15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Designer bordlampe af egetræ og røget glas – Bag mig en kage!

designer bordlampe egetræ røget glas morten jonas norge

“Bag mig en kage” eller på tysk “Back mir eine Torte” er en charmerende og legende Designer bordlampe af egetræ og en røget glas lampeskærm. Løft blot glaslåget for at skifte lyspæren. Lampen udsender et svagt, blødt lys.

Designer bordlampe fremstillet i fængslet i Bergen

designer bordlampe egetræ røget glas kage stativ form

Denne lampe blev opdaget på Milan Design Week 2013 og har glædet kritikerne og masserne. Designet af designerduoen Jonas og Marten for Nordbelysning, blev denne charmerende Designer bordlampe Lavet de mest uventede steder – i Bergen Fængsel i Norge. Faktisk er det svært at tro, at noget af denne kvalitet og originale design blev produceret af indsatte i visse norske straffesystemer. For yderligere at fokusere på fængselstemaet blev lampen inspireret af historien om “kagen med en sømfil”, hvor en mor bagte en kage til sin fængslede søn for at hjælpe ham med at flygte fra fængslet. Projektet har til formål at skabe meningsfulde aktiviteter for de indsatte, mens de er i fængsel.

Designer bordlampe ligner en kagestativ

bordlampe egetræ røget glas kage stativ look

Morten & Jonas er to fyre fra Norge, der arbejder sammen inden for møbeldesign og interiørarkitektur. Begge har kandidatgrader i design fra Bergen Academy of Fine Arts and Design i Norge. Designerduoen havde en vis succes med at arbejde med det norske straffesystem, hvor de i øjeblikket bruger design som et værktøj til at udvikle og styrke deres produktion. Med dette design ønskede de at skabe et objekt, der havde en sans for humor, flot form og historie, der ville bringe nogle tanker til brugeren og forhåbentlig et smil på deres ansigter.

   udsender blødt, dæmpet lys

nordlys designer bordlampe egetræsrøget glasbetræk

Træ- og glaselementer skiftevis

designer morten jonas bordlampe egetræ røget glas

pæren under glaslåget

bordlampe egetræ røget glas pære glas låg

Lampefoden med en lille glaskugle

designer bordlampe eg træ røget glas bundglas kugle

Du kan bestille kagen / lampen fra Northern Lights Online Shop

designer bordlampe egetræ røget glas nordlig belysning

Previous Post
Luksuriøs Hästens seng – tradition og innovation
Next Post
Rika pillefyr med et moderne design