15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En boligindretning, der kombinerer klassisk og moderne

Boligindretning ideer klassisk-moderne-spejl-optisk-forstørre

Dette stilfulde Boligindretning er et projekt af Svoya Studio. Ekaterynoslavsky -lejligheden ligger i en gammel, arkitektonisk interessant bygning på hovedgaden i Dnepropetrovsk, Ukraine. Lyse, neutrale farver og en behagelig blanding af klassisk og moderne karakteriserer lejligheden og skaber en dejlig hyggelig atmosfære.

En ædel boligindretning med klassisk charme

gang-design-indbygget-i-skab-spejlede-døre-radial-mønster

Før renoveringen havde lejligheden to værelser med en typisk indretning, hvor 4,2 meter højt til loftet er noget almindeligt. Projektet blev realiseret for en familie, der ønskede en lille og stille oase i byen. Væk fra hverdagens stress og jag. Boligindretningen kan beskrives som “moderne klassiker” og er kendetegnet ved en afslappet atmosfære. 2-værelses lejligheden blev omdannet til en 3-værelses lejlighed-stuen blev kombineret med køkkenet, og soveværelset og badeværelset blev adskilt. Konceptet for anlægget var ikke kun formet af kundens ønsker, men også påvirket af kulturarven i den historiske bygning, hvor lejligheden ligger.

En boligindretning, hvor klassisk møder moderne

stue-små-møbler-klassisk-moderne-stil

Farverne har ikke kun en æstetisk rolle, men også en designfunktion. De utroligt høje lofter (til sådanne små rum) er holdt i mat mørkegrå, hvilket skaber en følelse af dybde i rummet. I modsætning hertil er de hvidlakerede træpaneler på væggen og parketgulvet i en varm trætone. Møblerne, boligtilbehør og lamper med et klassisk look afrunder det klassisk moderne helhedsbillede. Den glamourøse hvide lysekrone og de hvide væglamper skiller sig fremragende ud mod det mørke loft og vægge. Dit lys reflekteres af de smukke, runde vægspejle, som skaber ekstra dybde. Optisk illusion af spejle bruges ikke kun her. To store, firkantede spejle – et på gangen og et bag spisebaren – forstørrer rummet visuelt og har en meget dekorativ effekt. De radiale, hvide mønstre kontrasterer fint med de dominerende, rektangulære former. Den lille pseudo-pejs med LED-stearinlys, sofabordet i træstamme, designerstolen i læder er andre vigtige elementer, der giver mere komfort.

grålakeret kuffertloft

stue-klassisk-moderne-hvid-brun-grå

neutrale farver i stuen

stue-møblering-klassisk-moderne-hjørne-sofa-spisestue-bar

hvid lysekrone mod det mørke loft

stue-møblering-hjørne-sofa-hvid-lysekrone

Vægspejl skaber optisk illusion

stue-møblering-hjørne-sofa-brun-væg-spejl-trick-optisk-forstørre

varmt lys og hyggelig atmosfære

Indretning af stuen-mørkegrå-kassette-loft

lille hvid køkkenenhed med glasfronter

lille-køkken-hvide-skabe-glas-fronter-under-skab-lys

Boligindretning-neutrale-farver-naturmaterialer-træ-bordplade

soveværelse-væg-hvid-lakeret-væg-paneler-klassisk

soveværelse-spejl-dyb-plads-bord-lys

soveværelse-parket-gulv-hvid-lakeret-træ-paneler-væg

badeværelse-walk-in-shower-glas-skydedør-hvid-vask

Previous Post
Køkkenindretning – Traditionelt, men med et moderne twist
Next Post
Byg din egen køkkenø – tips og instruktioner