15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moderne lysekrone design – spændende look i stuen

lysekrone koket sommerfugle indretning trendy trendy interiør stue

Lysekronen er stjernen i stuen. Uanset materialet forbliver dets konstruktion altid den samme: Hoveddelen består normalt af en jern- eller metalramme, der smelter sammen til elegante detaljer. De fremhæver små, skinnende elementer fremstillet af forskellige materialer. Vi præsenterer dig for en moderne Lysekrone design fra Koket, der vil skabe et spændende look i din stue.

Højdepunktet i stuen – lysekrone design i trend

Koket lysekrone design trendy koncept portugal interiør stilfuldt

En moderne Lysekrone design med et spændende koncept repræsenterer en unik berigelse for lejligheden. Lysekronen ved Koket bærer det mystiske navn “Nymfe”. Masser af gyldne sommerfugle dækker hoveddelen. De storslåede smykker fænger med sin elegance og æstetik. Sommerfuglene får lysekronen til at ligne en juvel. Lyset kommer gennem åbningerne mellem de gyldne sommerfugle og skaber et spændende helhedsbillede og dramatiske lyseffekter. Det sarte design fra Nymph repræsenterer den mesterlige kombination af individuelle elementer, der passer perfekt til stuen. Ti pærer er skjult i sommerfuglenes vinger, som dækker lysekronens mystiske lette stof.

Moderne lysekrone design af Koket – elegance og trend

lysekrone moderne stue gyldne sommerfugle koket design

Farveskemaet kan udføres i bronze, guld eller sølv. Længden på den moderne lysekrone er cirka 75 cm. Sommerfuglene “flyver” i stuen, og det ser ud til, at de virkelig er i live. Designkonceptet tager dig ind i en anden verden – hvor der ikke er nogen begrænsninger – de gyldne sommerfugle er et symbol på frihed, de understreger rummets individualitet og gør det moderne Lysekrone design blive omdrejningspunktet.

De enkelte elementer skaber det moderne design af Nymph

sommerfugle gylden lysekrone koket stue indretning interiør moderne

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning