15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne Finnhütte med en fascinerende A-form og smukt interiør i Dorchester, New Jersey

moderne finnhütte veranda vinduesfronter spidse tag en ramme

I dagens indlæg vil vi gerne præsentere dig for en moderne Finnhütte kaldet “Local A-Frame”. Det hyggelige Finnhaus ligger i Dorchester, New Jersey, nær Maurice -floden. Sportsentusiaster kan dyrke forskellige sportsaktiviteter her, såsom kano eller kajakroning. I harmoni med naturen er den moderne Finnhütte “Lokal A-Frame” en unik oase af ro.

træfacadetrapper spidstag moderne finnhütte

Når man ser på hytten udefra, bemærker man straks den trekantede konstruktion, som sommerhuset skylder sit trendy navn til. Den A-formede konstruktion sparer sidevæggene under tagskægget. Selvom denne type konstruktion har eksisteret i århundreder, blev sådanne bygninger først populære i 1960’erne.

stue afslapningsområde læder sofa gulvtæppe vindue foran moderne finnhütte

Den moderne Finnhütte er et sted at blive hængende og slappe af midt i naturen. Det er designet på en sådan måde, at rejsende har lyst til lokale her. Hytten tilbyder nok privatliv til afslappende dage i naturen. Det har 3 soveværelser, 2 badeværelser, køkken og opholdsstue. Sommerhuset kan rumme op til 8 personer. Den store vinduesfront giver en vidunderlig udsigt over skoven, så du kan bruge din fritid i harmoni med den omgivende natur.

lænestol tæppebelagt gulv udsigt vindue front natur vægbeklædning

Interiøret er elegant, venligt og moderne. Siddeområdet foran de store vinduer er indrettet i en moderne skandinavisk stil. En brun lædersofa, to lænestole i gråt og to sofaborde placeret på et luftigt, moderne tæppe tilbyder komfortable siddepladser til flere personer. Træpanelerne på væggene bidrager også til den hyggelige atmosfære. De sorte stålrammer på den store vinduesfront giver interiøret et elegant og stilfuldt præg.

moderne finnhut spiseplads træpanel mænd

Den moderne Finnhütte er også udstyret med et elegant og moderne køkken. Køkkenets design gør det muligt at undslippe det stressede byliv uden at ofre komfort og stil. Det smukke køkken og spisepladsen under skrå lofter er fuldt udstyret med elektriske apparater og forskellige køkkenredskaber. Det lange spisebord i massivt træ og de sortlakerede stole passer harmonisk ind i resten af ​​inventaret. En trætrappe fører til soveområderne, der er fuldstændigt beklædt med træ og tilbyder et ideelt, hyggeligt tilbagetog.

moderne finnhaus interiør køkken spiseplads trætrapper

køkken spiseplads moderne finnhut bordstole hængende lamper

interiør moderne finnhütte spidse tag trapper træpaneler

arkitektur moderne finnhütte køkkenredskaber

køkkenredskaber opbevaring krydderier moderne finnhütte

køkkenbord servise hyggelig atmosfære finnhütte

træpanel interiør moderne finnhut garderobe soveværelse

moderne finnhütte om natten tænder rødt

pejsestole natur klik aften en ramme moderne finnhütte

skovstole pejs mand hund belysning lokal en ramme sommerhus

maurice flodbred fritid afslapning udsigt natur

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Rygstrækøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mod smerter i ryggen!