15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvid, grå og beige for at få en moderne stemning til at føle sig godt

hvid grå beige stue sofa værelse divider planter

Neutrale farver som hvid, grå og beige formidler afslapning, velvære, ro, hygge og er samtidig jordnære. De fås i både lyse og mørke nuancer. De skaber dog altid en følelse af sikkerhed, sikkerhed og stabilitet. De varmer og beroliger sanserne, hvorfor de er et godt valg som grundfarver i den private sektor. I lighed med den skandinaviske livsstil fungerer Einrichtig i neutrale farver mere som baggrund for familielivet. I forgrunden kommer smukt boligtilbehør, personlige ting, planter og beboerne selv.

Hvid, grå og beige: de perfekte farver til en moderne og hyggelig atmosfære

hvid grå beige spisebord stue åbent stue koncept

Hvid, grå og beige er naturlige, tilbageholdende og iøjnefaldende farver. Derfor kaldes de neutrale. Deres lyse nuancer kan bruges på ubestemt tid. De mørke nuancer er mere dominerende og bør bruges sparsomt eller kun som accenter. Lys og mørke er en stærk kombination, der altid fanger øjet. Neutrale toner kan let kombineres stilfuldt med alle andre farver. Hvis der ikke ønskes yderligere “aktive” farver, kan du skabe en god forandring ved at bruge forskellige strukturer og materialer. Arkitekterne og designerne af “Buro 108” designede en moderne lejlighed i Moskva i henhold til disse principper.

Hvid, grå og beige

hvid grå beige stue tv væg spisebord

Lejligheden er en typisk storbylejlighed med 60 kvadratmeter boligareal. Det enkle interiør, det åbne livskoncept og sidst men ikke mindst de neutrale farver får værelserne til at fremstå større og mere åbne. Anlægget er enkelt, men designet til at være meget funktionelt. På den måde har beboerne alt, hvad de har brug for, uden at de skal gå på kompromis med frirummet.

hvid grå beige stue køkken spiseplads skillevæg

Hvor der før var to separate værelser – stue og køkken, er der nu et fællesrum, som meget diskret er opdelt af en skillevæg. Denne funktionelle løsning skaber mere plads til at bo og organiserer samtidig den ledige plads optimalt. Der er skabt et område til spisning mellem stuen og køkkenet. Køkkenet er dog åbent og adskilt på samme tid.

hvid grå beige køkken moderne enkelt køkken forten håndtagsløst

Køkkenet er ikke stort, men det er meget funktionelt. De enkle, mathvide køkkenfronter uden håndtag får køkkenmøblerne til at se hele og komplette ud. Stuen er forskellig i farvevalget. Beige og grå dominerer, især i lidt mørkere nuancer. Grønne indendørs planter, der hænger på væggene, giver et frisk strejf.

hvid grå beige stue rumdeler hængende planter

De resterende værelser – et soveværelse og badeværelse – er kendetegnet ved lyse nuancer og lige så minimalistiske. Friske nuancer af hvid, grå og beige formidler fred, sindsro og en harmonisk atmosfære, som altid er værdsat, især i disse private områder. Behagelige accenter er angivet af detaljer som strukturer, tapet og elementer af træ.

hvid grå beige stue køkken neutralt moderne

hvid grå beige gang rundt spejl indirekte belysning

hvid grå beige soveværelse accent væg struktur seng indbygget garderobe

hvid grå beige soveværelse seng indirekte belysning moderne

hvid grå beige soveværelse træ indbygget garderobeseng

hvid grå beige soveværelse tv seng

hvid grå beige badeværelsesbruser lille funktionel

hvid grå beige badeværelse bruser glasvæg

hvid grå beige badeværelse lille indbygget skab simpelthen elegant

hvid grå beige badeværelse enkelt lys lille

* et projekt af Kontor 108

Previous Post
Regelmæssige og enkle yogaøvelser hjælper med brystløftninger uden kirurgi
Next Post
Rygstrækøvelser: Med følgende øvelser erklærer du krig mod smerter i ryggen!