15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Eksotisk sommerhus – villa med pool i Phuket

Villa swimmingpool træstruktur

En Villa med pool er fuldstændig tilstrækkelig til en fantastisk ferie, men hvis villaen stadig er på den eksotiske ø Phuket, er dette en sikker garanti for en god ferie. Projektet er helt dedikeret til naturen – villaen er en del af Sri Panwa spa, et af de mest populære SPA -hotelkomplekser i Thailand. Den eksotiske og samtidig boheme stemning og de smukke omgivelser bidrager til afslapning.

Privat villa med pool i Thailand – interiør

eksotiske stuemøbler

Det private Villa med pool i Thailand er en luksuriøs oase med smuk arkitektur og indretning, hvor interiøret problemfrit er forbundet med det ydre. Typisk for den arkitektoniske stil er den åbne konstruktion, der byder på fantastisk udsigt over havet. Et spændende interiør tillader det smukke landskab at komme til sin ret. Det er derfor ikke tilfældigt, at hovedmaterialerne i Villa med pool for interiøret er naturligt – marmor og træ kombineres dygtigt, så indretningen er fascinerende fra første øjekast.

Privat villa med pool i Thailand – stue

Den traditionelle thailandske arkitektur er kendetegnet ved en moderne facade og fremragende havedesign. Udendørsområdets fokus er en gårdhave med en swimmingpool, som er omgivet af stor grøn vegetation. Ved indgangen til det private Villa med pool traditionelt for Thailand er flere soveværelser placeret som en mosaik. De høje lofter og den rolige atmosfære, der hersker indeni, er særligt imponerende. Spisestuen er udstyret med alt hvad du behøver – baren og cocktailområdet er specielt designet i asiatisk stil. Det elegante, men enkle design fascinerer med kombinationen af ​​perfekt fremstilling og høj kvalitet.

Dempede lyse og orientalske motiver på badeværelset

eksotisk badeværelsesdesign

Privat villa med pool og SPA

eksotisk rejsemål Villa Pucket

Badeværelserne i Villa med pool er traditionelt udstyret med SPA -udstyr. Dæmpet lys og raffinerede dekorationsideer kombineres perfekt med møblerne, så der i sidste ende skabes en eksotisk og luksuriøs stemning med gyldne ornamenter. Vandbassinerne og badekarene er elegante, og store spejle afspejler interiøret.

Fra Abigail

Hyggelig gårdhave

Terrassemøbler og lille pejs

Eksotisk interiør – sommerhus i Thailand

Interiør i asiatisk stil

Villa med udendørs pool

Villa med swimmingpool

Villa med pool i Thailand

Villa med pool solstrand

Terrasseområde med beskyttende tag

Soltag Villa Thailand

Sommerhus med udendørs swimmingpool

Sommerhus med pool

Previous Post
Moderne hovedkvarter for verdensberømte virksomheder med sejt kontordesign
Next Post
Rekordfyrværkeri i Dubai nytårsaften 2013 kostede 4,4 millioner euro