15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinterhus i moderne stil til ferie i Bosnien

vinter sommerhus træ træer sne facade

Hvad kunne være dejligere end at sidde ved pejsen efter en skitur eller en tur i sneen for at varme op og se sneen og snefnugene gennem vinduet. Alt i denne interessante Vinterhus muligt. Det ligger i Bosnien -Hercegovina og bruges som skihytte om vinteren.

Vinterhus til skiferie

vinterhytte bosnien træhytte sneskov

Vinterferiehuset i form af en hytte er lavet af træ, som man kunne forvente af en hytte, og er 24 kvadratmeter stort, som igen strækker sig over to etager. På første sal er der stue med et lille køkken og håndvask, et kontorområde og en pejs, der varmer hele hytten. Takket være de store vinduesfronter åbner der i stueetagen en betagende udsigt over vinterlandskabet, som kan nydes med en kop te eller kaffe ved siden af ​​pejsen. Badeværelset er placeret uden for hytten og er derfor faktisk en forlængelse af vinterferiehuset.

Vinterferiehus omgivet af et eventyrligt skovlandskab

vinterferiehus skov natur sneferie bosnien

Anden sal i vinterferiehuset kan nås med en venlig stige. Der på loftet er soveområdet med en behagelig seng. En indbygget hylde giver plads til opbevaring af forskellige varer. Soveområdet har også sit eget vindue. Der blev et hyggeligt læsehjørne designet af hyggelige puder, som takket være udsigten også ganske enkelt kan invitere dig til at drømme.

Vinterferiehuset med en moderne stil

skiferie bosnien skovhytte sommerhus vinter

Som allerede nævnt blev træ brugt til at bygge hytten som et vinterferiehus. Men træ spiller også en stor rolle indendørs. Gulvet er udført i laminat, mens væggene er beklædt med krydsfiner. Da der er lidt plads, blev minimalisme valgt som stil. Dette giver rummene klare linjer, som også afspejles i møblerne, og får hvert værelse til at se større ud. Et overfyldt interiør blev således undgået.

Stuen i vinterferiehuset

vinterhytte ferie træ laminat pejs komfur stige

I stuen har vinterferiehuset en behagelig stol med skammel. Der kan du sætte fødderne op og nyde eventyrskovlandskabet, mens du varmer dig ved bålet. En flot accent på træmøblerne er pelsen, der bruges som tæppe på gulvet. Lige ved siden af ​​indgangsdøren er der praktiske frakke kroge til at hænge jakkerne op og plads til at gemme skiudstyret.

Vinterferiehuset med egen pejs

vinterhytte pejs stue log vindue

Det lille skorstenshjørne er også designet til at være attraktivt. Den består af moderne, grå fliser i lille format og repræsenterer en interessant kontrast til træet. Træstammer findes lige ved siden af ​​pejsen, så du altid kan genopvarme om nødvendigt. Takket være den lille firkant opvarmes soveområdet på øverste etage på samme tid.

Køkken i vinterhytten

feriehytte stue køkken skrivebord skab træ

Køkkenet i vinterferiehuset er lille, men tilbyder stadig plads nok til at forberede forskellige ting, og der er også masser af opbevaringsplads i skabene. Det interessante ved designet er ikke kun enkelheden og brugen af ​​let, naturligt træ. Det er også mærkbart, at køkkenet ser ud til at svæve i luften.

Feriehytten med kontorområde

træmøbler sommerhus ferie bosnien sommerhus skrivebord håndvask

Lige ved siden af ​​køkkenet har vinterferiehuset et lille kontorområde, der er ideelt til læsning og endda arbejde. En moderne skrivebordslampe giver tilstrækkeligt lys. Så hvis du får arbejde med kort varsel, kan du sagtens gøre det i en behagelig atmosfære.

Soveområdet i vinterferiehuset

vinterhytte soveplads hylde seng læsning hjørne ferier

Soveområdet i vinterferiehuset er også designet til at være lille. Men det er netop det, der giver den sin særlige charme og en vis hyggelig atmosfære. Så snart du vågner kan du se den snedækkede skov, og hvis du ikke kan falde i søvn med det samme, har du mulighed for at putte dig i læsehjørnet og læse en bog.

Træhytten med læsehjørne i soveområdet

soveværelse sommerhus vinterferie læsning hjørne udsigt vægbeklædning krydsfiner

vinterhytte grundplan stueetage soveværelse bosnien

design hytte trægulve moderne stil plan

bjælkehytte bosnien feriehus side udsigt plan design arkitektur

ferieplanlægning bosnien feriehus hytte træ skovområde ski

Et design af Armin Mešic fra FO4A Architecture.

Previous Post
Den højeste statue i verden – Indien afslører officielt statuen af ​​enhed
Next Post
Brug af terrakotta blomsterpotter forskelligt: ​​20 ideer til hjem og have