15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tønde sauna i haven: nyttige tips og oplysninger til din egen oase af velvære!

For mange af os er haven et sted for afslapning og vores egen oase af velvære, hvor vi kan slappe af efter en hård dag på kontoret. En have er ikke bare der til plantning, den kan meget mere. Engang kendt som ren luksus bliver udendørs saunaer stadig mere populære. Ifølge en undersøgelse foretaget af den tyske saunaforening bruger omkring 30 millioner tyskere regelmæssigt offentlige saunaer. Og det er ikke underligt – vi ved jo alle sammen, at det at gå i sauna styrker vores immunsystem og har en positiv effekt på sundheden. Flere og flere beslutter sig dog for at spare rejsetiden og omkostningerne til det og investerer i deres egen havesauna. Især de kolde og snuskete vinterdage er meget lettere at overleve, hvis du hele tiden har mulighed for at tage en sauna. Overvejer du også at bygge en smuk tønde sauna i din have, men ved du ikke, hvad du skal passe på? For at gøre dit liv lettere har vi opsummeret de vigtigste punkter og nyttige tips til dig!

Køb en tønde sauna Sauna i haven Tips Sauna typer i sammenligning

At gå i den offentlige sauna er ofte tidskrævende og dyrt, og lad os være ærlige – især om vinteren vil vi bruge så meget tid som muligt derhjemme. Der er næsten ikke noget bedre end at oplade batterierne i din egen havesauna og gøre det noget godt for vores helbred at gøre. Og det bedste? Selvom du ikke har meget plads, kan denne drøm stadig realiseres. Særligt stilfuld, praktisk og iøjnefaldende – tønde saunaer er trendy, og deres fordele værdsættes af flere og flere mennesker. Hvis du også er interesseret i tønde saunaer og ønsker at finde den rigtige model til din have, så er det bestemt værd at tage et kig på Tønde sauna oversigt fra bloggen Silviaunddennisbauen.de at kaste.

Tønde -saunaen i haven: hvilke typer er der, og hvor store skal de være?

Tønde sauna i haven Tips Køb en sauna, hvad du skal passe på

Takket være sin praktiske form passer tønde -saunaen i haven perfekt ind i selv det mindste hjørne. Men ikke nok med det – varmen bruges også meget mere effektivt, og saunaen varmes hurtigere op. Hvor stor din sauna skal være, afhænger primært af dine økonomiske ressourcer og den ledige plads. Der skelnes mellem en rund tønde sauna, også kendt som en tønde sauna, og den ovale tønde sauna. Når du placerer den, skal du sørge for, at den kan nås hurtigt, selv om vinteren, og at du har plads nok til andre aktiviteter. Antallet af mennesker, som du vil dele saunaen med, spiller også en vigtig rolle i købsbeslutningen. De fleste modeller kan rumme 2 til 7 personer.

Den rigtige varmelegeme sikrer den ultimative saunaoplevelse

Sauna fordele for sundheden Køb en tønde sauna i haven

Komfuret er hjertet i hver sauna, og du kan vælge mellem en elvarmer og en brændeovn. Begge metoder har deres fordele og ulemper, og hvilken du vælger afhænger af din egen smag. Der er ingen tvivl om, at den klassiske brændeovn har en særlig charme og skaber en behagelig og romantisk atmosfære. Husk dog, at ovnen regelmæssigt skal rengøres for asken, og at du altid skal have træ nok til rådighed. Derudover betragtes brændeovnen som en særlig pejs, og i dette tilfælde skal du have tilladelse til din tønde sauna i haven. Mens elvarmeren giver lettere vedligeholdelse, skal der lægges en højspændingsforbindelse i haven. Selvom du er en dygtig håndværker, vil vi anbefale, at du overlader disse opgaver til en professionel elektriker.

Tænk på undergrunden og valget af placering til din tønde sauna i haven

Opbygning af en tønde sauna i haven Tips Køb af en sauna

Den rigtige placering og det rigtige fundament er meget vigtigt, så din sauna i haven er sikker, og du kan nyde den i lang tid. Beslutningen bør helt sikkert træffes med forsigtighed, for når saunaen er på plads, kan den ikke let ændres. Et frostsikkert fundament eller en betonplade er ekstremt stabilt og ideelt til dette. Til placeringen er det bedst at vælge et velbeskyttet område, der ikke kan ses fra gaden eller af dine naboer. Med planter som fortrolighedsskærm sikrer du tilstrækkeligt privatliv og giver haveområdet et eksotisk præg.

En tønde sauna i haven kræver tilladelse?

Tønde sauna i haven Tips Køb en sauna

Om du har brug for en tilladelse til din tønde sauna i haven, afhænger af den føderale stat, hvor du bor. Tilladelseskravet i Bremen, Berlin, Thüringen, Sachsen, Saarland og Mecklenburg-Vorpommern afhænger af området og afstanden til naboejendommen. Selvom der normalt kræves byggetilladelse i resten af ​​forbundsstaterne, kan der nogle gange være visse begrænsninger eller særlige regler. Det anbefales derfor at tjekke med din træmyndighed.

Tønde sauna i haven tips sauna typer sammenligning

Previous Post
Boksning – Til god kondition og hurtige reflekser
Next Post
Lav dit eget myglys til udendørs – aromakombinationer og instruktioner