15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne penthouse lejlighed i Istanbul af Ofist

moderne penthouse lejlighed stue industrielt design

Det tyrkiske designfirma Ofist har disse fantastiske bachelorer- Penthouse lejlighed i Istanbul designet. Ingen kan benægte det, de gjorde det meget vellykket! Denne loftslejlighed ligger i centrum af Istanbul og har et areal på næsten 180 m². Her ser vi særlige arkitektoniske elementer, de anvendte materialer er valgt med særlig omhu, så de optimalt svarer til de tiltænkte funktioner. Faktisk ønskede designerne, at alt her udtrykkeligt opfyldte ejerens behov og ønsker. Da han er bachelor, er hele indretningen designet specielt til ham i en enkelt stil. Designerne følte, at der ikke var behov for vægge eller privatlivets grænser, så de valgte et stort, åbent område uden vægge. Som vi nævnte tidligere, er lejligheden meget bekvemt placeret. Det ligger i Istanbuls historiske centrum, ikke langt fra kommercielle centre, kunstcentre, forskellige indkøbsmuligheder og interessante spisesteder. Deres design kommer som en fusion af disse lokale forhold og ejeren selv, hvis kærlighed til naturen førte til dette valg af materialer og den åbne bolig.

Moderne penthouse lejlighed i industrielt design

moderne penthouse lejlighed industriel indbygget skab-træ gang

Indgangen byder dig velkommen med en rig palet af stenfliser under fødderne, udsatte stålrør over dine hoveder og kunstværker at beundre for at udforske dybderne i designet og dets perfektion!

Moderne penthouse -lejlighed i to plan

moderne penthouse lejlighed stue-farver-grå-hvid-træ

Stuen er i to plan og forlænget med gavltag; det forstærkes visuelt ved brug af en foldet vægmur af vinduer på det nederste niveau og en anden række af vinduer med udsigt over loftet på øverste etage. Træ klædte vægge og loft og komplimenterede dets jordiske sten- og jern -modstykker, og det hele er gennemblødt af sollys.

Træ dækker vægge og loft

moderne-penthouse-lejlighed-stue-grå-varmt-træ

Ved design af huset blev adskillelsen af ​​værelserne ikke overvejet – det er jo lavet til en person. Ofist har benyttet sig af dette til at skabe et helt åbent indvendigt rum. Interiøret får dig til at sætte pris på alle sine arkitektoniske elementer fra alle synsvinkler i denne lejlighed, for eksempel fra det høje tag, fra de træbeklædte vægge – det ser altid imponerende ud! På anden etage i denne loftslejlighed finder du hylder med rige samlinger af bøger og andre bachelorartikler. En stor pejs hænger fra gavlloftet og forbinder de øvre og nedre niveauer, indtil det bliver husets smukke midtpunkt.

den store pejs er lejlighedens hjerte

stue-rund-åben-pejs-spiseplads

Pejsen fungerer faktisk som omdrejningspunkt for stuen, køkkenet og overetagen. I tråd med den “åbne” filosofi er de åbne hylder også fulde af ting, som du ikke vil skjule.

Køkken med spiseplads

køkken-møbler-industrielt-design-metal-flydende trin

Ifølge sit design kan gourmetkøkkenet være en drøm for hver kok. Her er mange opbevaringsområder, en gaskomfur og alle kokkens redskaber, altid i udsigt og inden for rækkevidde. Derefter kan du se trappen, der fører til det andet boligniveau. Det er designet i industriel stil og repræsenterer et andet blikfang i rummet!

Soveområdet

moderne penthouse lejlighed loft soveværelse industriel

På loftet er soveområdet designet med en sokkelseng og bogstaveligt talt alt muligt ekstraudstyr ved siden af! Vidunderligt for en enkelt livsstil!

udsigt ovenfra

Moderne penthouse lejlighed stue-grå-toner-træpaneler

Nedseen afslører hele billedet af stuen, der er lagt ud med sorte stenfliser på gulvet fra væg til væg. Vi ser moderne minimalistiske møbler med et særligt kunstnerskab og den hængende komfur, der straks varmer dette seje interiør op. De vedhængende lamper belyser rummet på forskellige niveauer og bringer deres særegne flair til stemningen.

Badeværelset med glasvægge og døre

badeværelsesdesign-industriel stil-væg-farve-beton-look

Og endelig badeværelset! En frostet glasdør fører fra soveværelset direkte ind på badeværelset, som er adskilt i to områder af en klar glasvæg. Kan du lide det?

badeværelse-design-industriel-glas-væg-soveværelse

Denne moderne loftslejlighed i Istanbul er et bevis på, hvor smukt og dejligt åbent design kan være i praksis.

Vi håber, at du også kan lide denne designfilosofi!

Previous Post
25 praktiske ideer til bordplader i køkken og badeværelse
Next Post
Lav din egen dekoration til vuggestuen – 25 kreative ideer