15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Magisk belysning for mere stemning: det fortryller hvert værelse

Belysning for mere stemning - hængende lamper - kogler - Vita

Vita Conia LED -pendellamper 

Som næsten intet andet hjemmetilbehør skaber en elegant lampe en umiskendelig atmosfære i alle rum. Det fremstår enten køligt eller futuristisk, det skaber varme og komfort, det sætter accenter og tiltrækker alles opmærksomhed. Der er næsten ingen grænser for fantasien, og dem, der arbejder dygtigt, kan altid skabe nye lysøer med den rigtige belysning. Hvis lampen også er et optisk højdepunkt, er det tilstrækkeligt som blikfang, så der ikke er behov for andet tilbehør. Der findes en række forskellige muligheder. Tidløse klassiske armaturer går aldrig af mode, mens moderne LED-armaturer ikke kun er smukke, men også ekstremt energieffektive. LED -strimler og skjulte lyskilder får derimod møbler til at se ud til at flyde og badeværelser i et blødt skær.

Individuel belysning til det perfekte aftenstemning

Belysning til mere atmosfære terrasse-spisebord-hængende lampe-hvid-Eros-Louis-Poulsen

Eros pendel fra Louis Poulsen 

Selvfølgelig ser en smart lampe meget dygtig ud i hele boligarealet. Måske vælger du en enkelt slående model, måske bruges flere små lys.

Flere små lys i mørket – Block bordlamper fra Design House Stockholm

Belysning til mere atmosfære bordlamper-ambiente-Design-House-Stockholm

Designerlamper med en varm lys farve for eksempel med en fejende paraply eller buet i bløde former, giv rummet en magisk note og tilbyde de bedste betingelser for en magisk aftenstemning.

Planlæg belysning og observer rumforhold

belysning-varmt-lys-værelse-væglampe-Flos

Med en maxi -model er det vigtigt, at rummet er stort nok, først da er proportionerne mellem lampe og værelse rigtige. Indirekte belysning i store værelser fremkalder varme og komfort.

blødt lys

belysning-atmosfære-værelse-hvid-hængende-lampe-gulvlampe-Alien-Next

Alien pendel fra NEXT 

I forbindelse med en dæmper kan lysstyrken justeres individuelt. Så du kan bruge en enkelt lampe som læse- og arbejdsbelysning og indstille den til en hyggelig aften i sofaen. Store værelser kan også indstilles meget godt med flere små lys. På denne måde kan individuelle accenter indstilles i rummet. Måske vil du belyse siddeområdet på en målrettet måde, måske ønskes mere subtilt lys her. Individuelle gulvlamper eller uplights fremkalder også et blødt og indirekte lys, der har en meget harmonisk effekt.

eventyrlig stemning i rummet 

belysning design-lys-væg-lys-varme-farver-FontanaArte

Væglampe fra FontanaArte

Især i store rum er der ingen grænser for fantasien med flere lyskilder, så rummet igen og igen kan sættes i scene. Designerlamper i en varm lys farve har også en meget romantisk effekt i små rum. De formidler en næsten magisk atmosfære og bader hvert eneste møbel i et uvirkeligt lys.

smarte lys bader rummet i varmt lys

Belysning til mere stemning rum-gulv-lampe-træ-nordbelysning

Gulvlampe Diva fra Northern Lighting

Hvis derimod ønskes stærk belysning, fordi du vil arbejde eller læse fra tid til anden, er lamper med kraftige pærer eller lysstofrør ideelle. I forbindelse med et elegant design kan du dygtigt indstille individuelle accenter, selv i små rum, uden at miste funktionaliteten af ​​syne.

Funktionel og dekorativ

belysning-værelse-loft-lys-træ-grene-Moooi

Heracleum pendel fra Moooi 

Moderne lamper kombinerer design og funktionalitet i en dygtig kombination og kan derfor bruges individuelt i store og små rum. De er svære at slå med hensyn til variation og designmuligheder.

Ophængslampe i XXL -format

belysning-magi-lys-rum-sfære-moooi

Raimond kuglelampe fra Moooi i stort format

Previous Post
Nellike – hvilke følelser de forskellige farver udtrykker
Next Post
Løbebåndstræning – 12 nyttige tips til effektive fitnessøvelser