15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Havebelysning 2016 – Det er trenderne for den aktuelle sæson

Havebelysning 2016 led-have-lys-terning-grus-senge-siddehjørner

Enhver, der ejer en have, kan betragte sig selv som heldig, fordi hele familien vil nyde den. Men uden havebelysning er hver have bare halvt så smuk. Uanset om sædet, stien eller en dam skal belyses, har det aldrig været lettere end i dag at sætte haven i det rigtige lys. Men ikke kun haveejere drager fordel af optimal belysning, det gør også deres ophold på terrassen og altanen smukkere. Efter en lang vinter kan vi næsten ikke vente om foråret med at redesigne haven, terrassen og altanen og skabe et lille paradis for os selv, selv midt i byen.

Havebelysning 2016 – sæt din have i det rigtige lys

Havebelysning 2016 terrasse-trægulve-forsænket-lys-led-gul-lys

Uanset om vi kalder en klassisk europæisk have vores egen, eller om vi har plantet den med eksotiske planter, er belysning også en væsentlig del af 2016. Haven 2016 er med Sollys og sæt det rigtige lys i med LED -lys. For på et tidspunkt, hvor energibesparelse er meget vigtig, er en sollampe simpelthen den bedste løsning. Som haveejer er du altid i den aktuelle trend med solarversand.de, for eksempel fordi der er sollys, dekorationslys eller blus til simpelthen enhver smag og enhver lejlighed. Det fine ved en sollampe er, at den yder et meget aktivt bidrag til energibesparelse.

Et sollys kan bruges på mange måder

have-belysning-2016-gangbro-pullert-lys-led-sol-blomsterbed

Uanset om det er en gulvlampe, kuglelys, hængende lampe eller endda som en undervandslampe, kan ingen ignorere sollampen i dag. Fordi den kan bruges på mange forskellige måder i haven, og den giver blødt, smukt lys. Disse lys er placeret specifikt på forskellige punkter og sikrer ikke kun en smukt oplyst have, men fungerer også som bevægelsesdetektorer for mere sikkerhed for din ejendom. Et sollys kan også indbygges i gulvet eller hænge fleksibelt op som festbelysning.

Hvidt lys eller måske mere farverigt til havebelysning?

have-belysning-2016-have-lys-led-terning-væg-lys-hecke-

Det er en smagssag, om du vælger en sollampe med simpelt, hvidt lys, eller om du foretrækker farvede lys. Hvis du vil fordybe din havefest eller fest i farver, kan du for eksempel bruge solar fairy lights, som fortryller enhver fest uden stikkontakt. Den helt gratis solenergi sikrer, at din sollampe oplades i løbet af dagen uden at skulle bruge en eneste cent på elektricitet. Den indbyggede skumringsafbryder, også kendt som skumringssensor, tænder lyset automatisk, så snart det bliver mørkt udenfor. Omvendt slukker det også lyset igen ved daggry, uden at du skal bekymre dig om det.

Skiltbelysning med solenergi

have-belysning-2016-hus-nummer-skilte-led-sol-lys

Denne type belysning bruges ikke kun til dekorative formål, fordi solenergi f.eks. Også kan bruges til at belyse skilte eller husnumre. Enhver, der fejrer fester og skal vise gæsterne vejen, vil ikke længere undvære denne type belysning. LED -lysene skinner med en lang levetid, genererer høj lysintensitet, og de sikrer, at CO2 -udledningen minimeres, hvilket ikke kun gavner din pengepung, men også miljøet. Så hvad venter du på, for der er ikke mere smuk, billigere og mere miljøvenlig måde at levere udendørs belysning på end med denne moderne type udendørs belysning.

Soltrappe belysning

have-belysning-2016-belysning-trapper-soldrevne systemer

klassisk solbelysning til haven

have-belysning-2016-sol-lys-have-gangbro-grus-belægningssten

Belysning i forhaven

havebelysning 2016-sol-lampe-rustfrit stål-frostet glas-front have-grus seng

moderne havebelysning

have-belysning-2016-led-væg-lamper-rustfrit stål-pool-belysning-træ-terrassegulve

Oplys fortovet

havebelysning-2016-led-have-lys-pullert-lys-mat-glas-træ-planke-gangbro

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner