15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne lejlighedsindretning – moderne med retro

moderne lejlighedsindretning legestue gæsteværelse sofatæppe

Dette moderne hus ligger i Tel Aviv, Israel. Designet stammer fra Jacobs-Yaniv Architects og kombinerer 50’ernes modernitet med nuværende, moderne påvirkninger. På denne måde blev et moderne lejlighed interiør opnået, der svarer til ejerens ideer. Indtil nu boede de i en forstad til Tel Aviv og voksede deres børn der. Men det var hendes ønske om at flytte tilbage til storbyen.

Moderne lejlighedsinteriør i Tel Aviv

moderne lejlighed møbler sofa gang skrivebord køkken

Et af husejernes ønsker var at finde et moderne lejlighedsanlæg, der efterlod så meget ledig plads som muligt. Dette bør muliggøre forskellige aktiviteter og samtaler med hele familien. Der er kun et soveværelse i hele lejligheden, som er i den yderste ende. Alle andre rum som køkkenet, stuen og spisestuen og andre blev fordelt i det andet rum og udgør dermed centrum af lejligheden. Der er også et kontorområde, der indeholder et skrivebord til to personer. Lige ved siden af ​​køkkenet er der også et legerum, der også kan fungere som gæsteværelse og også omfatter et moderne lejlighedsfacilitet. To skydedøre, der adskiller rummet fra køkkenet og gangen, sikrer det nødvendige privatliv.

Moderne lejlighedsindretning – egetræ og stålkøkken

køkken design skabe træ eg gul stål madlavning bagning

Det virkelige fokus er køkkenets moderne lejlighedsindretning. Den består af lyse egeskabe og har slående detaljer. Støtterne i sort stål er lige så imponerende, da de ikke kun er praktiske, men også sætter store accenter i køkkenområdet. Dette indeholder alle de nødvendige kabler og elektrisk udstyr. Dette inkluderer belysning, højttalere og et kontrolpanel til smart home -systemet.

Spiseområdet i lejligheden med moderne møbler

lejlighed spisestue spisebord køkken vindue by parket udsigt

De moderne lejlighedsmøbler i køkkenområdet har også et spisebord, hvor familien kan nyde deres måltider hver dag. Hvis der forventes lidt flere besøgende, kommer det store spisebord, som ligger lige ved siden af ​​køkkenet og byder på plads til op til 10 personer, til undsætning. De vidunderlige oleanderpotter kan også ses derfra. Disse er lige foran vinduerne og sikrer, at beboerne kan føle sig tæt på naturen på trods af bylivet. Lige overfor er der et hyggeligt opholdsområde med en sofa. Familien kan slappe af der når som helst. Takket være de store vinduer er dette område også meget lyst.Derudover kan du også gå ind på balkonen derfra, som giver plads til et moderne lejlighedsanlæg med et opholdsområde og en vidunderlig udsigt over byen.

Moderne lejlighed interiør – soveværelse med retro accenter

soveværelse design lejlighed balkon kurv tæppe orientalsk

Soveværelset har også en lille altan med komfortable skydedøre. Det har en enkel, men hyggelig og moderne lejlighedsfacilitet, som blandt andet består af kurvemøbler. Dette inkluderer også sengegavl. Som i de andre værelser pryder et orientalsk tæppe gulvet ved siden af ​​træet. Denne er et af de retro -detaljer i lejligheden, som ejerne lægger vægt på. Også her får du en fantastisk udsigt over byen, som absolut er toppet om natten med lysshows. Soveværelset har også sit eget badeværelse. De moderne lejlighedsmøbler der består af en enkel, hvid konsol og hvide fliser. Ikke desto mindre mangler der ikke en varm atmosfære. Dette opnås ved trægulvet og gulvfliserne i creme.

Moderne lejlighedsindretning – enkelt badeværelse

badeværelse lejlighed soveværelse hvid konsol vask plante ficus

Hvis du er nysgerrig og vil vide, hvordan resten af ​​det moderne lejlighedsinteriør ser ud, kan du blot tage et kig på de følgende billeder. Du vil opdage, at et moderne anlæg ikke altid skal fremstå sterilt. Du kan skabe en vidunderlig stemning med blot et par varme farver eller, som det er tilfældet her, med stilkombinationer. Men se selv!

Skrivebord i lejlighedens gang

moderne lejlighed møbler garderobe gang skrivebord design stol billeder

Moderne lejlighedsindretning – hall, gæsteværelse og legerum

moderne lejlighed møbler skrivebord design sofa gang parket

Moderne lejlighedsindretning i gæsteværelset – skænk til fjernsynet

gæsteværelse design tv skænk spisebord tæppe legerum

Moderne lejlighedsindretning – køkken i egetræ og med stel af stål

spiseplads stole køkken moderne indretning eg fliser

køkken design møblering stål skab eg lejligheder

køkkenskab træ eg design moderne lejlighed

lejlighed design køkken moderne sort stål stillads komfur

moderne lejlighedsindretning grundplan lejlighed tel aviv

Et design af Jacobs-Yaniv Arkitekter.

Previous Post
Moderne tæpper og vægbeklædninger fra Kyle Bunting
Next Post
Byg selv et dukkehus, og organiser et legeområde i børneværelset