15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

LED -belysning fra CoeLux simulerer naturlige lyskilder

LED-belysning-indvendig-belysning-innovativ

I dag lider indbyggerne i storbyerne under pladsmangel – problemet er i øjeblikket noget reguleret af skyskrabere. Anyway, tilbyder en innovativ Led lys Der er også et andet alternativ – det gør lavere kælderlejligheder og kontorlokaler beboelige. Måske er Coelux -systemet den helt rigtige løsning til det tidligere mørke interiør.

LED -belysning med et innovativt koncept

LED-belysning-loft-mørke-værelser-stue

Det komplekse belysningssystem blev designet efter mere end 11 års forskning. Målet var klart lige fra starten – nemlig at LED -lamperne efterligner den optiske effekt af sollys og dermed eliminerer klaustrofobi og depression, der normalt kan forårsage mørkt interiør med kunstigt lys. Udviklerne håber, at teknologien kunne bruges til at behandle Seasonal Depression (SAD). Vi ser også mange potentielle applikationer til CoeLux på hospitaler, da det ville forbedre kvaliteten af ​​patientens samlede ophold med hensyn til komfort og afslapning. CoeLux har et stort potentiale til at berige og revolutionere forskellige livsområder.

De tre komponenter – lyskilderne, der simulerer det naturlige lysspektrum, det optiske system, der simulerer afstanden fra himlen og særlige nanostrukturer, der efterligner solens stråler – skaber den perfekte illusion. Som projektlederen dr. Paolo Di Trapani selv forklarede – med Coelux tagbelysning kan sollys nydes overalt.

LED -belysning gør selv mørkt interiør beboeligt

LED-belysning-loft-belysning-naturligt-lyskilde

LED -belysningen gør det muligt at oprette kontoret indendørs og gøre kældre beboelige. Selvom billederne ikke er nok – producenten Coelux optog en video til deres projekt – og nogle af de uendelige anvendelsesmuligheder demonstreres der. Ikke underligt, at EU finansierede projektet med 2,5 millioner euro, og at de besøgende på messen for lys og bygningsteknologi i Frankfurt i 2014 var helt begejstrede.

Fra 2021 skulle systemer være tilgængelige på markedet, der nu ligger inden for budgettet for private ejere fra omkring 3.000 euro at købe. Der skal være mindst 1 meters installationsdybde i loftet, så systemet kan passe ind i det. Opfindelsen er særlig velegnet til mørke rum, såsom fitnesscentre og fitnessstudier, lufthavne og parkeringshuse samt hospitaler og kontorlokaler. Teknologien bør også være af interesse for fotografer, der kunne bruge den til at efterligne en naturlig lyskilde.

Moderne tagbelysning fra Coelux – fås i forskellige dimensioner

LED-belysning-indvendig-kælder-væglampe

Forskere har også designet forskellige varianter, der tilbyder forskellige positioner af solen i rammen og forskellige typer lys: troperne, Middelhavet og Nordeuropa. I forskellige indfaldsvinkler for solen ændres også de lyse farver og styrker. Modellerne simulerer også afstanden mellem himlen og solen.

– CoeLux 60 – tropisk skarpt lys med en stejl 60 graders vinkel – køligt og kontrasterende lys, åbningsstørrelse på 1,2 kvadratmeter.

– CoeLux 45 – afbalanceret middelhavslys med en fladere 45 graders vinkel

– CoeLux 30 – med en varmere farvetemperatur og en flad, lateral 30 -graders vinkel – til vægmontering.

Der skelnes stadig mellem CoeLux 45 LC med en åbning på 0,5 kvadratmeter, CoeLux 45 HC med i øjeblikket den største åbning på 1,5 kvadratmeter og CoeLux 45 Square, der ligner et rigtigt 1 kvadratmeter vindue.

LED -belysningen simulerer sollys

LED -belysning nanoteknologi sollys

Indfaldet af lys kan korrigeres, hvis det ønskes

LED-belysning-kontorbrug-moderne

Besøgende på Frankfurtmessen var fascineret af EU -projektet

LED-belysning-innovativ-system-loft-belysning

LED -belysningspanelerne skaber et spændende spil mellem lys og skygge

LED belysning loft vægpaneler

Eksempler på vellykket implementering af LED -belysning fra Coelux – på kontoret

LED belysning kontorbygning ideer

Badeværelse med lodrette paneler fra Coelux

LED belysning badeværelse kunstige lys ideer

Lyst badeværelse med lodrette belysningspaneler

LED belysning badeværelse ideer design

LED -belysning på gangen

LED-belysning-moderne-eliminere klaustrofobi

 Gangdesign med tagbelysning

LED belysning rum belysning ideer

LED-belysning-sollys-empati-Coelux

Flere oplysninger på Coelux

Previous Post
Bordpynt til grillfesten i haven: inspiration og gør -det -selv -instruktioner
Next Post
Udformning med snegleskaller – dekorationer og sjove ideer til børn