15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kalkstenfacade, Bangkirai -træ og glas præger dette betagende hus i Indonesien

Kalkstenfacade Bangkirai Holt Pool altglas i altglas

Arkitekten var fascineret af de uspolerede omgivelser i South Lombok. Da landsbyboerne var årvågne om de nye udviklinger, måtte huset smelte særlig godt sammen med landskabet. På grund af dette brugte arkitekten lokale materialer og inkluderede endda lokale talenter i projektet. Fokus er på kalkfacaden og Bangkirai -træet, mens indonesiske arkitektoniske accenter supplerer designet. Grundfjeldet, der blev udgravet til stedet, blev genbrugt til at skabe støttemure, gangbroer og plantager. Denne tilgang gentages også i landskabspleje. Indfødte planter blev indsamlet og dyrket i et drivhus for senere at finde deres plads i haverne omkring huset.

Kalkfacaden tilpasser sig perfekt til omgivelserne

Kalksten facade terrasse balkon pool rekreation

Husets arkitektur repræsenterer en kombination af masser og tomme rum og formidler samtidig privatliv og åbenhed. De to aflange strukturer danner en geometrisk minimalistisk sammensætning med det formål at gøre udsigten til et højdepunkt i ejendommen.

Altan-rækværk i altan, trægulve

En fuldglaseret facade, der åbner ud til solrige terrasser gennem skydedøre, giver direkte udsigt til haven. Stuen og spisestuen er kombineret i et stort rum. Træmøblerne giver hele den lyse og åbne stue mere varme. Herfra kan beboerne nyde områdets unikke geografiske træk i sæsonerne.

Kalksten facade strappy balkon udsigt hav

Første sal indeholder to værelser med eget badeværelse, et børneværelse med skræddersyede køjesenge og et soveværelse med eget badekar med udsigt. Den tilstødende overdækkede loungeterrasse inviterer dig til at blive hængende. Udendørs kurbade i hver uafhængige private suite tilbyder et vidunderligt sted at slappe af, hvor du også kan nyde naturen. Udendørsarealerne byder på en betagende 180 graders udsigt over Jabon -bakkerne og Selong Belanak -stranden.

Hus på en skråning prydgræsser kalksten facade helglas rækværk

Yoga- og wellnessstudiet er placeret i stueetagen. Rummet er åbent på tre sider til den omgivende naturhave, hvilket muliggør naturlig afkøling og krydsventilation. Der er fire hængestole, der kan bruges til at hvile og slappe af. Disse kan erstattes med TRX -enheder til wellness -træning.

Fladt taghus på en bjergskråningsfacade alle glasrækværks støttemure

Fladt tag hus skråning indgang trappe trin prydplanter

Fladt tag hus grus flodsten hulrumsanlæg

Fladt tag hus grussten kalksten facade udsigt

Fladt tag hus grus sten prydgræsser kalksten facade

Fladt tag hus landskabspleje fugleperspektiv af trappe skråning

Fladt tag hus fugleperspektiv separate suiter

Hus på trappe i bjergskråninger støttemur prydgræs

Indgang til huset kalksten facade flodsten tag prydgræsser

Indgang til huset stentyper stenbrud sten flodsten prydgræsser

Svingdør svingdør kalksten facade indgangshus

Kalksten facade stenbrud sten støttemur hus indgang svingdør

Entréspand i antikt look med udsigt over Pfalnze

Stue åbent træmøbler borddekoration orkidé

Massivt træ spisebord deco hvide orkidé kobber hængelamper

Monteret køkken i træ med ø -marmor

Køkkenvæg i natursten med stropper justeret lodret

Trappetrin Bangkirai træ væg design sten stropper

Indgangsdør Bangkirai svingdør i svingdør i træ

Soveværelse ruder kalksten facade Bangkirai træterrasse

Soveværelse udsigt glasering adgang solterrasse

rød accentvæg bag seng glasvæghængestol

Hængestol med overdækket terrasse til loftsophæng

Hængekøjestol plads afslapning wellness sport

Swimmingpool solterrasse fugleperspektiv

Swimmingpool dæk solsenge bakke støttemure

Swimmingpool terrasse solsenge hus

Kalksten facade altan terrasse slappe af lænestol

Kalksten facade strappy balkon udsigt hav

Kalkstenfacaderemme Bangkirai træ altan gulve i rækværk i glas

Kalksten facade terrasse balkon pool rekreation

Kalkstenfasaderemme dekorative metalpaneler

Kalkstropper facade metalpaneler rækværk i glas

Dekorative metalpaneler, der glider trærammer

Soveværelse antracit væg farve træ seng sengegavl læder bænk lænestol

Soveværelse gulvlamper i antracitvæg i træ

Soveværelse træ himmelseng stel glasvæg

Soveværelse blå-grå væg farve indbygget garderobe træ

to afslappende lænestole med skammel i altglas-rækværk

Badekar med fritstående mixer, glasvæg, udsigt til naturen

indfødte planter indonesien foran stenmur

Terrasse loungesenge dekoration lanterner udsigt

Spa -suiter med wellness -område solterrasse

Grundplan for første sal terrasser swimmingpool

Grundplan landskabspleje miljø bygningsstruktur

Arkitekter: mitchel squires & associerede

Sted: West Praya, Indonesien

Grund: 900,0 m²

Projektår: 2018

Previous Post
Køb vinterjakke til mænd – vælg den rigtige frakke til mænd
Next Post
Strækning – eller hvordan du kan opnå din drømmekrop ved at strække