15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velplejet fuldskæg som trend for 2018 – tips og passende frisurer

Fuldskæg forretningslook sideafsnit mand bolle

Er et fuldskæg moderne? Fra hipsters til Hollywood -stjerner: Faktum er, at flere og flere mænd vælger denne type skæg. Skuespillere som Chris Pine og Jamie Dornan viser stolt deres fulde skæg frem på den røde løber. Fodboldspillerne Lionel Messi og David Beckham har også sluttet sig til den nye trend. Og hvordan ville stjernen fra “Game of Thrones” Kristofer Hivju se ud uden sit karakteristiske røde skæg? Det ser ud til, at det velplejede fuldskæg vil forblive en trend et stykke tid. Og kombineret med stilfulde herrefrisurer er det også meget velkomment.

Kun et velplejet fuldskæg er et smukt fuldskæg

langt skæg rødt mellemlangt hår bro flow

Kvinder kan lide fuldskæg, fordi det emmer af styrke, modenhed og ægte maskulinitet. Skægget signalerer positive maskuline dyder som selvtillid og energi. Men det ser kun attraktivt ud, hvis det er godt passet. Dette kan kun opnås med de rigtige plejeprodukter og de rigtige værktøjer.

Fordele og ulemper

rødt fuldskæg mellemlangt hår overskæg

Ulemper kan ses som den større vedligeholdelsesindsats, den nødvendige dedikation og investering af tid (og penge) for at give skægget en perfekt styling. Skægget skal vaskes regelmæssigt med en mild shampoo. Det er for det meste de døde hudceller, der forårsager kløe i de første par uger. For at tørre skægget tørres det forsigtigt af med et rent håndklæde. Gnid ikke!

Fuldskæg hipster casual look underskåret

Du skal også vænne dig til det nye skæg. Når du ryger, forbliver røgen i dit skæg. Af og til, når du drikker eller spiser noget, har du rester i dit skæg. Men når du først føler dig godt tilpas med dit skæg, ville han aldrig skille sig af med det.

Vokser fuldskæg

Fuld rød skæg mand bolle mellemlangt hår

Vejen til et fuldskæg er relativt ligetil, men det kan være besværligt. Enhver mand, der ønsker et smukt fuldskæg, skal være tålmodig med alt. Det tager cirka en måned at have et smukt skæg længe nok. Især i vækstfasen skal skæghår trimmes regelmæssigt (altid i tør tilstand).

Fuldskæg David Beckham frisure quiff

Selvom det klør, har spaltede ender og ser ulækkert ud nu og da, skal du holde fingrene væk fra barbermaskinen. Mange mænd opgiver fuldskægsdrømmen i denne periode og tror, ​​at de aldrig kan få et fuldt, smukt skæg. Det kan dog ofte ske, at de skaldede pletter først vokser helt over i den anden måned, og pigtråden bliver til silkebløde bølger.

Den optimale skæglængde – kort eller langt fuldskæg

christian balle kort fuldskæg overskæg tyndt hår

Fra en skæglængde på ca. 5 cm kan skægget beskrives som et fuldskæg. Den ideelle skæglængde afhænger af, hvilket look du vil have. I konservative erhvervssektorer overtræder lange fuldskæg stylingsregler og svarer ikke til ledelsens ideer. Så længe skægget er velplejet og dets bærer har opnået en position i den moderne professionelle verden, tåles skæg.

Velplejet skæg – Barber konturerne

skæghals kinder barberer konturer

Enhver, der tror, ​​at de ikke længere skal barbere sig, tager fejl. Barbering af nakkens og kindernes konturer er afgørende for et velplejet fuldskæg. Dette giver skægget en ramme og skaber en følelse af renlighed og velvære.

Fuld skæg hals barbering konturer bundlinjen

Så for konturen på halsen definerer du en imaginær, U- eller V-formet linje. Det laveste punkt er strubehovedet. Vip dit hoved lidt tilbage og læg en finger på din hals lige over Adams æble. Linjen stopper, hvor din hals møder bunden af ​​din kæbe. Alt under denne grænse mod Adams æble skal barberes af. Afhængigt af din smag kan du variere den nedre linje. Jo mere skæg du efterlader i halsområdet, desto kraftigere ser det ud.

langt fuldskæg overskæg barberede sider sideskilning

Beskær ikke halsudskæringen for rund – en linje, der er let buet opad, fungerer bedst. Lad enten hjørnerne være kantede eller let afrundede. Sidekonturen er linjen langs dine bakkebær. På kinderne er skægget tydeligt afgrænset fra sideburns til overskæg i en lige eller let buet kurve.

Fuldskæg lang kort frisure mørk

For kontorets etikette skal nakken barberes hver 3-4 dag. Hvis du er freelancekunstner – en gang om ugen er nok. Men hvis du har besluttet dig for et langt fuldskæg (længere end 5 cm), behøver du ikke bekymre dig om din hals, men snarere forme skægget. Skægget kan bruges til at få det runde ansigt til at se ovalt ud, skjule en dobbelt hage eller understrege en oval ansigtsform endnu mere.

Brug creme, pomade eller olie til fuldskæg

Nøjagtigt fuldskæg, overskægskonturer, barbering af kinder

Hvis du vil få dit skæg blødere og glattere, skal du give dit hårde skæg en nærende skægbehandling. Brug skægolie og en skægbørste hver dag for at bevare dit skægs pragt. Som et alternativ til skægolie kan du også bruge olivenolie eller kokosolie. Det er bedst at gøre dette efter at du har været i bad eller efter at du har vasket dit skæg.

Frisure, der matcher skægget

langt skæg langt hår mand bolle knude

– Langt hår og langt fuldskæg: Dette udseende ser bedst ud, når håret er bundet i en topknude. Denne kombination er fantastisk til kreative mennesker og kunstnere.

velplejet fuldskæg overskæg frisure quiff undercut

Frisurer som underskåret med overgang, en nutidig quiff eller pompadour bringer lidt mere symmetri i spil og fortsætter temaet dyrket maskulinitet. Håret på toppen er langt, på ryggen og siderne er det kort barberet. Jo større kontrast, jo mere er frisure og skæg med fordel vist.

mellemlangt hår fuldskæg Bradley Cooper trend

– Bro Flow med fuldt skæg – Vi har allerede rapporteret om den nye trend -frisure Bro Flow. Det kan fantastisk kombineres med et velplejet fuldskæg. Det beviser skuespilleren Bradley Cooper også. For at skabe det perfekte look skal du style dit hår tilbage og holde det ude af dit ansigt.

Beslut bare, om du vil fokusere på dit skæg eller din frisure. Hvis du er super stolt over dit lange fuldskæg, kan du også barbere dig skaldet!

Lionel Messy 

Leonardo dicaprio

Leonardo Dicaprio fuldskægsknotestil

Jamie Dornan

Fuldskæg, der kortvarigt blev prepareret af Jamie Dornan

Fuldskæg lang overskæg klassiker

Previous Post
Bålopskrifter – Let camping madlavning og tilberedning af lækre måltider
Next Post
14 nemme strækninger for børn (godt før eller efter træning)