15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Træhytte i naturen – undslap hverdagens stress!

hytte træ trapper altan beton bregner grå facade

Jeg var temmelig overrasket over, hvor meget sjov jeg fik i en Træhytte på den store ø Hawaii. Det var meget lettere end jeg havde forventet og også meget befriende. At leve midt i det store udendørs betyder ikke fuldstændigt at give afkald på moderne tekniske og kommunikationsmedier. Det betyder bare, at tingene er anderledes og sker i et meget langsommere tempo. For eksempel kan du have lys om aftenen, hvis du vil have det, endda WiFi. Problemet er, at du bliver drevet af solpaneler i kabinen, og du ikke har meget energi at bruge. Når du bruger dem, er lysene slukket.

Træhytte med en grå facade og et moderne design

træhytte moderne design altan grå fladt tag

En træhytte, der er koblet fra lysnettet, kan stadig have rindende vand, surround sound -musik, en kogeplade og andre bekvemmeligheder. Eller du kan vælge en anden mulighed for at blive der stille, ensom og uden indblanding fra omverdenen. Vi vil dog gerne understrege igen: du er kun begrænset af størrelsen på dine solpaneler eller andre bæredygtige energikilder.

Træhytte til ferie eller som gæstehus

hytte træ sommerhus idé have træer græsplæne

Hvis du tror, ​​du kunne leve lykkeligt uden moderne teknologi og kommunikationsværktøjer, så er du kommet til det rigtige sted! I dag viser vi dig flere eksempler på dine drømmes træhytte! Vores fotoeksempler vil vise dig, at du ikke behøver at bo i en trailer eller en uformet hytte. Der er masser af romantik for alle designelskere i disse træhuse midt i skoven.

Træhytte Newkirk

hytte træ newkirk lille terrasse piedestal planter stole

Scott Newkirk er en indretningsarkitekt og stylist med base i New York. Hans træhuse er den rene fristelse for alle naturfans. Hver træhytte er fuldstændig designet og har både en fliseterrasse og en altan, hvor du kan nyde meget tid udenfor under åben himmel. Flere vinduer og en rummelig stue uden grænser mellem inde og ude sikrer dig og dine gæster frisk luft, nok naturligt lys og skovens lyde, som du fuldt ud kan nyde her. Hvem har brug for et jacuzzi, når du har en brusende strøm bag træhuset??

Træhytte – Chalk Hill

træhytte vindue terrasse laden dør småsten sten havemøbler

Det 77 kvadratmeter store træhus ser mere rummeligt ud, end det er. Dette er designet af Arkin Tilt Architects på grund af dets iøjnefaldende moderne design.

Solenergi til elektricitet i hytten

træhytte småsten skov natur belysning træplader solenergi

Tjek det store solsystem, der giver denne træhytte rigelig energi, når familien har brug for det og gemmer det, når det ikke er nødvendigt. Interiøret skjuler mange af de klassiske elementer i et træhus. Selvfølgelig kan træ ses overalt, men der er også moderne elementer her, herunder masser af glas. Det tillader naturligt lys at trænge direkte ind i træhusets indre, og stemningen ser lys og hyggelig ud!

Træhytte – Flathead Lake Cabin

hytte træ flathead træhus vindue foran moderne stil

Denne træhytte er af Andersson Wise Architects og ligger på Lake Flathead i Montana, USA.

Træhuset ligger på en stejl sten midt i gamle fyrretræer, det har en træhuse -atmosfære og byder på en generøs udsigt fra flere vinduer.

Træinteriør og udsigt takket være store vinduer

hytte træ interiør flade hovedstole hvid sort sidebord

Denne træhytte er et godt eksempel på, hvordan du kan finde et behageligt sted på en stejl plet med minimal indvirkning på det omkringliggende land og de lokale dyr, der bebor området. Se mere imponerende designs til en træhytte herunder!

hytte træ sø område fladhoved arkitektur idé træer

Højhytte lavet af lyst træ

hytte træ columbus ohio lanterne altan gelænder

hytte lavet af træ alaska bjælkehytte design romantisk

hytte træ moderne veranda myggenet skov

hytte træ lille belysning sadeltag væg væg beton dør terrasse

Previous Post
LED -glødende sko: sneaker -trend blandt unge mennesker, men ikke kun
Next Post
Gode ​​ideer til hvad du skal lægge påskeæg og instruktioner til at gøre det selv