15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hus med glasfront ved foden af ​​Taffelbjerget skinner igen efter renovering af SAOTA

hus med glasfront, pool, boliger med belysning

SAOTAs Invermark -bolig, der ligger i en af ​​Cape Towns eksklusive forstæder, fortjener vores opmærksomhed med sit overordnede udseende og sin historie. Huset med glasfront ved foden af ​​Taffelbjerget blev designet til sig selv i 1969 af den sydafrikanske arkitekt Gilbert Colyn. Ejendommen er inspireret af to modernistiske huse, nemlig Farnsworth House fra 1951 af Mies van der Rohe og Glass House fra 1949 af Phillip Johnson. Den talentfulde arkitekt i Invermark House blev anerkendt for sit fremragende arbejde for årtier siden og blev tildelt en arkitekturpris.

moderne hus med glasfacade forhave belysning

I 2013 erhvervede direktøren og arkitekten hos SAOTA Stefan Antoni denne ejendom. Huset med glasfront i den grønne forstad til Cape Towns Higgovale var allerede i så dårlig stand, at det var ved at blive revet ned. Husets arkitektoniske værdi blev anerkendt af Antoni von SAOTA. Antoni gennemgik en omfattende renovering af Invermark House og udførte alt arbejdet med stor respekt for ejendommens oprindelige struktur. Hans indsats og det fremragende arbejde blev også belønnet med en præmie fra det berømte Cape Institute for Architecture.

interiør moderne glas foran pejs hvide møbler

Under renoveringen fik det smukke glashus en fascinerende udsigt over byen og havet. De store vinduesfronter har også sikret, at værelserne er oversvømmet med lys. Glasfronten og konceptet med åbent rum er med til at skabe en problemfri overgang mellem indendørs og udendørs områder. Puljen blev flyttet fra bjergsiden vendt væk fra solen til bygningens forside. Dette sikrede også mere privatliv, bl.a. En ny have blev skabt bag på bjerget. Haven har en stor græsplæne og smukke rækker af træer. Huset Invermark er i fuld harmoni med den omgivende natur.

glasfacade opholdsstue parketgulv trælofter træbjælker

Indretningen fik et moderne look takket være det åbne livskoncept og de enkle, moderne møbler. Det imponerende hus rummer to boligarealer, et køkken, soveværelse og et stilfuldt badeværelse med et ovalt, fritstående badekar. Fra badeværelset kan du nyde en fantastisk udsigt over haven. Et walk-in closet fungerer som en adskillelse mellem soveværelset og badeværelset. Hele interiøret er en vellykket og fantastisk smuk sammensætning af moderne møbler og accenter, der er blevet kombineret med det naturlige materiale træ. Dette drømmehus udstråler en særlig charme, der ikke kan overses.

massivt træ spisebord udsigt have græsplæne træer

invermark hus med glas soveværelse foran haven

glasfrontet walk-in closet badeværelse

invermark residence badeværelse fritstående badekar

stue opholdsområde walk-in closet neutrale toner

åbent rum koncept soveværelse område badeværelse træloft

have græsplæne træer bænk glasfacade

trappe uden for huset med glasfront lys

bjerge natur uden for poolen grønnere

sydafrika havudsigt bjerge natur pool privat bolig

have invermark bopæl grøn område statue

garage indgangsvæg plantning af beton

grundplan hus med glasfront invermark saota

* Du kan finde flere SAOTA -projekter her

Previous Post
Originale og skræmmende Halloween-makeup-tips til mænd, kvinder og børn
Next Post
DIY vinduesdekoration til sommer – 8 instruktioner til kreative smykker og fortrolighedsskærme