15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vibia -lys – stilfuld elegance og en unik flydende effekt præger den nye kollektion “North”

vibia lights north collection deconstruction led floating effect

Med sin flydende lampe “Nord” præsenterer designeren Arik Levy en ny kategori lamper. “Nord” er et vellykket samspil mellem en stilfuld gulvlampe og en hængende lampe, som imponerer med en fascinerende flydende effekt. Med Vibia -lysene udforsker designerne konceptet med dekonstruktion. Den nye Vibia -kollektion er et resultat af forskning i de elementer, der udgør en lampe.

gulvlampe hængelampe elegante vibia lamper north collection

Navnet på samlingen antyder karakteristika ved nordlyset. Lampen udsender et stærkt, diffust lys, der ikke skaber stærk skygge. Arik Levy sammenligner den elegante “Nord” -lampe med sollys, som ændrer højde og position hele året rundt. Den flydende lampe består af en traditionel lampeskærm fastgjort til et næsten usynligt stålkabel fremstillet af kulfiber. På grund af sin fleksibilitet og lethed er dette materiale et glimrende valg ved design af lyskilden. Mens det flydende beslag hænger ned fra loftet, foretages den elektriske forbindelse i gulvniveau.

vibia lights north collection version hvid ?? svævende arm modvægt område

LED -lyskilder fungerer som en lyskilde i Vibia -lysene og producerer et ensartet lys. Det kan bruges fleksibelt og kan ledes derhen, hvor det er nødvendigt. En modvægt, der er placeret på gulvet, leder det elektriske kabel fra lampeskærmen til stikket. Dette gør det muligt at placere “Nord” -armaturet efter behag. Vibia -lysene imponerer med deres funktionelle design og fremtrylle deres eget område uden at være påtrængende og uden at dominere rummet.

vibia lamper north collection kombination gulvlampe hængelampe elegant

Når du kommer ind i rummet, virker den rumlige fordeling af lysarmaturerne i første omgang overraskende. Armaturet hænger ikke som forventet fra loftet, og det er heller ikke fastgjort til væggen eller på gulvet. Designet af denne lampe skaber en særlig tyngdekraft. Under dekonstruktion har designeren skabt et dynamisk system med justerbare vinkler, der transporterer lyset til det sted, hvor det er nødvendigt. En spids vinkel skaber et smalt område, mens en åben vinkel fremhæver det fjerne. Aluminiumskærmen fås i fire farver: hvid, creme, grafit og blå.

lampeskærm mat grafit ensartet lys vibia lamper nord kollektion

vibia lights nord samling elektrisk forbindelse led lyskilde

dekonstruktion vibia lys nord samling enkelt funktionelt design

* Du kan finde flere produkter fra Vibia her

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Fuldkropstræning + kardio – den trendy pund fitness træning