, hvilket gør ligheden med verdens mystiske hav forbløffende. Den bølgende struktur giver det tavse marmormateriale bevægelse og dynamik. På den anden side virker disse bølger forstenede på grund af den effekt, de skaber.

sofabord sort marmor bølgelignende struktur

Den organiske overflade flyder glat ind i geometriske strukturer og skaber en unik kontrast, der ikke går ubemærket hen i et moderne rum. For dem, der gerne vil have farvede de ekspressive designmøbler, tilbydes de også i bronze som et alternativ til den sorte marmor. Mathieu Lehanneur er af den opfattelse, at sådanne møbler kun bliver smukke, hvis vi ikke sætter spørgsmålstegn ved innovationen bag dem. På grund af de hurtigt udviklende teknologier og processer er disse marmordesignmøbler værker fra nutiden, moderne tid. Møblerne fra Ocean Memories -serien fascinerer med en surrealistisk effekt og fremstår ekstremt innovative og moderne.

designermøbler samling ocean memories bord

tredimensionelle bølger bord overflade marmor design møbler

marmorblokke ujævn overflade sort bænk

moderne design natursten marmor bord

designermøbler skammel sort marmor

ocean memories collection marmordesign rektangulært bord

marmor design møbler overflade bronze sofabord

hav bølge bord slat form marmor blok design møbler

bord ujævn overflade marmor design møbler

* Du kan finde flere projekter af designeren Mathieu Lehanneur her

Previous Post
10 originale ideer til indendørs og udendørs planter
Next Post
Lav selv vægdekoration i 16 ideer med et fantastisk look