15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gulvlampedesign “Torch” for elskere af usædvanlige ting

håndlavet moderne gulvlampe design fra drivved betonfod

Alle elskere af usædvanlige ting og excentriske designs kan holde vejret lige nu: det Gulvlampe design “Torch” er det rigtige valg, hvis du samtidig vil tilføje en naturlig og industriinspireret accent til dit hjem. Den bizarre lampe med pære kombinerer betonens ru udseende, drivvedets varme og metallisk glans af kobber.

Håndlavet gulvlampe minder om naturen

rustikt boligindretning gulvlampedesign med pærebetonfod

Inspireret af en vandretur gennem skoven, den Gulvlampe design “Torch” er en blanding af materialer, der ellers ikke matcher. Det eklektiske er bevidst valgt som designeffekt. De forskellige teksturer og former gør designobjektet til et blikfang med det samme. Drivved blev brugt til stativet, beton til basen og kobber til fremstilling af lampen.

Rustik gulvlampe

gulvlampe design idé beton base drivved effekt pære

Det usædvanlige og naturinspirerede Gulvlampe design passer både til et minimalistisk og et moderne interiør og kan integreres i næsten alle rum. Hvis du vil slappe af om aftenen og læse en bog, er lampen kun en hånds bredde væk.

Designerne på Tool + Bark er inspireret af naturen og mener, at skønhed findes i mange former og kan findes overalt. Den høje kvalitet af deres produkter garanteres af præcist håndarbejde. Derved stilles der et stort krav til miljøvenlighed.

Et design af Tool + Bark

rustik trælampe drivved naturligt-rødt kabel

Previous Post
Glas tagsten som et effektivt tagsystem, der genererer elektricitet
Next Post
Konvertering af en blomsterpotte til et sidebord til haven – DIY konstruktion idé